Húsvéti hagyományokról beszélgetve hamar az új stadion jön szóba egy 1800 fős faluban, Felcsúton. Mégsem minden helyinek jó az új aréna, egy néninek még a kertjét is feltúrták miatta, de ő így is Fideszre szavazna.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Lesz körmenet minden húsvétkor a stadion körül és a viktorkás képekkel vonulnak a hívők :-)) Ja a mami is nagy forma a videóban, ha nem a fityesz nyer akkor a stadionnak annyi, de azt gondolja hogy a viktorka örökké él és a fityesz marad örökké hatalmon!? A pasinak meg ezzel a pénzmosás dologgal lehet hogy igaza van!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
A feltámadásról a magyaroknak a foci jut eszébe anélkül is hogy életet leheltek volna a magyar fociba. (Na jó, lehet ennyi pénz nélkül nem 8:1, hanem 8:0 lett volna a holland-magyar).
bencemacska
Ezután nem húsvéti locsolkodás lesz a népszokás Felcsúton, hanem labdarúgó fasztivál!!!
almosd
És ha a házát túrták volna fel az se lenne baj ! ,Viktorkáért mindent .
joopapa
Lesz körmenet minden húsvétkor a stadion körül és a viktorkás képekkel vonulnak a hívők :-)) Ja a mami is nagy forma a videóban, ha nem a fityesz nyer akkor a stadionnak annyi, de azt gondolja hogy a viktorka örökké él és a fityesz marad örökké hatalmon!? A pasinak meg ezzel a pénzmosás dologgal lehet hogy igaza van!!!
miazavalami
"Elfogyott a hagyomány , elfogyott minden" Igaza van
Itt lesz a nemzeti nagy locsolkodás! Aki nem vesz részt benne az nem magyar...
qxy
@miazavalami: de remélem vízzel.? ? ( esetleg, vízágyú? ? )
miazavalami
@qxy: Jáááj! A vízágyú azért kemény..:-)
Öntöttek téged nyakon már húsvétkor egy vödör vízzel? Nekem már volt részem benne...
Egyezzünk ki ruszki kölniben. Aki azt túléli..:-)
qxy
@miazavalami: Igazad van. " Krasznaja Moszkva" Ócseny harasóóó.
qxy
@miazavalami: Mennyi " Füstölt csülök" ? ? ?
GeoCravker
új magyar hagyomány teremtődik.
A VIP páholy tűvolságát egységnek fogják tekinteni, és szotyhéj-célbaköpés lesz az új hagyomány. Cél az alul ülő tarkójának eltalálása
Dr. Felipe
A nyanya akkor is a fideSSre szavazna ha a házát dózerolnák el az útból és nem csak a kertjét túrnák fel.
karma1
Ez az egesz szitu pszichikailag emlekeztet a terrorista-elrabolt szemely kozotti kapcsolatra (az is elegge megmagyarazhatatlan), amikor az elrabolt szemely (ha peldaul no,) beleszeret a fogvatartojaba. (Volt regebben egy eleg nagy emberrablas, mar nem emlekszem, konkretan melyik, amikor a no teljesen belezuhant a tuszejtobe szerelmileg).

Ott sincs es itt sincs magyarazat a jelensegre, ami a "ha megolsz is, imadlak en" szitura emlekeztet...
Ennek a neninek az is foldontuli orom lenne, ha viktorka lenyulna teljesen a nyugdijat, ha atvenne "szocialista" BOCS: "nemzeti" megorzesre a hazat, mert "en mar ugysem elek soka" felkialtassal el es kerteszkedik a neni... Igaz, o se Oxfordban szerezte a diplomajat, ahogy elnezem, es nagyon valoszinu, hogy vegigdolgozta az eletet.
Viktorka talan a sajat faluja nepessegenek az ertelmi szintjebol indult ki, amikor felallitotta orszagrombolo strategiajat, persze jo par leptekkel nagyobb vonalakban...
human
Az úr valami érdekesre hívta fel a figyelmet. Pályákat építettek, majd átépítették és újra átépítették. Azaz az fociakadémia alapítványán és egy vállalkozón keresztül milliók vándoroltak valahova.
