Fazekas Sándor földművelésügyi miniszterhez került az a Magyarországon rekord méretű, 1,28 kg-os szarvasgomba, amit Jászivány térségében találtak a múlt szombaton.

A gombakereső cég tulajdonosa Orbán Viktort idézve azt mondta, "világunkban bármi megtörténhet", úgyhogy például egy ekkora szarvasgomba előbukkanása is. Az emberfej méretű leletért a piacon millió fölötti összeget is megadtak volna, ők azonban egy pátoszos ünnepség keretében inkább a földminiszter kegyeibe ajánlották.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tozso
Szerintem nem a mérete hanem a súlya volt 1.28 kg. a gombának,ha a cikk írója nem is tudta,de legalább a miniszter Úrnak illő lett volna tudni!
bencemacska
@perfekt: Sok bunkó közt volt egy értelmiségi.
Yoda69
Inkabb a penzt adtak volna a malemuknak, annok jobban orult volna.
zsizsike
@Yoda69: Nincs érzéked a finom dolgokhoz. a pénz az csak pénz. így viszont hány ember ugrálta körbe ezt az illatos kupacot. Lehet arcoskodni elftársak, múzeumba vele, mert asse tudjátok mire való az ilyesfajta gomba.
Pálinkafőző Rézüst
"Viszont pár nappal előtte ugyanez a Fekete Oszkár és társa elmondta Szily Lászlónak, a Cink.hu szerkesztőjének, jó ismerősüknek, hogy a talált szarvasgomba az olcsóbbak közé tartozik, s aktuálisan 100-150 eurót ér, ezért nem is akarják eladni; magyarán szólva sokkal kifizetődőbb a hazát megtestesítő Fazekas miniszternek felajánlani; várjuk is kíváncsian a kft. fölemelkedését."
nol.hu/velemeny/nemzeti-gomba-1477731
Na így kell baromi olcsón, és nemzetieskedő módon állami megrendelésekhez jutni orbánisztánban.
tivoli
@Pálinkafőző Rézüst: Mekkora ötlet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.