Mesterházy Attila eddig úgy viselkedett, mint a részeg dzsentri a téli körvadászaton: csak hajtókat ejtett. Nem számítva a hátba lőtt vadásztársakat. Mesterházy Attila őfőméltósága, a pártelnök mielőtt az ellenségre emelte volna a fegyverét, becserkészte, megcélozta és leterítette Gyurcsányt Ferencet, az MSZP előző elnökét, volt kormányfőjét, de áldozatául estek a hozzá zarándokló liberálisok és szociáldemokraták is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagyot csalodtam M.ban es az MSZP-ben.
A demokratikus ellenzek teljes egysegesitese volt a cel - barmilyen aron. Ezt hangoztattak.
Erre mi tortent? Nehany parlamenti hely miatt inkabb nem kotottek egyezseget. Hulyek. Ennek az lesz az eredmenye, hogy a felaprozodott ellenzek miatt, az egyseges fidesz fog nyerni es igy viszi azokat a helyeket is amiket az MSZP a DK-nak adott volna egy egyeszseg fejeben. Igy veszit az MSZP is a DK is, de leginkabb a magyar nep.
Idiotak!
bencemacska
@Yoda69: Nem lehet bármilyen áron egyezséget kötni! Az MSZP kijelentette, hogy közös lista csak Mesterházy vezetésével jöhet létre! Ebbe beleegyezni viszont öngyilkosság.

Miért nem támadja a FIDESZ Mesterházyt? Mert nem tart tőle. Miért? Mert nem ellenfél. Hiába alakítana kormányt, nem élne az 1 évet sem! Csak duma, és semmi tett! Ezért támogatja Orbán, hogy könnyű ellenfele legyen! Biztos benne, hogy őt legyőzi!
verőce21
Majd meglátjuk mit hoz Meseházinak ez, amikor jövőre megszámolják az ellenzékre adott szavazatokat.
verőce21
@verőce21: Azt kifelejtettem, hogy ha most vasárnap lennének a választások Fideszék a mandátumok 70%-át szereznék meg! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.