Zalaszentgrót polgármestere szerint Zala megyében egyetlen település sem kapta meg azt az állami támogatást, amit néhány héttel ezelőtt azoknak az önkormányzatoknak ígért meg a kormány, amelyek jól gazdálkodtak, ezért náluk nem volt adósságkonszolidáció.

Baracskai József (DK) pénteki sajtótájékoztatóján felidézte: néhány hete 10 milliárd forintos keretet ígért a kormány a felelősen gazdálkodó önkormányzatoknak, amelyek az akkor megjelent kormányrendelet szerint lakosságarányosan, pályázat formájában igényelhették a támogatást. Zalaszentgrót esetében ez 181 millió forintot jelentett.

Kedden Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára arról adott tájékoztatást, hogy 38 önkormányzat részesül fejlesztési támogatásban azok közül, amelyek nem vettek részt az állami adósságkonszolidációban, s ők együttesen 3,4 milliárd forintot kapnak – emlékeztetett a polgármester. Hozzátette, hogy a pályázó 158 település közül 120 nem kapta meg a számára ígért támogatást.

Baracskai József azt mondta: nem tudni, hogy milyen indok alapján kaptak vagy nem kaptak támogatást az egyes települések, de Zalában egy sem jutott ilyen forráshoz, holott Gyenesdiásnak is járna 112 millió forint, Vonyarcvashegynek pedig 44 millió forint. "Felháborító, hogy a jól gazdálkodó településekkel így bánnak" – közölte a városvezető.

Azt mondta: hiába próbáltak információt kérni az államkincstártól vagy a Belügyminisztériumtól, senkitől nem tudtak felvilágosítást kérni az okokról. "Elegünk van már ebből a hazudozásból (...), tarthatatlan, hogy azokat bünteti a kormány, akik jól gazdálkodtak, tették a dolgukat" – fogalmazott Baracskai József.

Felidézte, hogy február 26-án Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés fideszes elnöke sajtótájékoztatón jelentette be: több mint száz zalai település mintegy egymilliárd forint állami támogatáshoz juthat. A pénzt például utak, járdák rendbetételére, vízrendezésre, önkormányzati ingatlanok felújítására kaphatják meg az önkormányzatok, amelyek egyenként másfél millió és 181 millió forint közötti összeghez juthatnak hozzá, példaként említette Zalaszentgrótot is, amely 181 millió forintot kaphat.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez a szemétség, akiknek nem volt adóssága mert jól dolgoztak a vezetők azok nem kaptak támogatást! Akik meg nyakig eladósodtak azokat kisegítették, és nem is vizsgálták hogy miért adósodtak el!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
joopapa
Ez a szemétség, akiknek nem volt adóssága mert jól dolgoztak a vezetők azok nem kaptak támogatást! Akik meg nyakig eladósodtak azokat kisegítették, és nem is vizsgálták hogy miért adósodtak el!
Dr. Felipe
Baracskai elvtárs. Akkor fel kell menni a minisztériumba és be kell rúgni a zajtót és addig kell verni a zasztalt míg felvilágosítást nem ad a tállai zsírdisznó hogy miért nem kapták meg a beígért támogatást.
Ez ilyen egyszerű. A fideSS maffia csak az erőből ért.
Brother Louie
Át lett baszva. Nincs egyedül ebben az országban.
F_Viktor
@Dr. Felipe: Tudta mindenki, hogy ez a gesztus Orbán részéről csak a fityeszes önkormányzatoknak jár, mert ők valamilyen félreértés okán kimaradtak az első pénz-fa szüreteléséből, ez járt nekik kompenzáció gyanánt.

