Az öt legkevesebbet beszélő ember a magyar parlamentben: Bíró Márk Cserna Gábor Kubatov Gábor Meggyes Tamás Vitányi Iván Cserna Gábor 2002 és 2006 között csak háromszor szólalt fel, 2010 óta egyszer sem. Kubatov Gábor az előző ciklusban egyszer, a mostaniban egyszer sem beszélt. Meggyes Tamás 2010 óta annyit mondott a parlamentben, hogy „igen” meg „nem”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
Meggyes Tamás, polgármester/Esztergom, o. gy. képviselő - 2003 végén Meggyes ellen emelt vádat a megyei főügyészség hivatali visszaélés miatt, arra hivatkozva, hogy a polgármester utasította a városfejlesztési irodát: egy közbeszerzésre a határidő lejárta után jelentkező cég ajánlatát úgy bírálják el, mintha az a megfelelő időben érkezett volna ; 2004-ben bírósági szakba került Meggyes egy másik ügye is, amelyben hivatalos személy elleni erőszakkal vádolták, amiért egy útlezárás miatt álló kocsisort megelőzve majdnem elsodorta az intézkedő rendőrjárőrt, majd továbbhajtott ; feleségverés (A jegyzőkönyvek és az orvosi látlelet szerint felesége fejét szoptatás közben a szék fakeretébe ütögette. Haját tenyérnyi darabon kitépte, és zúzódásokat szenvedett az arcán is. A polgármester szerint feleségének előző férje hamis vallomást tett) ; élményfürdő ügy (2004 derekára egyre több gond akadt a szívügyének tekintett fürdőberuházás körül, annak költsége ugyanis néhány év alatt 4 milliárd forintra duplázódott.) ; egyéb esztergomi botrányok : www.nepszava.hu/articles/article.php?id=93732
szaboria1
Kubatov is listásként üldögél ott.
honeykiss
Azért a pénzért szívesen elüldögélnék én is...hűvös van,lehet aludni,olvasni, akkor meg minek a szót szaporítani...a kérdés előre el van döntve nyomkodni a gombokat meg mindenki tud :)))))))
SLAakku
@honeykiss: Esztergomban melle nyomtak!
honeykiss
@SLAakku: a hiba a készülékben volt, majd ezt mondják, hivatkozás nekik mindenre van...
SLAakku
A hangfelvételen megszólaló beszélő - aki a videó feliratozása szerint Kubatov Gábor - feltételezhetően a pécsi választásokról beszélve elmondja: "volt olyan párt, aki összeszedte például Szili Katalin szórólapját, és beszórta a postaládákba vasárnap. Majd fölhívta az aktivistáját és a következő dolgot kérdezte: te, Jóska, nem mennél le megnézni a postaládákat, állítólag túrkáltak (...). Jóska lement, és láss csodát, megtalálta a szórólapokat. Visszatelefonált, hogy itt van egy szórólap a postaládában, tele van a lépcsőház szórólappal, tegnap ürítettem ki, hát tegnap még nem volt ott. Jóska, akkor menj el, aztán jelentsd be a bizottságnak. És bejelentette. Ezekre a dolgokra kell törekedni". A felvételen hallható az is, hogy a hallgatóság többször nevetve reagált az előadó kijelentéseire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.