A Fidesz debreceni szervezete felháborítónak és cinikusnak tartja, hogy Bajnai Gordon éppen Hajdú-Bihar megyében és Debrecenben tartott fórumot, "ahol korábbi Hajdú-Bétes, libás tevékenysége emberéleteket követelt, családokat nyomorított meg és tett földönfutóvá" - írta közleményében a párt helyi szervezete.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

163 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Érik egy becsületsértési per, akármennyire balkán vagyunk remélhetőleg van egy határ amit nem léphet át még egy kormányzó párt sem. Különösen nincs erkölcsi alapja egy olyan unortodox kormányzás után amelyik 4 millió embert tett földönfutóvá és még lesz rosszabb is.
Érthető, hogy megijedtek Bajnaitól, mert eddig csak azért nem zavarták el a jelenlegi kormányt mert nem volt más alternatíva. Nehéz eldönteni, hogy a fidesz vagy az mszp fél jobban Bajnaitól, mindenesetre a fidesz reagálja le sokkal primitívebben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noboza
@buboska: Koma neked olyan vastag lehet az arcodon a bőr,hogy esetleg vasvillával lehetne téged megsérteni.Szaladj anyucidhoz bubosbanka,ne a moderátorhoz,és engem főleg ostobaságokkal ne keress.A hülyét csak neked igy írják.---hülye. vili?
noboza
@buboska: Igaz nem nekem irtad ,de hátha a koszon kívűl ragad rád ,valami értelmes is én akciósan csak neked elkezdem az okítást Az " egészpályás letámadás "mindenütt,ahol használják,sportpályák környékén,de bárhol is az egy védekezési formát jelent.Ugy- ahogyan írod van mi ellen,s van kik ellen alkalmazni a Fidesznek, te kevés vagy ehez is.
Dr. Felipe
Talán a debreceni fideSS esek is a New-York-i zsidóktól, birnbaumtól flinkensteintől vették a kampányleckéket azért akadtak ki ennyire.
világlátó
Műveletlen, kulturálatlan, tudatlan és megátalkodottan gonosz emberek szajkózzák még mindig ugyanazt az ostobaságot, amit úgy látszik maga a jóisten sem tud lezárni egyszer és mindenkorra.Igen a Hajdubétről van szó.Hogy nem veszik észre már hogy az a történet már olyan sokszor tisztázódott. Nem is tudom miért csodálkozom ezen.Hiszen jól látható, ez tudatos maszlag, amit azok szájába adnak, akik ha esik, ha fúj, történjék bármi, akkor is csak azt hajtogatják úton útfélen, amit beadtak nekik. Ilyen a mi népünk?
Remélem nem, mégis megdöbbentő ez a kitartó ragaszkodás a butasághoz. Ezek soha nem lesznek képesek változtatni a már kopott és avitt hanglemezen? Hogy lehet egy országot kimozdítani ebből a szellemi mocsárból ? Miért állítja egy - korábban elismert - szerkesztő riporter, hogy Bajnaiék " megtámadták " az Mszp.-t, amikor kijelentették hogy " ...van nekik sok, de nem elég " Hogy lehet ezt megtámadásnak felfogni. Pedig nagyon is a tudtukra kell adni, hogy ...nem elég ! Sem a létszám, sem a hitelesség, sem a szakértelem. Tessék az ország elé tárni azokat a terveket, amelyeket elnökük olyan lelkesen rakosgat a kamerák elé. Neki egyedül akkor sem fog menni, ha kétszer annyian lesznek. Jó lenne ezt belátni és lejjebb adni az önteltségből. Az is igaz, igencsak szétszórt az erőlködők listája. Ijesztő egyik másik önjelölt. Nem csoda ha az emberek elképedve figyelik ezt a szánalmas gyülekezetet. Aggasztó a tétovázás és a kormányzópárt összezárása.A Debreceniek véleményét nem ismerem, de azt hiszem igen nagy bátorságra és lelki, szellemi szilárdságra vall a Bajnai csoport debreceni szereplése. Csak bátorítani tudnám őket, mert előbb mint utóbb a józan ész és a normális politikai közéletet választók széles tömegei elhallgattatják az ostoba libázókat.
nemsemmi
Ha jól tudom, elég sok kisvállalkozást nem fizettek ki a fővállalkozók. Megnézte valaki, hogy ennek következtében hány ember lett öngyilkos?
Sajnos az elmúlt időszakban elég sok cég ment csődbe és megy ezután is. Ilyenkor van akinek nem jut a csődbe ment cég vagyonából.
Az a helyzet, hogy Viktor és kollégiumi társai csak biztonságos érdekeltségekbe fektetnek , ezért gyarapodik a vagyonuk még válság idején is.
Végül is nem tudni a vállalkozásaikban hány embernek adnak munkát és milyen feltételekkel.
bosszants
Pont az a fidesz akadt ki a ki az egész országot tette tönkre?
Aki miatt naponta 8 ember lesz öngyilkos?
Pont az a fidesz aki kirabolta a nyugdíjpénztárt?
Folytassam?
Bajnait még jogerősen egyetlen bíró el nem ítélte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.