Békés demonstrációt tartott a Gyömrő 2000 Kör Gyenes Levente polgármester mellett, megelégelve, hogy a város nevét csak botrányok miatt említik – látható az index.hu videójában.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
A cím akár még fordítva is megállja a helyét:
"Lehet, hogy jó polgármester, de attól még gazember"

:)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Én drogosban nem bíznék meg az biztos.
pbalage
A cím akár még fordítva is megállja a helyét:
"Lehet, hogy jó polgármester, de attól még gazember"

:)))
Mobil123
Tehát akkor ez legyen a fiatalok példaképe talán? Abban igazuk van hogy magánügy amit csinál, de akkor vegye a fáradságot és figyeljen arra hogy ilyen képek ne kerüljenek ki a nyilvánosság elé. Mert ezeket a képeket nem csak az idősebb korosztály látja hanem a fiatalok és ha már annyira erkölcsösnek akarják bemutatni az országot akkor a vezetők mutassanak példát. (nem csak egy olyan lányt kell legallyazni aki a testéből élt meg és elmondta hogy mit tett és szeretne új életet kezdeni és ezt a hatalmon lévő uraságoknak nem tetszik mert ők erkölcsösek,keresztények állítólag!)
senkifia68
"Attól, hogy gazember még lehet jó polgármester!"

Na! Aki ezt állítja és el is hiszi közveszélyes idióta! Ilyen alapon Hitler sem volt gazember, hiszen a németeknek mennyi jót tett. Vagy a norvég tömeggyilkos, aki több mint 60 ember éleltét oltotta ki! Nem rossz ember az, hiszen még a norvég legfőb ügyész is kezet fogott vele a tárgyalásásán.

Csupán azt gyanítom, hogy ezek az esetek a legszebb példái az emberi intelligencia és méltóság brutális torzulásának.
eberti
Ezek szerint a jó gazemberből is lehet jó polgármester...
libelle
@eberti: 15:01 Természetesen. Nézd a rengeteg fidessest, magukat nagy politikusmak tartják, pedig csak nagy gazemberek. Politikusról beszélni ebben az országban egyébként is nevetséges.
Dr. Felipe
Úgy úgy. "Erről a rendről álmodtunk 25 évvel ezelőtt"
Meine Ehre heisst Treue
Ha gazember, hogy lehet jó polgármester? Ez fából vaskarika.
pbalage
És ezúton szeretném megkérdezni, hogy van-e rá mód, hogy kijelentkezzek az emberi (de főleg a fidesiensis) faj köréből, mert úgy érzem, hogy az evolúciós szintem túllépett a jelenlegi koron.

Tehát arra van-e lehetőség, hogy mondjuk egy homo ventosa nevű fajhoz tartozzak ezentúl genetikailag, és akkor védett lény leszek, nem kéne adót se fizetni, meg ilyen hasonló szarok...
le is táborozhatok ott, ahol akarok, eszem az erdei gyümölcsöket, vándorlok, termelek növényeket, kifestek barlangokat, sütök tyúkot,meg hasonló izéket amiket elkapok a pattintott kőszerszámaimmal, beszélek is, de csak azért, mert megtanultam homo sapiensül.

Aztán majd jönnek a tudósok és vizsgálják az életemet.

"az új faj megjelent magyarországon is, a tudósok már vizsgálják, a felettébb védett élőlény eszmei értéke 500 millió forint, elpusztítása életfogytiglani börtönnel is büntethető, kérjük az állampolgárokat, hogy Magyar Nemzeti Tudóskamarához forduljanak, és semmiképpen ne pusztítsák el a megjelent faj első példányát, ne nyúljanak hozzá, ne piszkálják, hanem inkább húzódjanak félre"

Melyik Magyarossy Nemzeti Hivatalhoz lehet ilyen esetben fordulni, hogy ilyesmit el lehessen intézni?

