Szégyellem, hogy hazám kormánya az én nevemben védi a török kormányt! Ezután soha többé nem hivatkozhat a Fidesz a rendőri erőszakra. Olyan nincs, hogy ha minket bántanak a rendőrök, akkor szemetek, de ha a szövetségesünk küld rendőröket a diákokra, akkor azzal nincs gond. A Fidesz szeret hivatkozni a kettős mércékre - hát ennél nem talál nagyobbat!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"Al- és Felcsút Géniusza 2006-ban felhergelte agymosott híveit, majd beült páncélozott autójába, és elhajtott."
SLAakku
Törökországban az elmúlt hetekben közel 10 ezer ember sérült meg, legalább 4-en meghaltak a rendőri brutalitásokból kirobbant tüntetésekben, ami azzal kezdődött, hogy a rendőrség békés tüntetőkre támadt!
A Tündik bündije
Mit vártok egy olyan gumicsizmás tahótól, akinek a seregét "szőkeferik" erősítik?
honeykiss
"Szégyellem, hogy hazám kormánya az én nevemben védi a török kormányt! "...és ez így igaz én sem hatalmaztam fel senkit rá, hogy a nevembe támogasson bárkit is...
mariaberta
Na de hát az ő erőszakja helyes, a másiké bűn.
csa-csa
mondja már meg valaki, egy "békés" tüntetésen gyújtogatni, rombolni kell? féltéglával , furkósbottal kell támadni a rendőrökre? Ők meg persze álljanak mint a birkák és hagyják betörni fejüket? Nem Ők hozzák a törvényeket!
a békés tüntetés márpedig azt jelenti, hogy szó szerint békességben, vandalizmus nélkül - csendben vagy kiabálva mindegy - tiltakozunk nem?
Anno a csendőrökre csúnyám ránézni sem mertek nem ráemelni a kezüket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.