A gödöllői városháza kabinetfőnöke Facebookon fejtette ki véleményét Kerényi Imre akciójáról. a polgármester, Gémesi György ezt írta: "Nekem ez teljesen új info...megdöbbentő, hogy két helyi fideszes pártvezető által fémjelzett rendezvényre iskolásokat rendelnek ki ha jól értem...azt hittem ez az idő már elmúlt...a kastély tulajdonosi képviselőjeként nem tudtam erről és nem járultam hozzá...azonnali tàjékoztatást és magyarázatot fogok kérni az ügyvezető igazgatòtol a tekintetben is, hogy ki kinek és mennyiért adta ki a kastély lovardáját erre a politikusok által fémjelzett és szervezett rendezvényre... "

Forrás: index.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
És a diákok milyen büszkék lesznek, hogy látják,hallhatják Kerényit...

Lesz ugye május elsején vonulás, zsepivel integetés a nagy tribün előtt?!
Dr. Felipe
Illetékes elvtárs azt hitte az az idő már elmúlt, tévedés még csak most jön vissza igazán. Jól tükrözi ezt a hálaadó szentmise is.
nemkati
„Az ellenzéknek meg kell barátkoznia, hogy most nekik jön a hét szűk esztendő” - mondta Kerényi Imre. Hát, igaz, szűknek szűk, viszont annál ocsmányabb. És ezzel nem csak az ellenzéknek, hanem mindannyiunknak meg kell barátkozni. Vagy nem. De az biztos.
bundi
@nemkati: mert a haza nem lehet ellenzékben (vagy mégis?)
A Tündik bündije
Kerényi, te homo-parókás, szottyadt múmia! Nem az ellenzéknek kell válaszképp beszólogatni, hanem fel kéne fogni a pontnyi agyaddal, hogy a mókusőrsök és a műszálas úttörőnyakkendők korát - elvileg - már magunk mögött hagytuk.
kedwes
@Dr. Felipe: Nem múlt el, csak szunnyadt egy kicsit! De a tanultakat, egyszer ki kell mutatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.