A néni meg csak azért szavazott a fideszre, mert akkor nem kell elbontani a stadiont, ha már megépítették. Nem bántani akarom őket, de az egyszerű szavazó így gondolkodik. Ők egyszerű dolgokat jegyeznek meg. Bennfentes kereskedés, a kiadás több mint a rezsimegtakarítás, elcsalt statisztika, milliárdok átjátszására hozott törvények? Ez mind blabla számukra. Nekik a nejlonszatyorba dugott milliók, a megvásárolt menetelő tömeg és bilincsben elvezetett (bár még csak megvádolt) politikus jelent csak kapaszkodót, mikor jót és rosszat kell megítélnie. Mindenben segít nekik a királyi média.
kkalman
A pénteki Puskás Akadémia - PMFC mérkőzés nézőszámát tekintve - 50! fő -, kedden elkezdhetik ledózerolni az összes stadiont, focipályát, és sóval bevetni a helyüket. A kezdés Felcsúton. Ez is okozna annyi embernek örömet, mint az, hogy felépült.
Desischado
Sajnos, az ilyenek kellenek orbánnak, mint ez az idős asszony. Én nem akarok megöregedni, ha ez azt jelenti, hogy elhülyülök! Bár van remény, mert a nagyim is teljesen normális volt agyilag, és az idős szomszédasszonyom is utálja orbánt, és soha nem szavazna rá!
Törölt felhasználó
Nem bántsátok szegény nénit, a baloldalon is megvannak a légy napszemüveges majus 1 -es nagyik:) Egy bizonyos kor után nem a politikáról szól az élet, hanem az unokákról, hogy kinőtt-e a muskátli és hogy a barátok közt-ben ki milyen szemét volt:) Én viszont azon meg voltam döbbenve, hogy azt hittem urunk és királyunk ajándékozott valamit a falujának(ami szintén gáz egy miniszterelnöktől így önkényeskedni pénzek felett), de nem adott semmit ez is csak a haverok és a holdudvar gazdagodásáról szól...ez így még gázabb..:) Egyre inkább él bennem a kép hogy a mészáror is csak a viktor pénzére vigyáz és ő egy bizalmi ember ebből a szempontból..
bakegya
Kétmillió magyar szavazati joggal rendelkezőnek ez kell!-orbánnarancspor kereszttel a nyakán.
human
@ziziplanet: Én is úgy gondolom, hogy Orbán 2010 óta a visszavonulását tervezgeti és nyugdíjas luxusát biztosítja be a felcsúti polgármesteren keresztül. De még biztosabb, hogy mikor otthagyja a bársony széket a felcsúti akadémia elnöke lesz. Akkorra már az akadémia több százmilliárdos vagyonnal fog rendelkezni (hála a fideszes új adórendeletnek).
pbalage
Felcsúton jártam
Új stadiont láttam
Le akart omolni,
Szabad-e locsolni?
GeoCravker
@pbalage: Még kiderülhet, hogy ez is egy potemkin-épület...
GeoCravker
@karma1: Stockholm-.szindróma...
Ott volt a nagy tuszejtés anno.
karma1
@GeoCravker: Koszonom a segitsegedet, Kedves, nagyon jo, hogy mindig szamithatok a segitsegedre...:-))) Igy mar nekem is beugrott...
anti
Az összes Fradi-Újpest meccset itt játszatnám!
Törölt felhasználó
@human: Csak ne a lázár kövesse, mert akkor magyarország új neve mordor lesz...
Desischado
@ziziplanet: Nekem máris az! És orbán új neve Szarumán!
Törölt felhasználó
@Desischado: A Viktor elhiszi hogy "jót" tesz, ebből a szempontból ő "csak" téveszmés beteg.. Lázár viszont frankón gonosz. Én rámondanám, hogy szarumán...
alte trottel
Az senkinek nem fordul mag abban a kongeniális fejében, hogy ez az idős hölgy _OTT ÉL_ és a mérszaros und mérszaros főszarosa bármikor ellehetetlenítheti?
postamester
Szegény agymosott mamika...mit szólhatnak a gyerekei ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.