Ősszel fontos döntéshez érkezik el az MSZP: választhat, hogy Mesterházy Attila vezetésével folytatja-e a politizálást és a felkészülést 2018-ra, vagy leváltja őt.

Az októberi dátum azért került elő a beszélgetésekben, mert az említett választmányi ülésen a viták ellenére abban mindenki egyetértett, hogy a májusi európai parlamenti választás miatt nem lehet azonnal váltani, így egyhangúlag elfogadták, hogy az EP-választás után egy kibővített választmány értékelje a helyzetet, de az elnök és az elnökség az októberi önkormányzati választásokig maradjon a helyén, és csak ezután következzen a teljes tisztújítás – írja az Origo.

A lap úgy tudja, hogy a párton belül egyre többen noszogatják Botka Lászlót, hogy mérkőzzön meg Mesterházy Attilával. Összeszedtek néhány tényezőt, ami utóbbi javára dönthetné el a versenyt.

Szerintük a posztokban reménykedő MSZP-sek mellette állnak, a megyei elnökök többsége mellette áll és övé az elnökség is.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
@tavaszi: Látom,a sarlótól és kalapácstól,azaz a munkától nagyon félsz,hiszen életedben trisztességes munkát nem igen végezhettél.Boross Petike is munkásőr volt,alezredesi rangban,vagy ennyire megtévesztették.Ő is megkapta a munkás-parasz érdemrendet,de csak a parasztot kellett volna,mer elég tahó volt,maradt is.,akár csak te is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
fent leírtak : valóság : 80 % fikció : 20 %
dömdödöm
a boross szerint a renndszerváltás utáni 3 millió baloldali halott összes eszmei értékeit átvállalom
Ne felejtsétek ! Seuso Tibi még él ! :-)
verőce21
@JAJMÁR: (20:53) Ha csak azon múlna, "...azt kell nyomatni, amit az emberek hallani szeretnek", Thürmerék lennének a legjobbak! - mert azt mondják, amit az emberek 80%-a hallani akar! :)

Karizmatikus személyre lenne szüksége a többi pártnak, akinek elhiszik az emberek amit mond. :)
JAJMÁR
@verőce21: 21:52 Mit mond a Thürmer, én nem hallom, ide nem ér el. Talán nincs frekvenciája?
A Seuso Tibi karizmá/já/t nem érzed? -:XD
Az enyémről nem is szólva !
verőce21
@JAJMÁR: (11:33) Összetörhetnéd a malacperselyed és vásárolj inkább magadnak egy frekvenciasávot! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.