A többi, nem fityeszes település pedig csak csorgassa a nyálát ha olyan hülyék voltak, hogy megpróbáltak becsületesen gazdálkodni.
coyote3
Megérdemled kispajtás, hogy szívatnak! Nézd meg a Tülökorrú Annyit Is Ér Janit, ő szórta a pénzt és semmi baja...
Amúgy tökéletesen igaza van. Ez a kormány a hazugok, a tolvajok, a csalók kormánya:)
kukac50
Nincs pénz az államkasszába!
Azt a kicsit ami volt a kamupártoknak adják!
A devizások ha nem fizetnék az uzsora kamatot akkor,bedőlnének a bankok.
Tekla
@Yoda69: Még nem tudják kik ők: Még nincs közös programjuk , akkor mire szavazunk . a pofákra akik már voltak hatalmon és kivétel nélkül mind vissza élt vele?
F_Viktor
@Tekla: Kedves Tekla, kit nem ismersz?

A Kormányváltó Szövetség 8 egyszerűen megérthető pfő programja:

1. 250 000 új, valódi munkahelyet teremtünk. A fiataloknak garantáltan munkát vagy képzést adunk.

2. Másfélszeresére, 100 000 forintra emeljük a nettó minimálbért úgy, hogy a munkáltatók bérterhei nem növekednek.

3. A mikrovállalkozások leírhatják a társasági adójukból a bérekre rakódó közterheket.

4. Jelentősen csökkentjük az alapvető élelmiszerek árát.

5. Igazságos és fenntartható lesz a rezsicsökkentés.

6. 100 000 forintos nyugdíjig minden 65 év feletti 24 000 forint pluszpénzt kap, hogy meg tudja fizetni a gyógyszereit.

7. Radikálisan csökkentjük, majd megszüntetjük az elviselhetetlenül hosszú várólistákat.

8. Felszámoljuk a gyermekéhezést Magyarországon.
Yoda69
@Tekla: Te is nyomod a fideszes lozungot?
Hogyne tudnank: Mesterhazy, Bajnai es Gyurcsany + sok demokrata.
A programot lasd feljebb.
Az hogy a fidesz ezt kommunikalja ertheto, mert ok csak a gyulolet kampanyra alapoznak, es arra, hogy sok sotet sikagyu nem lat tovabb az orranal.
Nil
Egy hét és lehet váltani - olyanra aki hagy élni
bretagne
A kormány azoknak az önkormányzatoknak is ígért pénzt, akik nem adósodtak el.
Reklamálják meg!
Tekla
@F_Viktor: Kedves ,Az a baj , hogy ezeket mind ismerjük!
Ha ennyire szar a gazdaság mire ígér, mért nem csinálta meg egyik sem , ha akkor uralkodott amikor jobb volt ?
Ráadásul a hazudtunk éjjel nappal benne van a buliba,a Libásnak se hiszek , szolidárisan az egy megyényi ,átverttel!
Alig van ehető élelmiszer az országban, minek az árát csökkenti? A külföldről behozott élelmiszernek látszó mérgezet akármikét?
Rezsi csökkentésről , már semmit , de pont ezek emelték százszázalékos méretékkel :) , ez már vicc?
100 e ftos nyugdíj, miből?Eu eladósításból , azt majd vissza szavazzuk a Fideszt , hogy kifizesse a mi zsebünkből? Azt is mondta a félkegyelmű , hogy töröljék el a nyugdíj korhatárt. Hogy a 100 éves hugyos bírónál legyen még több pénz, munkahelye a , háromgyerekes anya meg szédüljön le 85 évesen a szalag mellől?
A várólistához megint pénz kell orvosra, eszközre, mert annyit képes pocsékolni az egészség ügy hogy a világ lóvéja nem elég hozzá, kiszervezett szolgáltatások, megszüntetett önfenntartás, eldobható eszköz hegyek ,ha kell ha nem, milliós szükségtelen műszaki csicsák, technikai bűvölet csodák beszerzése!
A gyerekéhezés felszámolása , miből , akit nem zavart több ezer állat hónapokig tartó éhenhalási folyamata és az amit eközben ezek az emberek tettek , az ne beszéljen éhező gyerekekről , annak mindegy , hogy liba , vagy ember!
Mi lesz a fázó éhező nyugdíjasokkal ,a utcára kidobált tolókocsisokkal , azok megfagyhatnak ,éhen hallhatnak?
Mikor fizeti vissza a Kunce ,meg a Fodor, a pénz amit mi fizetünk helyettük , mert horribilis összeggel nem tudtak még elszámolni az SzDSZ vagyonból . Vagy ebbe a pártba minden hazug tolvaj jó?
A Kormányváltó Szövetség 8 egyszerűen megérthető programja,nekem nem olyan érthető,ilyet bárki kávé szünetbe is tud ígérni. Nézd meg a Jobbikét ,komplex, ott meg van a mit mikor miért.
F_Viktor
@Tekla: Elolvastam a Jobbik programját, ami nevetséges. Éppen pénzről, forrásról nem beszél.
Míg a baloldal tud tőkét behozni az országba amivel felpörgethető a gazdaság, addig a fityesz politikájára nem ugrik a tőke, a Jobbikkal pedig még tárgyalni sem fog az EU. Az maga a halál lenne. Tudom, hogy nagyon erős fikció a Jobbik kormányzásáról beszélni, de egy fityesz szövetséggel mér elképzelhető, hogy pici hatalmat ráruház Orbán. De az nagy veszéllyel járna mind a fityeszre, mind az országra, tehát kockázat Orbán részéről.

