A kormány elárulta, hogy mennyibe került a tavalyi Magyarország jobban teljesít reklámkampány – írja az Origo.

A lap azt írta, hogy Dúró Dóra jobbikos képviselő írásbeli kérdésére a kormány elárulta, hogy mennyit költött a Magyarország jobban teljesít kampányra.

A kormány a televízióban, rádióban, közterületen, sajtóban és online felületeken zajló kampányért majdnem 800 millió forintot fizetett ki.

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter válasza szerint a kampány teljes költségvetése (beleértve a médiafelületek vásárlását és a kreatívok legyártását) nettó 623 841 008 forint plusz áfa volt. Ez tehát bruttó 792 278 080 forintot, vagyis majdnem 800 millió forintot jelent.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
csak azt nem értem , ha az ország jobban teljesít akkor minek reklámozni?
Vagy azt hiszik mindazt a jobbat amit adtak nem vesszük észre?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Ha ennyit tudtak költeni a kampányra, tényleg jobban teljesít...
kedwes
Tetszik tudni számolni?
Az 80 milla/Magyar fő!
Ha ezt, oda adták volna a zembereknek, biztos, elhinnék!
Szvetlana
Ja, ha jobban teljesít, akkor már értem, hogy a kormánytagok miért csak 1 forintot fizettek be az államadósság kasszába:))
human
Kb ennyi van a Gyermekrák Alapítvány számláján is. De biztos megért valakinek ennyit költeni kampányra közpénzből.
JAJMÁR
Jó szakma a reklámszakma, na! Aztán meg sok médium van, amelyik reklámozhatott, és de jó nekik, mert biztos jól felment az ára, mert a verseny, az ugye -nincs?- :)
Szvetlana
@Pálinkafőző Rézüst: Röviden, de tényleg:))

@JAJMÁR: ez a reklám társaság hozta ezt össze. VAN AZ A PÉNZ!!!

