Bolyki György a blogján fakadt ki, szerinte társa ellopta az ötletét, amiből megszületett az Összetartozás dala.

Azt írja, testvére, Bolyki Balázs egyszer elmesélte Bársony Bálintnak, milyen grandiózus tervünk van: szeretnénk az egész országot megénekeltetni egy közös dallal, hogy az éneklésen keresztül elkezdődjön egy újfajta közösség építés sok szenvedést látott kis hazánkban. Részletesen elmondta, hogyan fogjuk bevonni a legkisebb falvak lakóit is, sőt, az országhatáron kívül élőket is a nagy nemzeti együtt éneklésbe, majd ment tovább a próba.

Néhány nappal később jött a Sztár Jam Session a Millenárison. Jó buli volt (mint mindig), majd a végén Bálint kiállt a színpadon lévő sok zenész és a Bolyki Soul&Gospel Kórus elé, és elmondta, hogy van egy hatalmas, grandiózus terve: szeretné az egész országot megénekeltetni egy közös dallal, hogy az éneklésen keresztül elkezdődjön egy újfajta közösség építés sok szenvedést látott kis hazánkban. Azt is elmondta, hogy szeretné bevonni a legkisebb falvak lakóit is, sőt, az országhatáron kívül élőket is a nagy nemzeti együtt éneklésbe. Majd ott helyben felkérte a Bolyki Soul&Gospel Kórust, csatlakozzon kezdeményezéséhez, és reményét fejezte ki, hogy mások is mellé állnak - olvasható a bejegyzésben.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Hurráááááá! Megvan a harmadik fideSS "igazság"!! 1.:a pénz számolva, 2.:az asszony verve, 3.: a dal lopva jó!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Lopták, vagy nem, így is úgy is egy fércmű.
silber13
@ila51: Ila Kedves! Ne légy mán maximális! Ne kívánd, hogy magyar ajkú, önjelölt André Segoviák, vagy Paco de Luciák sokasága szerezzen ilyes remekműveket!
silber13
@ila51: És akkor még nem is említettem zseniálisba hajló honi zeneszerzőink, kottabuzerátoraink, szövegíróink rettenetesen tehetséges hadát! :DDDD
Nauta
@Mobil123: Elég volna csak lemennie!! Csille sem kéne és feljönne a szén!
Nauta
@mariaberta: De a sok birkának tecccik!És ez a lényeg!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.