A Demokratikus Koalíció (DK) arcátlanságnak és kirekesztőnek tartja a Magyar Csapat kifejezés használatát a Fidesz rezsicsökkentéssel kapcsolatos leveleiben.

A kormánypárt a napokban kezdte meg a rezsicsökkentésről szóló újabb, január 20. és február 15. közötti fórumokra szóló meghívók postázását azoknak, akik 2013 tavaszán aláírásukkal támogatták a rezsicsökkentést. A levélben egyebek mellett az olvasható, hogy a rezsicsökkentés eredményeinek védelmére létrehozzák a Magyar Csapatot.

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője az MTI-nek szombaton küldött közleményében arcátlanságnak nevezte, hogy Magyar Csapatnak hívják mindazokat, "akik a Fidesz hazugságait támogatják".

Szerinte a Fidesz mindenkit ki akar rekeszteni a nemzetből, aki nem a "talpnyalója".

"A Demokratikus Koalíció a magyar csapat tagja, ha úgy tetszik, a magyar nemzet része, de Orbán csapatában nem kívánunk szerepelni" – írta a szóvivő, aki szerint "az igazi magyar csapat, a választók, három hónap múlva ezt a kapitányt meneszteni fogják".

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@Horizont: Maradok annyiba, hogy az isten az csak te lehetsz, JÓ is, ROSSZ is egyaránt! Maradjál meg ebben a tudatba!
nahát
@Horizont: Igen , nem is örülnék neki! :) Veled sem, a fajtájukkal ...max beltenyészet lehet...
hetöndöe
@nahát: Pontosan annyira vagy náci,amennyire Kálmám Olga vörös.:-)))
nahát
@Horizont: lehet, de én majmokkal sosem próbálnám ki!
keresztapa
A tudat akkor ép, és egészséges, ha van! Amikor a tudat csak elvileg létezik, feltételesen, akkor elgondolkoztató, hogy elvesztését mi is okozta? Érzelem, képzelet, vagy emberi értelem! E három összetevőből ha csak egy is hiányzik, akkor az egyén épnek és egészségesnek véli magát, hol ott hiányos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.