Bajnai Gordon levelet írt Orbán Viktornak a kormányfő október 23-ai beszéde miatt, amit a Fidesz elnöke a Békemenet hívei előtt, a Hősök terén mondott el. Bajnai szerint Orbán beszéde "sokkolta a demokratikus közvélemény jelentős részét".

Bajnai azt írta, a kormánypárt hívei nem egyenlőek a nemzettel. "A Fidesz – egyelőre – nem állampárt, még ha Ön mindent el is követ azért, hogy az legyen. Ön talán lehet a Fidesz örökös elnöke, ám még a Fidesz örökös elnöke sem lehet Magyarország örökös miniszterelnöke".

Íme a teljes levél:

Bajnai kiakadt az Orbán-beszéden

Rogán Antal válaszolt Bajnai Gordonnak:

Bajnai kiakadt az Orbán-beszéden

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitamin51
Bajnai Gordon levele tökéletes volt, a kár csak az, hogy a címzett még válaszra sem méltatta! Helyette a celeb Rogán válaszolt tömör, végtelenül gyerekes, ahogy Rogánkától megszoktuk, modorban. Ráadásul értelmi szintjétől fogva, csak a 2006-os csőcselék riasztásig képes visszagondolni! Halvány fogalmuk sincs az 1956-os lövöldözésről, talán ezért is dobálóznak olyan könnyen a szavakkal! Hihetetlen, hogy még mindig erkölcsi nullák, és történelmi selejtek vezénylik az országot. Hihetetlen, hogy ekkora tömeg tart velük, ami szintén azt bizonyítja, hogy milyen értelmi szinten van a többség. 3 év alatt a szó szoros értelmében, Balkánt csináltak az országból, ahol a vezér meggondolatlan szavakat vág a népe képébe, amivel felbiztatja őket arra, hogy harccal érjék el amit akarnak. Akkor mi a bánatról beszél Rogánka? Miattuk lett öngyilkos a kilőtt szemű ember is, mert bedőlt az uszításnak, volt ideje végig gondolni, hogy mit is követett el, és hogy milyen sok hasonló gondolkodású, megvezetett ember járhatott volna úgy mint ő. Egyetlen vak ember sem lesz öngyilkos ha nem úgy küldik ki vandálkodni, és annak következményeként vakul meg! Rogánkának ezen kellene elgondolkodni, és nekik bocsánatot kérni az elhunyt családjától!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@amaramaistanna: Hát neked tényleg valami bajod van. Javaslom sürgössen menj orvoshoz. Ennyi blődséget amit össze tudsz hordani az már tényleg fáj az embernek! Nem tudom mi homályosítja el az agyadat a hülyeség vagy a mérhetetlen szűk látó körűség? Szörnyen sajnállak érte.
verőce21
@senkifia68: (11:50) Ne etesd a trollt! - még ideszoktatod őket. :)
keresztapa
@senkifia68!
Teljes egészében úgy van ahogyan leírtad4 írásoddal csak a cionista kommentelők nem tudnak egyetérteni, mert azok még mindig párttagok, a sarló és kalapács a testükön tetkózva.
szablyafűrész
@keresztapa: Mi a helyzet öreg ló ? Még mindig érkeznek a zsidó felvásárlók felétek ? Hányan vannak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.