Magyarországon a megkérdezettek 76 százaléka szerint az állam feladata a nyugdíj biztosítása, ugyanakkor 88 százalékuk azon a véleményen van, hogy mire ők nyugdíjba mennek, az állami nyugdíjrendszer alig fog működni – közölte felmérése eredményét az Union Biztosító.

Feltöltő: Yas
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ők már tudják amit sokan nem , én tudom . Nem kell majd nyugdíjat osztaniuk mert nem érjük meg ,
sajnos :-( :-( :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@hetöndöe: Írod:
"...a családja legalább kapott valami morzsát a befizetett pénzekből..."

Az egész portfólió örökölhető, tehát a befizetett összeg a hozammal együttesen.
hetöndöe
@F_Viktor: Tudom,úgy értettem,hogy az állam felé befizetett össz járulékokból,mert a Manyupra befizett pénz csak annak egy töredéke.
1magyar
Bokros már megemelte a nyugdíjkorhatárt 55-ről,hogy minél kevesebbet kelljen fizetni, majd tovább emeli valamely kormány, ha hagyjuk, utána a munkahelyről, ha lesz, vagy az utcáról a temetőbe visznek ki.
F_Viktor
@hetöndöe: Jól írod, vagy ad valamit, vagy nem ad semmit, Orbán az alaptákolmányában már nem vállal garanciát, kötelesezettséget az állam részéről, hogy az öregségi nyugdíjkort elérteknek nyugdíjat fizessen, s amolyan kínai példaként a gyerekeket kötelezi szüleik eltartására.
1magyar
@F_Viktor: A gyerekeknek meg nincs munkája,jövedelme úgy hogy ...
F_Viktor
@1magyar: Orbán víziója alapján lesz munka a fiataloknak is, komolyan gondolja az egymillió közmunkát, majd ha minden libalegelő helyére felhúz egy-egy stadiont utána jönnek pl. a piramis építések...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.