Mint ismeretes, az SZDSZ is támogatta a a 2009-es költségvetést, amiért azóta folyamatosan támadások érik számos oldalról. Azonban a támogatott tervezetben még úgy volt, hogy a 13. havi juttatások nagyobbik részét elvonja a kormányzat, ám mostanra kiderült, azt inkább mégis megtartaná, ezzel és más intézkedésekkel 200 milliárd forinttal megterhelve a 2009-rs büdzsét.

Forrás: ctrlma.hu
Feltöltő: azandras
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

azandras
Azandras! Az egésaz egy színjáték! szadeszék már akkor tudták, hogy a kormány vissza fogja csinálni a 13. havi juttatások nagy részét amikor megszavazták! Ez egy műbalhé!

Amúgy meg a jól ismert játék zajlik kormányzati részről! Először jól betojatjuk a népet, hogy mindent elveszünk, aztán mégis meghagyunk valamennyit, dse ezt akkor a nagyérdemű már örömként éli meg! Beérik végül kevesebbel is!
eberti
Az Szdsz pedig átbaltázta azokat akik elhitték,hogy ellenzéki lett...
tsabeeka
azandras, te most kivel beszélgetsz? vagy inkább úgy kérdezem, h ki beszélget veled? vagy mittomén, de érted.
Evikati
@tsabeeka: Ja! Ez aranyos, én értem őt:-) és igaza van!
Evikati
@eberti: Engem nem sikerült átverniük. Tudom róluk, hogy köpönyegforgatók!
azandras
Nemtom hogy sikerült válaszolnom magamnak:D Én voltam az első hozzászóló:D Na mindegy ez egy gyengébb pillanatom lehetett:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.