Kapóra jött Brüsszelnek a magyarországi fejlesztéspolitikai intézményrendszer átalakítása. A Magyar Nemzet azt írja, az uniós kassza jelenleg üres.

Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz európai parlamenti képviselője a lapnak elmondta: volt már rá példa, hogy a költségvetés nem tudta rendezni a kifizetéseket. Azaz: nem egyedüli eset, hogy átmenetileg nincs elegendő pénz a támogatások finanszírozására.

A háttérben az állhat, hogy az Európai Unió a fejlesztési pénzeket nem egy folyószámlán kezeli, ahonnan bármikor leemelheti a tagállamok benyújtott számláinak kiegyenlítésére szolgáló összeget, hanem bizonyos alapokban lekötve tartja azokat. Így amíg az ilyen lekötési határidő lejár, állnak a kifizetések.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Gállné pelcz ildikó...:))))) Ez a lény időnként még a felszolgálónémbert is felül/alul/ tudja múlni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
Ez roppant érdekes,mert csak Magyarországnak nem utalnak. A Magyar Nemzetnél nem akad egyetlen tisztességes újságíró se,aki legalább a mundér becsülete miatt igazat írna!?
Desischado
Ez a némber is annyit hazudik, amennyit nem szégyell! Még jó hogy, nem mondja az igazat, hogy Brüsszel rá akar orbán hazugovics pofájára csapni ezzel! Ez figyelmeztetés! De mi lesz utána?
Yoda69
Az MNO ezt biztos forrasbol tudja. Mint altalaban minden mas hire is ilyen alapos. Csak bajnaival szemben 8 pert vesztett hazug allitasok miatt. Szoval ennyit az MNO-rol.
human
A nagy magyar egységet képviselő fidesz igazi arca

Ez az a Pelczné Gál Ildikó, aki megfenyegette a romániai magyar küldötteket, hogy ha a fideszre szavaznak, akkor támogatni fogják őket. A küldöttség felhördült a mondat hallatán.
Itt a videó:
www.youtube.com/watch?v=WUji_C0vMFw
human
Az átkosban mondogatták mindig, hogy haldoklik a nyugat. De azért akkor is volt pofánk kölcsönkérni a haldoklótól. Így van ez most is. Az Orbán-kormány sem végzi másképp mint nagy előde.
Senara
P Ildikó néha egy fodrász jót tenne a "nőiességének" ...Azért nem fizet Brüsszel, mert nincs pénze (?) Mivel Magyarország jól teljesít , tessék kölcsönt adni az uniónak szerintem visszaadják .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.