Te is elolvashatod a baloldal programját, olvashatsz a programok forrásairól is.
Desischado
@Tekla: Igaza van Viktornak! A közmunkáról bezzeg szó volt, ezt is jól írta, akár az ország másik végébe is el kellene menni közmunkára, lakóhelytől függetlenül. Bocsesz, hogy ebből, - és sok másból sem - én nem kérek! Soha nem szavazok a jobbikra hiába nyomod a sódert. Majd eljön az idő, amikor fehéren-feketén kiderül mindenkinek, miféle párt ez! Válaszolnál egyébként arra, ha olyan lelkes fanjuk vagy, miért szavazták meg Paksot a fidesszel szép egyetértésben?
Desischado
Csodálkozik? Én nem. Nyilvánvaló, hogy a saját bandájukat tömik pénzzel! Mi van ezen csodálkozni való?
Tekla
@F_Viktor: Nem kell behozni sehonnan pénzt, nem kell kérni senkitől , csak vissza kell tetetni a kaszába. A Jobbik ezt mondja , itt a pénz az országban, csak egyesek azt hitték a sajátjuk , el kell kobozni tőlük és meg van. Ezt nevezik elszámoltatásnak. Ebből aztán szépen talpra áll az ország. A jóvátételi pénzeket meg újra kell tárgyalni , mert addig romlik a a forint , amíg sose fizetjük vissza, Csak pár év moratórium is elég a talpra álláshoz.
F_Viktor
@Tekla: Tehát azt mondja a Jobbik, s azt vallod Te is kedves Tekla, hogy az elszámoltatás milliárdjaiból "szépen talpra áll az ország"?
Tudatában vagytok, hogy az elszámoltatás mennyi időbe telik, míg jogerőre emelkedik? Addig mi lesz az országgal? Várunk a csodára?
Vagy hogyan gondoljátok az elszámoltatást? Mint a zsidókkal? Egy törvény, s vihetjük ingóságait, elvehetjük ingatlanaikat?

Azt tudjátok mennyi pénzről beszéltek? S azzal, hogy egy gazdaságnak mennyire van szüksége éveken keresztül, hogy egyáltalán elinduljon a fejlődésben?

Nem tudom milyen jóvátételre és mekkora összegre gondolsz, de a forint romlásához semmi köze. A forint romlásának oka a helytelen gazdaságpolitika, a befektetők (mert ők veszik/adják a forintot!) bizalmatlansága.