A Miniszterelnökség nyílt közbeszerzési eljáráson választotta ki a kampánnyal megbízott cégeket. A kreatív anyagok tervezésével és gyártásával a Lounge Design Kft.-t bízták meg, a médiatervezésre- és vásárlásra az Inter Media Group Kft.-vel kötöttek szerződést.
nyanya001
Kidobott pénz !
Ahol 4 millióan élnek a létminimum alatt
az az ország erősen alulteljesít !
Nil
ti mit kezdtetek volna enni pénzzel? és hozzátehetjük a többi kidobott pénzt is
miazavalami
csak azt nem értem , ha az ország jobban teljesít akkor minek reklámozni?
Vagy azt hiszik mindazt a jobbat amit adtak nem vesszük észre?
human
@Nil: Nekem ilyenkor az jut eszembe, hogy vannak betegek akiket külföldön 10 millióból meg lehetne gyógyítani, de nincs annyi pénzük. Ha meg hitelt vesznek fel, akkor lesz műtét, de mehetnek a híd alá.
almosd
A rács mögött kéne nekik borítékolni meg zacskót ragasztani ,ott fényezhetik magukat .
miazavalami
@almosd: Kicsit átalakítom...
a 800 milliót rács mögé kéne nekik boritékolni , zacskójukat leragasztani... :-))
Na ezért engem innen kitiltanak...
JAJMÁR
@kedwes: 16:47 Hát, nem annyi, de akkor is! Skandallum :(
almosd
@miazavalami: legfeljebb szopránba fognak énekelni :-))
hetöndöe
@gibgab: Az az érzésem,ehhez minimum 1 nullát hozzá lehet csapni látva a valódi nyomulást és ismerve a fitymasz mentalitását.
Manhattan
Elgondolkodtam az elmúlt 4 éven. Felháborodtunk a nyugdíjak elvétele ellen. Néhány hónapig tüntettünk és átkozódtunk. Aztán jöttek a többi húzások. A baltás gyilkos kiadása,alaptörvény és még a végtelenségig sorolhatnám a történéseket. Mindenen csámcsogtunk egy darabig és elfelejtettük. Rengetegen csak itt a facén mondják az igazságot de még egy tüntire sincs idejük. Utána gondolkodtam a választásokon. Orbán a megnyert választás után olyan teljhatalmat fog kapni hogy mindent megtehet majd. Legyetek nyugodtak a maradék járandóságunkat is elfogja venni! Akkor mit csinálunk? Megint átkozzuk néhány hónapig és utána behúzzuk fülünket és farkunkat és megpróbálunk életben maradni? Most már csak bajnai,Mesterházi mondja csak azt hogy ezt a választást meg lehet nyerni. Egyre több szakértő véleménye hogy nem lehet legyőzni Orbánt. Gondoljatok arra hogy csak a mai napig 90512 külföldőn élő magyar regisztrált hogy szavazni akar. Többsége Romániában él de van köztük még Ausztráliában élő is. Ez úgy ki van találva hogy itt nem lehet labdába rúgni. Ezen a választáson egyetlen ellenzékinek sem lenne szabad indulnia,hátha arra felfigyelne a világ. Szerintem.
Pálinkafőző Rézüst
@Manhattan: nem csak szerinted. De óriási nagy dilemma ez a szavazósdi izé...Sehogy nem lehet jól kijönni belőle a mostani ellenzéknek. Bár Mesterházy nekem már nem is tűnik ellenzékinek időnként...Kezd nagyon furi lenni...
Cicamama55
Hogy is szól a magyar közmondás? ...hogy a jó bornak nem kell cégér! Azt megmagyarázni, hogy amit a saját bőrünkön érzünk az csupán érzéki csalódás-ehhez kellenek a milliók!
Nil
@Manhattan: Orbán egy báb. Mi vagyunk a kísérleti nyulak. A szakérők meg nem értenek semmihez- ez tapasztalat - csak megfizették a diplomájukat. Az ötleted jó lenne egy normális világban - de ez nem az és nem is a felé megy. a az Eu közbe akart volna lépni már megtette volna. De nem akar. Ahogy anno Hitlert is hagyták/támogatták. OV nem tör világuralomra-nem az feladata - Erdélyen kívül nem fenyeget más országot - így hagyják játszani - aztán ami bejön neki azt lemásolják és az emberek nyomorba kerülnek mindenhol - a többség meghal a többi rabszolga lesz. A terv kész . és nem a zsidók találták ki.
Aki most a fideszre szavaz az a rabszolgaságra szavaz. És túl sok a buta ember ... és túl sok aki fél ...
Én részemről már eldöntöttem mit teszek ha hatalmon maradnak ... "A királyé nem leszek nem leszek, akkor inkább elmegyek,elmegyek..."
human
@Manhattan: Egyetlen ellenzéki se induljon? Nem a oviban vagyunk, hogy eldobjuk a játékásót és szaladjunk pityeregni a sarokba. A választáson mindenkinek a maximumot kell nyújtania. Az ellenzéknek is és a választóknak is. Az eredmény az ő teljesítményüket fogja mutatni.
gibgab
@hetöndöe: Ez a szűkön számolt. :(
kkalman
Azt azért megkérdezhették volna, kíváncsi vagyok-e arra, hogy Magyarország jobban teljesít.
Mert azt reklám nélkül is tudom, hogy Magyarország jobban teljesít mutyiban, korrupcióban, lopásban, áfacsalásban, és még hosszan lehetne sorolni, hogy mi minden ben.
bakegya
Kik teljesítenek többet és jobban,csk egyetlen példára hivatkozom-mindenkire rábízva a következtetést-magasan képzett,mindíg az emberi élet-és halál mezsgyéjén járó barátnőm,aki 44-évi éjjeli ügyeleti munkával is mellette feleség-több gyermekes családanya,még a rákot is túlélve ma 128-ezer forintos nyugdíjával életörömmel hallgathatja ezt a 800 millióból világraszóló hazugsághalmazt!-és ez az ember ma is gyógyít,szolgálja a körülötte élő családokat,rokkantnyugdíjból élőket,nincsteleneket,akinek éppen szüksége van rá.Ma is gyalog járja a vidéket. Önkénteskedik..
Kampányolhat orbánviktor a bólogató jánosaival,akár Amerika földjén is-mert megteszi-a gyermekráktól kiütést kaptam,scmitplagin keresztüli-navracsics-monológon át az újvilágot elkápráztatja semmilyenzsolttal.
Az itthon csak hellyel közzel őrzött hagyományainkkal-HATÁRAINKON INNEN dolgozó és munkát csk keresőket remélem nem lehet megtéveszteni a téveseszmék ránk eröltetésével.
Szvetlana
@nyanya001: nem olvastam a kritikákat, de lakodalmas rocknak még elmenne:)) Gagyi "alkotás"
nyanya001
@Szvetlana: Ez még annak is rettenetes lenne :))
Desischado
Jobban tették volna, ha inkább a szegényekre költik! A hétköznapi ember a bőrén érzi, mennyire hazudnak! Amúgy meg remélem, hogy Manhattan-nek nem lesz igaza! Végünk van, ha ezek győznek!
aha
@Manhattan: komolyan azt hiszed felfigyelne a világ??? erre a pár ezer négyzetkilóméterre???...lázits nyugodtan...szived joga...nefélj tudja a magyar mikor kell tüntetni...és akkor fog is...már megbocsáss egy rezsóraültető agyament mögé te odaállnál?,...vagy a régimai maszop mögé??, ugyan már ...nevetséges.
kukac50
Ha minden 40 ezer forint alatti juttatást ebből a pénzből felemeltek volna 40 ezer forintra akkor több szavazatot hozott volna a Fidesznek mint a hazudozásra fordított pénz.
Nil
@Desischado: Nekem biztos.
Régebben megkérdeztem hajléktalanokat miért kapaszkodnak az életbe - azt mondták nem adom meg nekik azt a kegyet hogy meghalok - lássák mit tettek velem.
Hát nem tudom ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.