Köszönni tanulnak, leírják a számokat egytől ötig, az olvasott betűket írott formában ismétlik át - egyebek mellett ezeket tanulják majd azok, akik a kormány téli közmunkaprogramjának képzésében vesznek részt, és legfeljebb az általános iskolát végeztek el....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Egyébként lehetne a gyakorló politikusokat is némi alapismeretre kioktatni, mielőtt kinevezik, vagy megszavazzuk őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
Már megint milliárdokat dobnak ki az ablakon ,netalán ebböl lesz a Karácsonyi pénz a felső elitnek.
bretagne
Rémképeket látnak majd ezek a közmunkások. Ki talál ki ekkora baromságot? Felnőtt embereket ilyenekre oktatni. Már megint a megaláztatásra törekszenek. Annyira jellemző ezekre! Csak rabszolga kell nekik!
valakiaki
Talán nevetségesen hangzik, de ezeknek az embereknek a java része tényleg ezen a szinten van!
human
Ez rendben van. Az aluliskolázottak csak profitálhatnak belőle. Másodfokú egyenletmegoldással meg csak nem kellene kezdeni az oktatást.
Amire viszont oda kellene figyelni, hogy mire megy el majd 24 milliárd forint és mennyi idő alatt. Ez a 24 milliárd csak a téli időszakra vonatkozó keret? Azaz már márciusra fel is élik? Nem lenne szerencsés, ha mondjuk 200 ft-ért számolnának el egy tekercs VC papírt.
Bugajakab
A sok eszement intézkedés engem arra emlékeztet, mikor az elmeosztályon a betegek átveszik a hatalmat. Csak néhányat említek: NENYI, Alaptörvény asztala, dedós szintű konzultációs levelek, önigazoló kampányok, göcsörtös ragaszkodás valamihez, ami talán nincs is.
Desischado
@Kala Majka: Azért ne hidd már azt, hogy mindenki ennyire hülye?! Vannak, akik tényleg nem tanultak még ennyit sem, de az én tapasztalataim szerint ennyit még a leghülyébbje is tud!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.