Hivatali visszaélés miatt másodfokon nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Molnár Gyula (MSZP) volt XI. kerületi polgármestert a Fővárosi Ítélőtábla. Az ügyben első fokon minden vádlottat felmentettek, az ügyészség azonban fellebbezett a döntés ellen.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tegyük hozzá, a vádaskodás Molnár ellen akkor is pont a választások előtt indult. A fideszes polgármester nyilván tudja: tiszta választáson nem győzhetne Molnár ellen.
Nem ismerek olyant a környezetemben, aki ne sírná vissza Molnárt. Az a szörnyű, hogy három év elég volt ahhoz, hogy amit Molnár teremtett, ezek leamortizálják.
Miféle bíró az, aki a tisztességét eladja?
pacsni
akkor most mehet a helyère egy fideszes polgàrmester! van mèg olyan Onkormànyzat ahol nincs fideszes polgàrmester? mert èn azt hiszem, hogy minden helyen csak azok vannak, ès ha netàn nem, akkor majd ezekutàn viki intèzkedik.
mariaberta
Kíváncsi vagyok, Papcsák elvtárs mikor kerül hasonló elbírálás alá?? No meg Meggyes volt polgármester ÚÚÚÚr?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.