Pár év moratórium mit jelent?
palika
@F_Viktor: Elszámoltatást! Hogy mennyi ideig tart az elszámoltatás és mikor kapja meg az állam a lenyúlt pénzt? AZONNAL! Elkobozni tőlük! És ha be tudják majd bizonyitani az ellenkezőjét, vissza perelheti!! Na az a sok-sok, hosszú évekbe telik!!!
Most a zsidókat nem kell ide felhozni, mert felesleges! Ne keverjük a szart! Oly egyszerű az elszámoltatás, mint az egyszerű állampolgárnál: mennyi az összes bevétele, mennyi a statisztikai hivatal adatai, és gyorsan kijön az egyenleg! Ha nagyon plusszos, nem kell szarakodni!! Mint a patkányok, úgy menekülnek és takaritgatnak maguk előtt, majd csak figyeld, nemsokára...!
Január
Nem csak miniszteriális szinten, hanem önkormányzati szinten is megy nálunk a hazudozás, az összemosás, a csúsztatás, ezt nagyon jól megtanulták a kormánytól. /Egy párt./
Érdemleges választ itt sem lehet egy szimpla állampolgárnak kapnia.
palika
Zalaegerszegi önkormányzat megkapta!! Itt a fidesz kemény magja van!!!
F_Viktor
@palika: Elszámoltatás rendben van, szükséges.
De!
1) Erre nem lehet gazdaságot alapozni.

2) Jogállamban nem teheted meg, hogy elveszed a magántulajdont, o'szt majd a paraszt perel ha vissza akar valamit kapni. Ahol a jog ezt megengedi, ott esélytelen a visszaperelés! Így máris eljutunk a náci zsidó politikához, annak ellenére, hogy semmi szándékom "kavarni a szart"!

3) Jól értelek, te/ti KSH átlagjövedelmek alapján akarjátok meghatározni, hogy kit loptok meg és kinek adtok (itt jön be a képbe, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, vagyis mutyi, korrupció!)?? Ez nonszensz, ilyen kormányt, államot senki nem akarhat. Az EU főleg nem!

