Az országgyűlési választásokon Budapesten a 18. kerületet magában foglaló 15. egyéni választókerületben lett a legszorosabb az eredmény.

A fideszes Kucsák László csak 56 szavazattal nyert a baloldali jelölttel, Kunhalmi Ágnessel szemben. Az első újraszámolás után Kunhalmi Ágnesék ezek után újabb fellebbezésben azt kérték, hogy az összes érvénytelennek minősített szavazólap érveényességét is vizsgálják meg.

Ezt a kérésüket a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elutasította, de a Kúria április 19-én nekik adott igazat – írja az Index. Ez azt jelenti, hogy a kerületben újra megvizsgálják az összes érvénytelennek minősített szavazatot is.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troppauerhumer
Lehet számolni ,de nem mondhatni, hogy ne ment biztosra a FideSShorda.
-a választási bizottságba saját emberek
-a választási törvény saját magukra szabva
-szavazókörök saját magukra szabva
-kampánycsend szabályai átszabva.
Lehet tippelni, hány nem FideSSes kötődésű van köztük...

Nézzük csak:

-Csenterics Ferenc
"Egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Várhegyi Attila fideszes országgyűlési képviselőt folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt a másodfokon eljáró Pest Megyei Bíróság. Várhegyi Attila emellett félmillió forint pénz mellékbüntetést is kapott. Védőügyvédje, CSENTERICS FERENC."

-Bozsóki Éva
2010-es választásokon a Fővárosi és Pest megyei választási körzetek Fidesz-MPP jogi koordinátora volt.

-Hunyadfalvi Ákos
Veszprémben dolgozik ügyvédként. Önéletrajzában feltüntette, hogy fia évek óta Fidesz-tag.

-Sasvári Róbert
Márciusban a Fidesz-KDNP OVB-delegáltjaként tehetett esküt a házelnök előtt.

-Tóta Áronné
férje Dr. Tóta Áron, a Fidesz képviselőjelöltje a 2010-es önkormányzati választáson.

-Patyi András
1997-2006-ig a fideszes XII. ker önkormányzat jegyzője, illetve 2010-től Salamon László (fidesz) megbízásából az Takolmány alapelveinek
kidolgozásával vett részt
1 számú távirat a főkormányzó úr főhadiszállására :
Választási csalás lezsírozva - STOP - Kétharmad bebetonozva - STOP - Mehet a lopás tovább - STOP
tavaszi
...Javaslom a hetenkénti átszámolást...aztán áttérni a 3 naponkénti időre ...majd pedig naponta!!!----
Csizmás Kond
Az is lehet ha sajátkezüleg számolná meg akkor sem hinné...:)
szöszmösz
Teljesen felesleges számolgatni, már a szavazás előtt is lehetett tudni a végeredményt.
Dr. Felipe
Azért az jó hogy most nincsenek hidak lezárva, csak a fideSS hiszti idején.
adrenalink
Lehet itt most Csárdást táncolni: kettőtt jobbra, kettőt balra, a végeredmény nem változik. Köszönjék meg Schmuck Andornak, és a nem feltételezem, hogy ifjú szavazóinak...
www.atv.hu/videok/video-20140418-nem-indulnak-az-ep-valasztason
troppauerhumer
@tavaszi: Ugyi erre is gondoltál zakkant barátom :
Ésakkor nem elfeledni a 2002-es Szabadság hídi csatát a választási botrányok közül a legnagyobb : FideSS a győzelemért semmi sem drága
index.hu/belfold/hidossz0704/
Bővebben: A Kossuth téren folytatódik az Erzsébet hídi csata ... A választási vereségbe belenyugodni képtelen politikai erők felelősségtelensége.
2002-ben többen a pszichiátriára kerültek, a vereség okán. Volt választási csalózás, a haza nem lehet ellenzékben, Erzsébet hídi csata, és 8 év ordítozás..
Közben Erzsébet-hídi csata,vizitdíj-,tandíj-,állampolgársági népszavazás,az ellenfél démonizálása,Kossuth téri puccskísérlet,Tv székház ostroma,2002,2006.:elcsalták a ... Várd meg a választásokat és hirdesd hangosan, hogy csalás történt. ..

