Szinte már nem érkezik pénz a két éve indított Összefogás az Államadósság Ellen Alapba, idén alig 20 millió forint gyűlt össze, ami a teljes, 22 ezer milliárdos tartozás egymilliomod részét sem fedezi - közölte a Blikk.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Na persze, ezek azt gondolták, hogy a minimálbérből, közmunkából élők majd milliókat fizetnek be? Részemről a 3 ft-ot is sokallom.
m.macskosz
Horváth Tihamér
Polgár Gyula, 2012, augusztus 22 - 08:35

Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal (polgári tagozat) kitüntetést kapta Horváth Tihamér a Kehida-termál Kft, Horváth-Ép Kft. ügyvezető tulajdonosa.

www.helikonportal.net/hir/horvath-tihamer

Ha a két személy azonos, akkor a minimum, hogy év négy milkával honorálja a gesztust a kormányzat felé. Kár, hogy sok ezer, tízezer, százezer embernek 4-5 év alatt sem jön össze 4 millió forint, nemhogy annyit tudna adakozni a feneketlen zsákba!
coyote3
Vajon a Birkamenetesek miért nem adakoznak? :))))
Dr plágium
@coyote3: Mert annyit nem fizetnek nekik :)
human
Miért is adakoznának, mikor nagy ütemben csökken az államadósság. Legalábbis ezt halljuk minden kormánynyilatkozatban. Bár látni még nem látjuk.
öcsi55
Rájöttek az emberek,hogy egy feneketlen hordóba öntögetik a pénzt.Amíg a gazdaságunk nem jön rendbe (sajnos nem úgy néz ki)addig az adósság állomány csökkentésének még a lehetősége is fideszes mese. Ilyen magas kamattal kibocsátott államkötvény mellett nem fog soha csökkenni az államadósság.Azért veszünk fel drágább hiteleket,hogy az olcsóbbakat visszafizessük,röhej.Na persze ez jó szöveg így választások előtt,már aki beveszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.