Ilyet terjesztő párt ne csodálkozzon ha mindenki lenácizza.
perfekt
@Tekla: Minden kommented tárgyszerű valóságalapú,és korrekt.Agyonígérik magukat a pártok,és mi van belőle -csalás lopás, hazugság.És ezért mindkét oldal feleljen,de nem úgy mint Bajnai aki kijelentette azért mondtak csődöt mert nem értettek hozzá.Most pedig a szabadságról,és a biztonságos kiszámítható életet.Volt lehetőségük---elkúrták.
bundi
@perfekt: ha jól sejtem ez a zokni illik a mostani kormánypárt lábára is...
perfekt
@bundi: 10:24 re--ha-csak zoknik lennének de ezek már nagy vastag bundák!Itt kommented felett,olvasd mit is írtam-oké?
bundi
@perfekt: hát mondjuk én a "Volt lehetőségük---elkúrták."...ra értettem...
de mindegy ha visszanézegeted, amiket írtam, akkor rájöhetsz, hogy én már szavaztam...kb éve...a lábammal... innentől nem is akarok belefolyni a szavazósdiba...max leírom a véleményem, amit vagy figyelembe vesznek mások, vagy nem...és ha olvasgatsz, meglátod, én nem a kormányváltókra tenném az x-et, hanem a fideszre...már párszor leírtam miért, ha érdekel kattints a nevemre, és nézd meg a hozzászólásaim...(légyszi ne túráztass ctrl+c...ctrl+v megoldásokkal)
és láthatod azt is, hogy a jobbikra, mint önálló pártra nem tekintettem soha...inkább olyannak írnám le mint a fidelitas, vagy a cöf...
a fidesz okosan a vonáékon tartja kézben a jobbra sodródott bírkákat...mondjuk úgy, hogy közben önálló akaratot vizionálhatnak maguknak...ez van...tetszik, vagy nem...
a másik...ez a tegyék vissza a pénzt, meg elszámoltatást mizéria kissé együgyű... nem gondolod?
kik, hol mikor mennyit?...vagy most csak a balosok, aztán mikor szenbesülnek vele, hogy ez kevés, akkor a kevésbé balosok is, majd mindenki aki a középtől már kicsit is balra van...majd miután ez sem elég a középmezőny is... és a végén azok is akik a jobboldalból a vezetőségen kívül rekedtek?
te mikor gondolod úgy, hogy itt az ideje elkezdeni rázni a lábad, mert te lehetsz a következő...?
és ne hidd hogy csak a vezetőktől szednék be a pénzt...
vagy ha azt hitted? ...hát elég naiv lehetsz...
mit gondolsz, ez a gazdaságosdi mennyibe fájhat a nemzetnek évente...mert ha jól sejtem, elcsettintik minden évben a gdp-t és még megfejelik pár ezer milliárddal is mostanság...szerinted mennyi vagyont tudnának máról holnapra elkobozni?...az elég lenne mondjuk a rendőrök, vagy tanárok egyhavi bérére?...
gondolkozz...és nem minősítsd magad...és a jövő hónapban miből fizetik?
ezt emiatt írtam:
"Minden kommented tárgyszerű valóságalapú,és korrekt."
ezel melyik kommentre gondoltál... mert ha belegondolsz és megnézed mennyivel...
bundi
@perfekt: bocsi kissé hosszúlére engedtem...
"Minden kommented tárgyszerű valóságalapú,és korrekt."
ezel melyik kommentre gondoltál... mert ha belegondolsz és megnézed mennyivel is nő a gdp évente (minden negyedik negyedév végén teszik közzé számszerűen...)
www.ksh.hu/brutto_hazai_termek_gdp
akkor megérted, hogy fura mód, mintha stagnálna...még a forint alapú is...
(2010-ben százalékkal nőtt 27120 milliárdra...
profitline.hu/hircentrum/hir/221525/Lefele-modosult-a-2010.-negyedik-negyedeves-magyar-GDP-adat
2011-ben 1,4%-al nőtt 28 154 milliárdra
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/gdn/gdn21112.pdf
2012-ben 2,7 százalékkal esett vissza 28 276 milliárdra
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/gdn/gdn21212.pdf
majd 2013-ban 2,7 százalékkal nőtt 29 114 milliárdra...
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/gdn/gdn21312.pdf)
ezek a hivatalos adatok, még ha maguknak mondanak ellent akkor is...
de ha belegondolsz, mi a termékért eurót kapunk általában és a forint ennél sokkal nagyobbat zuhant... akkor láthatod, hogy az egész euróban igencsak deficites... ez a nagy növekedés, még a stagnáláshoz is kevés...
mindegy te tudod...
vagy te is úgy gondolod, mint a jobbikosok, hogy van itt pénz...van még mit eladni?
mit?
itt már csak a szellemi tőke maradt szerintem de az is elindult a saját lábán, és máshol kamatoztatja a tudását...
a többi meg?
agyonigérgetéssel egyetértek... nem kellenek az ígéretek...elég ha a dolgukat teszik, és az emberek ezt észre sem veszik... akkor jók... nem kell sem a fényezés a meneteléssel, sem a többi púder...
a másik meg a bajnais dolgod... na abban meg nem értünk egyet...ez van
hvg.hu/itthon/20130527_Hajdu_Bet_felszamolas_nyomozas_megszuntet
tehát én máshogy látom...
és aktívabb részvétel részemről akkor lesz, ha a fidesznek vagy a jobbiknak(lényegében ugyanaz) köszönhetően mo. kilép az unióból és sokunknak haz a kellene mennie... de akkor lesz ereszd el a hajam rendesen...ez...
bundi
@perfekt: naszóval...
...és aktívabb részvétel részemről akkor lesz, ha a fidesznek vagy a jobbiknak(lényegében ugyanaz) köszönhetően mo. kilép az unióból és sokunknak haza kellene mennie... de akkor lesz ereszd el a hajam rendesen...ez borítékolható...
ennek fényében hogy gondolod? van igazság abban amit írtam... vagy engem is egy legyintéssel fölényesen elintézel... mint az elmúlt egy két napban sokakat...?
de látom még ítt vagy... tehát akár válaszolhatsz is...
bundi
@perfekt: hát ahogy elnézem...mosót kissé késik a válasz...
tehát te azt gondolod, hogy a két-háromszázezer angliában dolgozó, a több mint 130 ezer németországi és több mint 60 ezer ausztriai dolgozóval együtt, itthon csak malmozgatna, ha a jobbikocskád akaratának megfelelően kilép az ország a csúnyazunijóból?
hvg.hu/itthon/20140331_El_lehet_menni_Bristolbol_nem_fogjak_megd
és mit kezd az ország a 7-8 ezer milliárd vissza nem térítendő támogatás nélkül? kitől vesz vissza ennyi pénzt, havi rendszerességgel?
oké... ígérgetni nem kell... de legyen valami amit számon lehet kérni...és amire hivatkozni lehetne... nem gondolod?
alterego56
"kormányrendelet szerint lakosságarányosan, pályázat formájában igényelhették a támogatást. Zalaszentgrót esetében ez 181 millió forintot jelentett"

