Egyszer volt, hol nem volt, itt vége fuss el véle.  Mondtam már egy párszor, hogy néha úgy érzem meddő karakterpazarlás ezeknek bármit mondani. A hétvégén is összegyűltek a négyszázak, és a legérdekesebb ami történt, hogy az indexes újságírókat félidőben kivágták a...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@dömdödöm: Igen. Pedig ismert a mondás. humorban nem ismerek tréfát. Hofit pont az tette naggyá, hogy meg tudta őrizni a megvásárolhatatlanság látszatát. S talán tényleg az is volt. Ahogy Alfonzó is megmaradt függetlennek.
dömdödöm
@GeoCravker: más világ volt , az egész központi bizottság ott ült az első sorban és tapsolt a hofinak és saját magukon röhögtek :-) + még egy hét mulva is azon röhögtek és mondogatták hogy zseniális .Ellenben mikor láttál te a dumaszínházba egy orbánt vagy egy gyurcsányt vagy bármelyiket hogy ott örül magának :-( El tudodnád képzelni az orbánt és lézert a mikroszkópban saskabarén ahogy az első sorban örül magának ?
GeoCravker
@dömdödöm: Nyertél. Nem tudnám elképzelni. Pont az a bajom szárszóval is, hogy tényleg egy politikai elit verítékszagú görcsölése. Pont úgy, mint Orbán évértékelői, és a hasonlók.
dömdödöm
@GeoCravker: figyeld majd meg az E 2014 pártszövetség egy ütőképes csapat ,altatják az ellenfelet és ha eljött az ideje akkor hirtelen ellentámadásba lendülnek majd
dömdödöm
megnéznék választások előtt egy bajnai -orbán tv vitát ,az sokmindent eldöntene .Az a probléma hogy az orbán nem fogja vállalni mert amit csinált (csinál) azt igen bonyolult volna megmagyarázni és ép észérvekkel alátámasztani .@GeoCravker:
GeoCravker
@dömdödöm: A vita kapcsán anno már megmondták a tutit. A Fidesz nem vállalja.Persze még alakulhat :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.