A Fidesz 2010-es pártlistáján is indult az a futballdrukker, aki hétfőn a Hallgatói Hálózat (HaHa) debreceni fórumát megzavarta - írja a Klubrádió.

A vagy.hu és a dehir.hu videóján is látható férfi, Szepesi Miklós Zsolt a Magyar Vállalkozók Pártjának Hajdú-Bihar Megyei elnöke volt. Azóta a Loki-drukkerek vezetőjévé vált.

Fideszes volt a buzizó debreceni focidrukker

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

buboska
@lbs: Úgy tudom,te akkor jártál egyetemre amikor moslékért mentél a konyhára!!Fogalmad sincs arról,mi is valójában a problema!!De járatod bégetődet,mert muszáj,igaz??? A hallgatókat a saját főképviselőjük /gallóné!!/ árulta el,döfte hátba!! Balogék bapalizták a diákságot!! Borítékolva volt!!!Ennyit a hazug, orbanista tobzódásról!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noboza
@profon: Betyár vagy, de neked nem kel hozzá bő gatya,ugy ahogy, a Teremtő megadta.A nomális jelzőt magaménak vallom,.akkor mikor,a sorsom olyanokkal hoz össze happy, van,ha nem akkor problemák.A történeti csavarom zavara,jó kis kínrím de nem valós.
profon
@noboza: Csak arra merészeltem célozni,hogy a fideszesek a "megtért" szocikat elfogadják de dögöljön meg a más macskája !
noboza
@profon: Miután mindketten így tudjuk ez ad akta ok?
marlin
@buboska: "Rádkűldte" a cselédséget!! :))
human
@noboza: Válaszolnál @profon: kérédésére?
" Szabad így viselkednie egy normális embernek egy másikkal ,avagy nem szabad ? "
noboza
@human:fogadatlan prókátor ---tudod mi jár neki.Én profonnal megbeszéltem,veled semmi közölnivalóm főleg nem ugy,hogy nem írod kivel, kinek kell ,hogy viselkedni.?Livelpoolba megy egy hajó Hamburgból- a hajó 30 csomós óránkénti sebességgel halad.Mommá meg nekem hány éves a kapitány?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.