Agyam eldobom. "Szaros" 181 millióért pályázni kellett. mégsem kapták meg. "Lézer Jancsi által össze hozott 22,5 milliárd Forint tartozás elengedéséért vajh' miért nem kellett pályázni? Az a nép aki ezeket hatalmon tartja az nem normális.
A 2014-es évértékelőn Viktorunk azt mondta hogy az aki elásta az egy tallért attól el kell venni és oda kell adni annak aki megduplázta. Zalaszentgrót jól gazdálkodott. A haverok által vezetett önkormányzatok meg gyalázatosan, még is ezek vannak megjutalmazva.
Még négy évet kér a fidesz. Én 20-at adnék nekik.
perfekt
@bundi: Köszönet a leveleidért--benne a sok adatokért,és azzal, a még több téves képzeteidért amivel "megtiszteltél."Csak néhányra reflektálok:'1.jók a nemzetgazdasági kimutatásaid.2.úgy van, mindenkitől vissza kell venni amit másoktól jogtalanul elvettek./a.Nekem miért kellene a lábaimat ráznom?És tudd már azt, hogy én nem leszek a következő sohasem,akin valamit is számon kérnének.így aztán ez,nem minősít engem.3.szóval te jobboldali vagy,és már szavaztál is---gratulálok./a. mi van- mivel túráztatlak téged Ctrl+c---avagy Ctrl+v-???.4."Minden kommented tárgyszerű,valóságalapú" idézed ,-na ezt nem neked írtam,hanem Teklának tegnap 18:25-kor.Ennyit első leveledre.11:26 ra.1.Végre van miben egyetértünk ,ez a csúcs! a pártok ígérgetéseinek túlzásairól.Bajnairól, más a véleményünk--ez már itt a demokrácia maga.2. Az EU-ból mi soha nem lépünk ki(Nostradámus)-megszűnik az magától is, majd idővel:-)3.leveled csúcsa:- kiknek vagy a prókátora,kik azok kiket "legyintéssel,fölényesen elintéztem"kik azok a sokak?4.nekem ,van kedvesem,és azt Juditkának hívják-"jobbikocskám "nevezetű nőm még nem volt.4.Sok kijelentésedet megpróbálod nekem eladni,mintha én tőlem származna-jól ismert,picike gonoszkodás.Több ízben,ajánlottad magadat,hogy olvassam írásaidat,,ezt nem teszem-továbbra sem--és helyetted, nevedben sem keresek meg másokat,hogy a vállamon sírják el, az őket másoktól ért valós ,vagy vélt sérelmeik miatt!Nem leszek senkinek prókátora,és száraz dajkája sem.Te pedig,ha úgy gondolod írj nyugodtan de ne egy lányregényt,hanem kommenteket.Pártok nélküli üdvözlettel,és köszönet mindenre kiterjedő kedves hangulatú megkeresésedért:))
palika
@F_Viktor: Ember! A mai Magyar jogszabályokban van meghatározva, hogy ha valakit valamiért elszámoltatnak a KSH adatait veszik alapul! Hogy mennyi az egy főre jutó fogyasztás, abból indulnak ki!!! ezt nem a JOBBIK találta ki, hanem ezek a mocskos, 90-évektől kormányzó pártok!!! Látszik, hogy nem volt még vagyonosodási vizsgálatod!!! Ne tudd meg!
Elszámoltatással nem lehet alapozni? Tévedsz "barátom," lehet!!!
Mert ha végig söpör egy országon a korrupció...? annak a vége?
Mert ha végig söpör egy országon az elszámoltatás...? na, annak, a vége?
Jogállamba nem teheted meg, hogy elveszed az emberek vagyonát???
Légyszives ülj le, pihenjél és gondolkodj!!! És remélem meg fogsz világosodni!!!
Most azon gondolkodom, hogy agymosott vagy, vagy pénzért hülyited itt a népet!!!
F_Viktor
@palika: Ha kijózanodtál gondolkodj és válaszolj újra!
palika
@F_Viktor: Na, aludtam rá egyet!!! Agymosott vagy!!!
F_Viktor
@palika: Tehát aki, mint én is, szankcionálja a lopást, a rablást, a betörést és a többi vagyon elleni bűncselekményt (most még a fityesz érában is annak számít), az a szemedben agy-mosott, míg te ezt, a józan, gondolkodó ember legálisnak tartja?