És most ne makogjon egyik hülye homo fidesiensis se, hogy ez a hajléktalan fogalma, mert én tudatosan szeretnék szabad élőlény lenni.
Katalina62
Szerintem amint valamiért rosszra fordulnának a dolgok Gyömrőn a polgármester sem lesz szeretve tisztelt! Azért kíváncsi lennék arra, hogy mit szólna az a gyömrői család akinek a gyereke belőve menne haza, és ezt a szülő szóvá tenné, mit válaszolnának arra, ha gyerek azt válaszolná, hogy ha a polgármesternek, akit istenítetek szabad, akkor fogjátok be! Sőt ha kábítószer birtoklás miatt az ő gyereküket viszont leültetnék jó pár évre, akkor is ilyen megengedőek lennének?!
whatthefuck
Aki gazemberekben bízik és ennek tudatában is van, az nem lehet más maga sem, mint gazember.
postamester
A képen látható csaj, aki a hasáról nyalja le jóizüen a folyákony fehér szert, biztos, hogy jó pm, gondolom, az adófizetök pénzéböl elégitette ki a rib@nc pénztárcáját...Nem egyedi eset !
nyanya001
@senkifia68: Szia Lelenc ! :))
Egyetértek !
joopapa
Ennek a lénynek már rég le kellett volna mondania! Az egyátalánnemkereszténynem demokratanemnéppárt most miért nem hallatja a hangját mert hogy ez a faszi nem mutat jó példát a fiataloknak és nem keresztényi erkölcsű az biztos!
bakegya
Ennyi gusztustalan fogyatékos egyrakáson-ez már sokkkkkk!
perfekt
Attól hogy korrupt--még lehet kiváló rendőr!Micsoda világ lett, itt kis országunkban!
postamester
Végignéztem a videot !! Hát fizetett agymosott emberek, mindegyik
szavából érezni a félelmet, ha nem ezt mondja, meggyülik a bajuk a
drogozó-kurvázó polgármesterükkel Egy egész kis városka...
Szégyen és gyalázat, hogy Nök, idös emberek igy fosnak...
Ez a demokrácia ??? Védik a gazembert ??
kkalman
Ezt a genetikai hulladékot védik a gyömrőiek? Hát, nekik is nagy baj lehet az értékrendjükkel, de a polgármesternek, már se értékrendje, se erkölcse, csak egy fitymasz pártigazolványa. Meg összelopott milliói, hogy a körülötte levő botrányt legyen mivel elcsitítani.
human
@Mobil123: Szerintem meg titokban se drogozzon. A szexuális élete nem hat ki a munkájára, de egy drogos könnyen zsarolható és rávehető erre-arra.
Mobil123
@human: Ahogy az piás embert is , és azt is aki azt sem tudja kivel kefél már. Ez mind zsarolható . De látod a városának még így is jó.
világlátó
A pm. nincs egyedül. Sok olyan kor és sorstársa van, akiket valahogyan megválasztottak. Most már valamennyien tudjuk, csaknem lutri kérdése ez. Kiválasztás, felépítés, győzelemre segítés, megerősítés majd a teljes lojalitás elmélyítése, jutalmazás. A két szűk keresztmetszet a kiválasztás és a megerősítés. Ha a kiválasztás sikeres, valószinüleg a megerősítés is az lesz. Szimpátia? manapság ez a legkevésbé fontos.
Az adott helyzet értékelése teremt -e módot arra, hogy kivezető/felemelő/lelkesítő utat mutathassunk a közönségnek. Az elmúlt évek kiváló táptalaját adták ennek. Lám éltek is vele.Mindamellett a vezetés lényege az elképzelések jelentős cselekedetekké alakításának képességében rejlik. Gyömrőn ezt elérte a vezető, ahogy sok más városban is.A vezető a maga ura. Nincs felettese, legalább is nincs ott a szomszéd irodában, vagy feljebb csak egy emelettel.Hamar eluralkodik a túlzott magabiztosság, a saját tévedhetetlenségébe vetett hit.A vezetői attitüd sajátos aurát termel, amit nevezhetünk életörömnek, olyan életérzésnek, ami a mindent megengedhetek magamnak életérzése. A hivatal rendje, belső szabályozottsága miatt ez a magánéletben találja meg az útját. A hatalom, amelynek fedezete a jelentős jövedelem, a rang, a kapcsolatok és a társadalmi élet fénye, hamar félreviszi a gyengébb jellemű embert.
Ez persze korfüggő is.A szellemi alkotóképesség sok esetben nem igazán motiváló tényező, elég néhány alkalmas munkatárs akit szabadjára kell engedni a pályázatok világában, elég néhány politikus barát aki megtámogatja, a siker máris kirajzolódik a település környezetében. Így a fizikai élvezetek kerülnek előtérbe , ami MAGÁNÜGY .
Az összekacsintós férfiúi szolidaritás, nem hogy felmentést, de bátorítást is kölcsönöz.
A mi polgármesterünk derék legény, szeretik is a nők!.Egy kis drog, ugyan már én is amikor fiatal voltam, hajjaj!! De azért épült és szépült a városunk. Gazember, de azért jó polgármester.A mélyen rejlő ellentmondást már nem is látják. Lelkük rajta.
Boszi27
@libelle: Lehet épp attól jó polgármester, mert gazember. Csalafinta a magyar nyelv. :)
JAJMÁR
Igaza van Ferenc pápának, manapság nehéz tisztességesnek maradni a közéletben. Sajnos "megalkuvónak" kell lenni, mert aki nem az, eltapossák, kidobják, kicsinálják.
Zaklatásig menően "környékezik" meg a tisztességes politikusokat a zemberek, a "vállalkozók", a valamit akarók, a hízelkedők... stb
Aztán vannak, akiknek az a jó polgi, akinél elérik a céljukat.
Mindig is így volt ez, de, hogy manapság ebben az országban csúcsra jár, és minden szinten és minden téren, az biztos.
Ezért nem vagyok én politikus :)
JAJMÁR
Ja, hogy drogos, meg egy kicsit perverz, hát valahogy ki kell bírni...
Erre mondják, hogy "eladta a lelkét az ördögnek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.