Teljes magányban él a Kalocsai Fegyház-és Börtönben raboskodó P. Erika, akit Szita Bence meggyilkolásáért első fokon tényleges életfogytiglanra ítélt a bíróság. Egy korábban ott fogvatartott rab azt mondta, nem is látták a teljes magányban élő nőt, mert úgy intézik, ne találkozzon senkivel - írja a Blikk.

A 11 éves Szita Bence meggyilkolásáért első fokon tényleges életfogytiglanra ítélt nő, P. Erika teljesen elszeparáltan él az ebédlő szintjén található zárkájában.

Egy korábban az intézményben raboskodó, neve elhallgatását kérő elítélt azt mondta: "a sarokban lévő cella ajtaja mindig zárva van. Úgy intézték, hogy amikor kivitték valahová P. Erikát, nem találkozhatott senkivel. Ha mégis úgy alakult, rá sem nézhettünk".

P. Erikát egy hónapban egyszer vagy anyja, vagy valamelyik rokona meglátogatja, egyébként nincs semmilyen társasága.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Boldog vagyok,hogy adómból fizethetem a tartását,hogy a jog velem szemben jogosan megvédi esetleges gyilkosaimat,és hálás vagyok mert ha én márnem is tudom etetni majd gyermekeimet,mert a föld alatt leszek,a hátramaradottak éhbérükböl eltartják ,iskoláztatják majd őket!
Éljen a hazai jobban teljesítünk egyéjszakás jogállamisága!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
Boldog vagyok,hogy adómból fizethetem a tartását,hogy a jog velem szemben jogosan megvédi esetleges gyilkosaimat,és hálás vagyok mert ha én márnem is tudom etetni majd gyermekeimet,mert a föld alatt leszek,a hátramaradottak éhbérükböl eltartják ,iskoláztatják majd őket!
Éljen a hazai jobban teljesítünk egyéjszakás jogállamisága!
Dulcinea
"De meddig lehet ilyen elszigeteltségben ép elmével kibírni"?

Ennek a nőnek sosem volt ép elméje...
silber13
@Dulcinea: " Nem is nézhetnek rá..." De lesz majd egy nap, amikor a többiek majd ránéznek.. Szerintem az lesz a végső napja.
Dulcinea
@silber13: Előbb utóbb bekövetkezik...és akkor majd megtanul félni, és rettegni..
erzsi101
Júniusban volt az elsőfokú tárgyalás mikor lesz végleges ítélet?-mire várnak az illetékesek?
babi11
Kár,hogy nem engedik a többiek közé!
almosd
Azt az érzést vajon felfogja, hogy mit élhetet át az a gyerek ,persze empátia kérdése ,és lelkiismeret ,ha lenne már zártosztályon lenne.
Január
@Dulcinea: Előbb-utóbb az egyedüllétbe bele fog hülyülni, de megérdemli.
hallgatag
Addig örüljön ez a ringyó, amig a többi " nehéz lány "
kezelésbe nem veszi, aztán alul-felül ki nem tágitja !!!
Kala Majka
Hiába, no!

A gyilkosokat már védi az erőszakmonopólium!

