2011 és 2013 tavasza között 6,4 milliárd forintot költöttek a frakciók Ahogy korábban ígértük, itt van az Országgyűléstől kikért frakciószerződések listája. Mi is igyekeztünk minden érdekességet megtalálni, és már az atlatszo.hu is futott egy kört velük. Ezzel együtt simán lehet, hogy kimaradt valami. Szóval, ha van kedve nézelődni, és talál valamit, amit mi nem vettünk észre, akkor küldjön egy levelet a [email protected] címre, és utánanézünk a dolognak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"hogy spórol mindenki... de a KDNP a legdurvább ...imádnak kirándulni! 4 916 000,- Ft-t fizettek a 1000 út utazási irodának 1 574 000Ft Erkel Hotel Kft., és meg is örökítik ezeke 2 700 000Ft fotokidolgozás PixPRO Kft."
SLAakku
"Makai Ádám · ELTE
A KDNP előre érezhette a változás szelét, mert már 2011-ben -- a ferenci intencióknak megfelelően, az egyszerűség, a fényűzés kerülése és a szerénység jegyében -- is alig több mint 6 120 000-ból kihozta a kdnp.hu-t."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.