A hvg.hu arra volt kíváncsi, hogy a Békemenet résztvevői mit hámoztak ki Orbán Viktor ünnepi beszédéből.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@bretagne: Tudok. Ebben az egyben nem túlzás, amit a beszéd állít.
De könyörgöm, mi az a királyi többes, hogy "puskával vadásztak ránk?" Ez egy szándékosan elferdített tény, gyakorlatilag hazugság. Először is, nem volt "vadászat", tömegoszlatás történt, igaz, hogy megkérdőjelezhető eszközökkel, de akkor sem embervadászat folyt az aréna homokján.
Másrészről mit ért Viktorom az alatt, hogy "ránk?" Az ő száját ne hagyja el olyan, hogy "ránk", miután bevágta magát a páncélautóba, és elporzott.
A "békés tüntetők" kifejezés is megér egy szót. Voltak békés tüntetők, ez sem kérdés, de ne feledkezzen meg ilyen nagylelkűen a Molotov-koktélokat hajigáló, kendővel eltakart arcú, qurvaanyázó emberekről sem, akik nem egyszer a kamerák előtt rúgták fel a kukákat és törték be a kocsik szélvédőit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@elvira53: aki mondja másra az mondja magára. Másképp más szemében a szálkát... Nem mindegy hogy mit tanulsz... nem mindegy hogy mindent elhiszel-e amit mondanak ... nem mindegy hogy mersz-e ellentmondani a vezérnek ... én azt gondolom hogy a világ attól szép hogy sokfélék vagyunk ... senki nem jó vagy rossz csak más - ha ezt végre megtanulnánk nem lenne létjogosultsága a jobbiknak és a neonáciknak - de hát ezt Jézus sem tudta megtanítani az embereknek 2000 éve és Mohamed sem 1500 éve - az aranyborjú elvakítja az embereket ...
szablyafűrész
@Nil: Szocializmus volt - kommunizmus nem volt ! A szocializmus - eredendően - a kommunizmus előszobája lett volna...ha a gazdaságot életben tudja tartani és nem függött volna a kapitalista hitelektől, politikai téren pedig nem adott volna táptalajt a személyi kultusznak !
lajospapa
@szablyafűrész: Elolvashatta volna Orbán a beszéd előtt az akkori jkv-t, melyben ök kérdőre vonták a minisztert azért, hogy mért tiltotta meg a fegyveres védelmet.
bakegya
@lajospapa: az Orbán által felhergelt focihuligánok fiatal életkéjét kímélte,de kíváncsi volt meddig megy el az orbán annak érdekében ,hogy előrehozott választásokat tudhatjon a magáénak!!!
Ez a hősök terén elhangzott üvöltése meg egy polgárháborús uszítással felért-a nélkül hogy bármi konkrétumot mondott volna.Akkora zsiványsággal dumál-arra vigyázva hogy semmiért se lehessen őt magát felelősségre vonni,hogy az már ordít.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.