Most már csak az áldozataikat kellene megvédelmezni.
Kala Majka
Aztán ugyebár, az összes gyilkosnak emberi jogai vannak. A halottaink pedig már nem emberek ugyebár.
kkalman
Csak nem féltik ezt a drága asszonyt? Esetleg sajnálják? Minek? Ő sem sajnálta az áldozatát, mikor agyonverette. Pusztuljon!
Zsuzsanna2013
Miért kap különleges bánásmódot ez a gyilkos??
tivoli
@Zsuzsanna2013: Talán azért, hogy ne találkozhasson senkivel, ne beszélhessen semmiről, ami esetleg befolyásolná az ügy érdemi folyamatát. S ha nem is ő volt? Ha Ő is csak egy áldozat?
gödörben
@tivoli: A kis Bence is csak illúzió volt...
tivoli
@gödörben: Meglehet...Még az is, hogy nagy erők húzódnak a háttérben, ami nem éppen illúzió
Desischado
@tivoli: Irgalmas isten, ezt tényleg komolyan gondolod?! Nem is írok többet, mert olyat írnék, hogy nem tennéd az ablakba! Neked egy gyerek sem számít?! Talán ártatlan?! Persze, én meg Buddha vagyok! Azért zárják el ezt a ribancot, mert tudják, hogy mit művelnének vele a többiek! Megjegyzem, remélem, egyszer a kezeik közé jut!!!
Addig is teljes szivemből kívánom neki, hogy DÖGÖLJÖN MEG KÍNOK KÖZÖTT!!!
tivoli
@Desischado: Édeske, Ha nem félnél a lebukástól, te magad már hány embert nyírtál, nyírattál volna ki eddig?
Desischado
@tivoli: Jó kérdés, már elgondolkoztam rajta. Bocsika, ha nem tudom sajnálni a gyilkosokat, főleg a gyerekgyilkosokat! Aki brutális kegyetlenséggel, érdekből megöl egy másik embert, az nem érdemli meg, hogy éljen! Megöletném e az ilyet, ha tehetném? Igen, mert ezek paraziták, nem érdemlik hogy éljenek! De azt kérdezném, hogy neked van e gyereked, és miért nem az áldozatokat kérded?
Desischado
@töky: Elképesztő a kérdésed! Minden érző embernek kinyílik a bicska a zsebében, és csak halált, és miden rosszat tud ennek a ringyónak kívánni, és te azt kérdezed tőlem, hogy épelméjű vagyok e? Igen, az vagyok, de ezek után a tied erősen megkérdőjelezhető, mert aki véd egy ilyet, az nem lehet normális!
töky
@Desischado: te kínhalálról beszéltél, nem halálbüntetésről. Aki más kínok közti halálát kívánja, az milyen ember lehet? Ha látnál valakit ( akár kutyát is ) kínok között ordítva, vergődve pusztulni, az neked kéjes örömet okozna? Akkor te sem vagy különb ettől a gyilkos nőtől.
tivoli
@Desischado: Aki ilyen indulatokkal van bárki ismeretlennel szemben, az önmaga is potenciális gyilkos. Disznók elé kellene vetni, ítélet nélkül!
Desischado
@töky: @tivoli: Mivel egy tőről metszettek vagytok, egyszerre válaszolok, és részemről ez az utolsó. Milyen ember vagyok, hogy bárki kínját véigtudnám nézni? Hát nem bárkiét, de ezeket, akik kegyetlenül, bestiálisan végezték ki a kisfiút, nem sajnálnám a kínoktól! Tivoli, neked meg annyit, hogy én nem mondom, hogy téged vessenek a disznók elé, mert nem öltél meg senkit, de a felfogásod döbbenetes. Nem valakiről beszélünk, hanem egy gyilkos, kegyetlen némberről, aki végignézte, hogyan ölnek meg bestiálisan, az ő felbújtására, egy ártatlan gyereket! De ti csak védjétek nyugodtan ezt a mocskot! Ti sem vagytok sokkal külömbek, ha mellé álltok!
töky
@Desischado: nem szeretnék olyan lenni, mint te...
tivoli
@Desischado: És biztos vagy benne, hogy minden úgy történt, ahogy azt az arcodba nyomja a média? És biztos vagy benne, hogy ez a bestiális bosszúszomj részedről, nem perverzió?
tivoli
@Desischado: tegnap,23:21 Reméltem, hogy erre "Disznók elé kellene vetni, ítélet nélkül! " felkapod a fejed. Mert te mit mondasz? Ugyan ezt, csak más megfogalmazásban.
Desischado
@töky: Na, végre egy véleményen vagyunk! Én meg olyan nem szeretnék lenni mint te!!!
Desischado
@tivoli: Ha olyan okos vagy, akkor megmondanád mi az igazság?
És perverz is vagyok? hát igen, akkor az vagyok, ha nem érzek szánalmat gyerekgyilkosok iránt! Mind a ketten döbbenetesek vagytok! Ha a te gyerekeddel , - isten ne adja, - történt volna ez, akkor is ezt mondanád? Mind a kettőtőknek: részemről ez volt az utolsó reagálás!
kamazuka
@babi11: Nav alkalmazott volt.Érthető hogy védik.
Téged ki védene,hasonló helyzetben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.