Demokratának nincs kiegyezés az önkény urával, mi azonban nem fogunk bemocskolódni, mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Kalíció elnöke pártja szezonnyitó gyűlésén a budapesti Szabadság hídon. Gyurcsány utalt az őszödi beszédre is, melyet egyenes beszédnek nevezett. Azt mondta, abban talán hibázott, hogy maga sem tudott mindig megbírkózni saját mércéjével, vagyis hogy kompromisszumok nélkül kell az „igazságot” képviselni. Mindenesetre szerinte a DK a legkevésbé hajlamos az elvtelen kompromiosszumra. Szenvedélyes szónoklatában azt mondta, nem hisz a makogóknak, a bárgyúknak, a taktikázóknak, a szenvedély nélkülieknek, mert ilyen politikusokkal nem lehet leváltani a mostani rendszert. „Aki hideg és langyos, az üljön fül a gázsütőre” – utalt az ellenzék meg nem nevezett vezetőire Gyurcsány. A közönség nevetéssel és tapssal jutalmazta. A DK elnöke szerint százezrek azt látják, hogy elvették az iskolájukat, mert a Fideszhez közelállók lehetnek igazgatók, vezetők. Gyurcsány nem akarja, hogy „ezek” tanítsanak erkölcsöt. Önállóságot és szabadságot a gyerekeinknek – ez a DK programja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Tudtam, hogy ezt a mondatot fogják kiragadni, ami a cím is egyben. Ha azt mondta volna, hogy a rezsóra, vagy a villanyfőzőre, kíváncsi lettem volna, milyen címet adtak volna. Kint voltam, fergeteges volt a hangulat, szép az idő. Körbevettek bennünket komor fekete felhők, de a Szabadság híd felett sütött a nap. Meg is állapítottam, a
természetfelelős szereti Gyurcsányt és a DK-t. Rengetegen voltunk. Egy nagyon szenvedélyes, rövid, de velős kampány-nyitót hallottunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@vukkocska: Csak annyit, hogy a színpadon táncolnak, semmi többet.
amaramaistanna
@verőce21: Kizárt dolog,mert 1%-on állnak.Ezért a felhajtás,mert szeretnének elmozdulni.Jobb lenne a DK-nak,főleg Gyurcsánynak hallgatni,mert rendeteg kárt okoznak/okozhatnak az ellenzéki oldalon.Ezzel Gyurcsány csak azt éri el,hogy másodszor is hatalomba segíti Orbán Viktort!
amaramaistanna
@SwordFish: Példát vettek a Fideszről!Pártutasításra,mind az ezer tagjuk megszállta a fórumokat,demonstrálva,hogy milyen"sokan" vannak.Elég szánalmasnak tűnik.
amaramaistanna
@Mobil123: Sok köze van.Aki plagizál, annak a beszéde is hiteltelen!
Mobil123
@amaramaistanna: Ugyan már! akkor ezzel az erővel mindenki mehet a levesbe ( és felőlem mehet is mind, mert mint mondtam nem vagyok egyik fanja sem!!!) mert mind valami miatt hiteltelen!!!
verőce21
@amaramaistanna: (19:40) Persze, az egyértelmű, hogy GyF. segíti most(is) hatalomra Orbánt!

De Fletó bele fog húzni - és tele is van most népszerűsítésével a sajtó -, mert létkérdés számára a képviselői hely, különben megszűnik a mentessége! Az nagyobb baj lenne számára, feláldozza inkább a baloldali győzelmet is. :) - Most úgy tűnik, legalábbis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.