Módosították a fogyasztóvédelmi törvényt, így a jövőben a telefonos ügyfélszolgálatokon nem lehet öt percnél többet várni az ügyintéző kapcsolásáig – írja a Bama.hu.

A lap szerint a Magyar Közlönyben a napokban a következő törvénymódosítás jelent meg, „telefonos eléréssel működtetett ügyfélszolgálat, illetve az ügyintézés időpontjának előzetes lefoglalására biztosított telefonos elérés esetében biztosítani kell az ésszerű várakozási időn belüli hívásfogadást és ügyintézést.

A vállalkozás az ügyfélszolgálati ügyintézőnek az ügyfélszolgálat felé indított hívás sikeres felépülésének időpontjától számított öt percen belüli élőhangos bejelentkezése érdekében úgy köteles eljárni, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható".

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
YAK
@szaboria1: Valóban így van, tényleg megtévesztő, az ember csak néz a számlára hogy mi van. Fogyasztóvédelem megint a heréjét vakarja. Be kéne szántani, helyét sóval behinteni.
szaboria1
@YAK: Tegnap két helyre kellet telefonálnom az egyiknél 6 perc várakozás után lettem a másiknál is várnom kellett és ráadásul az ügyintéző sem volt a helyzet magaslatán mert mondta várjak mert meg kell kérdezni egy kollégáját ez a beszélgetésem potom 20 perc ideig tartott.
YAK
@szaboria1: Skypeon kéne ügyfélszolgálat vagy facebookon, ha már egész nap facebookoznak csak meg kávéznak. Ja nem, az az SZTK.
egyember
@YAK: Ezeket nem a (nagy?)vállalatok ("hivatalos") ügyfélszolgálata generálja.
coyote3
Véget érhet. De nem fog... Ez a feltételes mód a legújabb kommunikációs blöff
bretagne
@szaboria1: Nekem annyiban más a tapasztalatom, egyszer akartam a 40-es számon hívni, akkor azt közölték, hogy én nem hívhatok olyat. Hogy miért, azt már nem tudom. Én azóta sem próbálom hívni. De szomorú az, amit írsz. Próbálkoznak. Még szomorúbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.