www.youtube.com/watch?v=OK5jFG2C90A

Má'csakazé'mer':"
www.parlament.hu/irom37/0001/0001.htm
Magyar Köztársaság Országgyûlése - Parlament
www.parlament.hu/irom37/0001/0001.htm‎
jelentés. A 2002. április 7-i és április 21-i országgyûlési képviselõ-választás megszervezésével és ... Elõadó: Dr. Pintér Sándor ... A korábbiakhoz képest lényegesen javult a választási eredmények összesítésének gyorsasága és pontossága,a választások rendben és a törvényeknek megfelelően lezajlottak.

A legrosszabb,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
tavaszi
Két szavazókör kivételével tételesen átvizsgálta a Kúria a budapesti 15-ös számú választókerület érvénytelen szavazatait, és megállapította, hogy a választási szervek jogszerűen nyilvánították érvénytelennek őket, így az országgyűlési egyéni választókerület eredménye nem változott meg, a mandátumot Kucsák László, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte - derül ki a legfőbb bírói testület honlapján közzétett határozatból.

Az ügy azt követően került a Kúria elé, hogy a baloldali összefogás bírósági felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Nemzeti Választási Bizottság április 16-án meghozott határozata ellen.
tavaszi
Kúria: Kucsák László a budapesti 15-ös választókerület országgyűlési képviselője
tavaszi
...akkor most már haladhatunk tovább...és lehet végeredményt hirdetni------elég a pöcsölésből. irány az alakuló ülés. elég a szarozásból. Kunhalmi is tudta,hogy 56 szavazatot nem lehet tévedni...de miért ne akadékoskodna...ez a lényege a coci ideologiának...zavarkeltés ... elbizonytalanitás ...de a fagyi visszanyal mindég.
tavaszi
@Kúria: Kucsák László a budapesti 15-ös választókerület országgyűlési képviselője:
bencemacska
@Csizmás Kond: Ez természetes, mert rengeteg rontott lehet az ellenfelére leadott - és elfogadott - szavazatok között, amit nem vizsgál a kutya se. Nem gyanús?!

Apropó: Számoltál már szavazatokat országgyűlési választáskor?
levarosbukta
Teljesen függetlenül és részrehajlás nélkül szívesen átnyálaznám az összes szavazatot. Főleg azt a rengeteget amelyre rásütötték hogy érvénytelen.
herczeg0210
Na most, ha újra számolás után más az eredmény akkor: NEM TUDNAK SZÁMOLNI! Ha pedig nem tudnak akkor: mindíg más az eredmény! Akkor: CSALTAK!!! Hogy lehet, hogy más az eredmény??? Matekóra nem volt előtte?
Csizmás Kond
@bencemacska: Én nem, de ahogy próbálod előadni az mintha azt sugallná hogy te igen...:)
bencemacska
@Csizmás Kond: Csak annyit szerettem volna közölni, hogy sokszor késhegyig menő vita folyik azon, hogy valamelyik szavazat érvényes-e.
Persze, ha nagy a különbség, akkor nincs jelentősége a vitatott szavazatoknak, és mindenki toleránsabb.
Csizmás Kond
@bencemacska: Szerintem ki csak arról van szó, hogy valaki kihasználja a törvényadta lehetőségeket...mégha tudja is, hogy nincs értelme.
bencemacska
@Csizmás Kond: Ő nem tudhatja, hogy van-e értelme. Az újraszámolásnak akkor van értelme, ha az teljes körű. Hogy egy-egy körzetet, vagy egy csoportot (pl. rontott, stb) számolnak újra, annak semmi értelme.
Egyébként: "A remény hal meg utoljára".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.