A kormány elárulta, hogy mennyibe került a tavalyi Magyarország jobban teljesít reklámkampány – írja az Origo.

A lap azt írta, hogy Dúró Dóra jobbikos képviselő írásbeli kérdésére a kormány elárulta, hogy mennyit költött a Magyarország jobban teljesít kampányra.

A kormány a televízióban, rádióban, közterületen, sajtóban és online felületeken zajló kampányért majdnem 800 millió forintot fizetett ki.

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter válasza szerint a kampány teljes költségvetése (beleértve a médiafelületek vásárlását és a kreatívok legyártását) nettó 623 841 008 forint plusz áfa volt. Ez tehát bruttó 792 278 080 forintot, vagyis majdnem 800 millió forintot jelent.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
csak azt nem értem , ha az ország jobban teljesít akkor minek reklámozni?
Vagy azt hiszik mindazt a jobbat amit adtak nem vesszük észre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Jobban tették volna, ha inkább a szegényekre költik! A hétköznapi ember a bőrén érzi, mennyire hazudnak! Amúgy meg remélem, hogy Manhattan-nek nem lesz igaza! Végünk van, ha ezek győznek!
aha
@Manhattan: komolyan azt hiszed felfigyelne a világ??? erre a pár ezer négyzetkilóméterre???...lázits nyugodtan...szived joga...nefélj tudja a magyar mikor kell tüntetni...és akkor fog is...már megbocsáss egy rezsóraültető agyament mögé te odaállnál?,...vagy a régimai maszop mögé??, ugyan már ...nevetséges.
kukac50
Ha minden 40 ezer forint alatti juttatást ebből a pénzből felemeltek volna 40 ezer forintra akkor több szavazatot hozott volna a Fidesznek mint a hazudozásra fordított pénz.
Nil
@Desischado: Nekem biztos.
Régebben megkérdeztem hajléktalanokat miért kapaszkodnak az életbe - azt mondták nem adom meg nekik azt a kegyet hogy meghalok - lássák mit tettek velem.
Hát nem tudom ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.