Lefejelt egy ügyvédet Tolmács fideszes polgármestere, a botrányos történetet a rendőrség is vizsgálja – írja keddi számában a Blikk.

A lap információi szerint Hajnis Ferenc polgármester vasárnap este olyannyira összevitatkozott egy férfival, hogy a szócsata tettlegességig fajult.

"Valóban volt egy kisebb incidensem, azonban ez magánügy, és a történteket nem polgármesteri minősítésemben követtem el" – mondta a polgármester.

Korábbi magánjellegű vitáját akarta békés módon megbeszélni az ügyvéddel, ám az szerinte részeg és agresszív volt. "Egy kortyot sem ittam soha, a polgármester először még mondta is, hogy direkt úgy üt, hogy ne látszódjon! Elsőre elmenekültem, de következő találkozásunkkor ismét nekem esett!" – reagált a vádakra a megvert ügyvéd a TV2 Tények című műsorának

Úgy tudni, a kisebb incidens 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozott, az ügyvéd jelenleg is kórházban van. Sajtóhírek szerint agyrázkódást szenvedett és eltört az orra. 

Az ügyvéd helyi lakosok egy csoportjának segített egy, a polgármesterrel szembeni helyi népszavazás megszervezésében – tette hozzá a Cink.hu.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Kemény ez a tahó, mint a vaskorlát a kocsma előtt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Dühöngött benne a parasztintelligencia !
silber13
Kemény ez a tahó, mint a vaskorlát a kocsma előtt!
Senara
"Valóban volt egy kisebb incidensem, azonban ez magánügy, és a történteket nem polgármesteri minősítésemben követtem el" Minősítésed arrogáns sza..jankó vagy polgármester "úr" ! Csak arról nem szól a fáma mi volt a vita oka , talán némi nemű hűtlen kezelés ?
gabrella
Fideszesekre ez jellemző, így intézik az ügyeiket. Sok ilyet hallani.
nezelodo
Vajon ezeket a fijjukat tenyésztik az agresszióra, vagy csak sportos koki, saller és tockos-barát, és igen kedveli ezeket a kormányzati módszereket?
Az már biztos ehhez a polgihoz, meg a teriverő vakkomondoroshoz sem mennek panaszra a fogadóórán a polgárok!
gugu45
Hogy is mondják??? (ŐK)!!!
Egy vezető beosztású személy legyen köztiszteletben álló. Tanúsítson példamutató életmódot. ("nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani")
És hogy gonlkodik ez a tapló???
Ha uralkodni kell akkor polgármester vagyok, ha verekedni kell, akkor nem.
Hát egyáltalán nem tisztelt (jó?)ember, ilyen választóvonal nincs!!
Azt a polgit, aki így el feledkezik magáról ki kell hajtani a faluból.
Magánterületen történt. - Tudjátok "Pedró kocsmájában", (igaz, hogy az nyilvános hely) és mint írta nem az utcán.
magyarbakancs
@gabrella: Nincs érve akkor hazaárulószik,vagy fejel.
Vizual
Ezt engedi meg a FIDESZES magának, helyileg és országosan. Ezek a bunkók jönnek újból ? Talán még a pallosjogot és az első éjszaka jogát is törvénybe foglalják a gránit szilárdságú "Alaptörvényben". Kezdem ebben a megvilágításban érteni a sok fehér "glaszé" kesztyűs vénlány Orbán fóbiáját.
kiskutyauto
És mi a probléma...? A FizeSS maffia-söpredék berkein belül ez teljesen rendben van teljesen normális, megszokott és helyes... erre kaptak kétharmados felhatalmazást nem? Hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Desischado
Így kell intézni a dolgokat, ököllel! Mármint Fideszesék szerint... Érdekes az érvelés is, amire Gugu75 nagyon helyesen azt írta, hogy nincs választóvonal! De az sem elfelejtendő, hogy az ügyvéd a lakosok egy csoportjának segített a polgármester elleni népszavazás szervezésben! Hinnye, a nemjóját, mit nem merészelt! Természetes, hogy a polgármesternek meg kellett verni! És ezek akarnak nyerni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.