Te mit teszel a KSH adatain felüli jövedelmeddel, javaiddal? Szétosztod a rászorulóknak, beszolgáltatod pártodnak, vagy egyházadnak?
Remélem holnap sem fogsz sírni ha egy rászoruló kirabol azt utcán, vagy kipakolja házadat, hiszen csak elveszi ami neki jár! Neked pedig úgy sincs rá szükséged, megmondta a KSH! :-)
palika
@F_Viktor: Mit hablatyolsz? Milyen megtakaritásról beszélsz? Mi marad szerinted ha kifizeti a rezsijét, devizahitelét az átlagember?! Elmondom neked, hogy amióta a kissebbségi megélhetési bünözőnek, 18 éves, megfogtam a kezét, de csak óvatosan, nehogy eltörjem, a drágalátos mamája jelenlétében, és a bárddal /hús-hentesárú üzletem van/ jelképesen mutattam, hogy mi fog következni, na azóta van tiszteletem!!! Még a rokonok is kerülik a pillantásomat, sőt a presszóban köszönnek és megfelelő módon viselkednek! Féljen az akinek félni valója van! A Nav-tól sem tartok, nincs olyan hónap, hogy valamelyik szerv ne jönne látogatóba, hát pechjük van, nem találtak még semmit! Nálam a rend, tisztaság, tisztesség az alap! Csak az a fránya adózás ne volna:-))) De a JOBBIKal ezt is megoldjuk! GYŐZZÖN A JOBBIK!!
F_Viktor
@palika: Tehát a KSH adatai alapján átlagfizetésből nem lehet megélni?

Azt elhiszem, hogy neked, mint vállalkozónak nem egyszerű, okát leírtad, igazad van.
palika
@F_Viktor: Látod erre nem is gondoltam, tehát a KSH adataiból indulnak ki!:-))) Ezt az adatokat használják amikor átvizsgálnak valakit, de azt még egyik politikus és a KSH sem vizsgálja, hogy aki kurva keveset keres, az miből él!!!:-)) Ha a "felesleget elveszik, akkor magától értendő lenne, hogy akinek meg nem jut annyi, azt meg egészitsék ki!!!
Haver, felfedeztünk valamit?:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.