Az energetikai szakterületen folytatná európai parlamenti munkáját a kémbotrányba keveredett, de az EP-parlamentbe mégis bejutott Kovács Béla. A továbbiakban is építeni szeretne.

A Jobbik EP-listájának harmadik helyéről bejutott politikus – aki kórházi kezelése miatt nem vett részt a párt eredményváróján – vasárnap éjjel azt mondta az MTI-nek, hogy lehetőleg az energetikai bizottságban szeretné folytatni brüsszeli munkáját, mert úgy érzi, ott tudja magát legjobban hasznosítani az ország érdekében. Megjegyezte: szakpolitikusnak tartja magát, ezért bízik abban, hogy az eredmények ismeretében, a bizottsági helyek elosztása után újra bejut a szakbizottságba.

Kovács Béla kiemelte azt is: a továbbiakban is építeni, erősíteni kívánja az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségét, s az európai eredmények alapján úgy látja, erre lesz is lehetősége. Kitért arra is: a következő EP-ciklusban is képviselni szeretné a határon túli magyarság érdekeit. Létrejött és jól működik a beregszászi irodája, s azt a továbbiakban is fenntartja – tette hozzá.

A politikus egyúttal köszönetet mondott azoknak, akik kiálltak mellette akár betegsége, akár a "teljesen alaptalan és övön aluli támadás" idején.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Igen a Bélámnak tervei vannak, mert lefényképezték hogy a kis villája milyen lepukkant azt akarja felújítani! Meg aztán a tó is elég hínaras meg iszapos azt is rendbe kéne rakni, jól jön az a kis kémpénz meg az EP képviselői fizetés!
mariaberta
Kovács Béla mennyivel különb, mint volt Medgyessy Péter, aki -állítólag kémelhárító volt-, mint nevezett, akit mindezek ellenére kiküld a jobbik Brüsszelbe? Medgyessyt támadták keresztbe-kasba, ezt az embert meg kiküldjük, hogy érdekeinket képviselje mint EU-s.
Hiába, buta vagyok, amely tulajdonság, mint tudjuk, "öl, butít és nyomorba dönt."
soljanka
@mariaberta: Hát azért van ez, mert a Kovács a "mifajtánk" a Medgyessy meg a"tifajtátok", ahogy azt Gaudi-Köpködő Tamás brüsszeli macája megmondta volt.:)
mariaberta
@soljanka: Hát látod erre a fajtatisztaságra nem gondoltam, pedig fajtatiszta nagysasszony korábban már felhívta a figyelmünket megkülönböztetett fajtatisztaságukra.
Köszi az emlékeztetőt.
Strong
Kovács Bélának tervei vannak Brüsszelben - jelent Moszkvának, és Teheránnak...
bakegya
@Strong: á persze ,jelentkezik az ő fajtája a mi fajtánknál és vicctor majd eldönti mennyi az annyi...legi -time.-putyin fizet,ezek meg harcolnak az( rohadó ) ajró-milliókért.DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.