Szokott Ön asztrológusnak fizetni, kedves Olvasó? Neeem? Azt csak hiszi. Nem baj, ha nem hisz az ilyesmiben – e sorok szerzője igen –, az sem okoz problémát, ha még a heti tévéújság-horoszkópot sem olvassa el. Nem árt tudnia, hogy fizet egy asztrológust, természetesen nem... A 444.hu azonban felfedezett egy igen érdekes kifizetést.

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Havi 600 ezerert en akar Jezus helyen is latnam orban vityat, termeszetesen a kereszten, nem a baranykai kozott,... (Igaz, ezzel a jovendolessel max. csak egyhavi jovedelemhez jutnek...:o))

Kulonben minden allam fizet asztrologus, jovobe latot, mindenfele ezoterikus formaciot, en nem ezen volnek felhaborodva... Ha en lennek orban helyeben, azert en egy FUGGETLEN asztrologust fogadnek, aki TENYLEG azt mondja, amit lat es kiolvas a csillagok allasabol, nem azt , amit orban AKAR hallani,...Ja kerem, a s@ggnyalas mar fofoglalkozassa notte ki magat,...:o))
dömdödöm
„Az amerikaiaknak szükséges a telefon, nekünk azonban nem. Nálunk bőven elég küldöncfiú akad.” :-)
Sir William Preece, a Brit Postahivatal főmérnöke, 1878

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.