Schiffer András után a News Week is Mussolinihez hasonlította Orbánt, a közel egy hete elmonodtt tusnádfürdői beszédét követően.

"Magyarország Mussolinije bejelentette, hogy egy EU-tagországot illiberális államá akar tenni. Orbán nagy felháborodást váltott ki a liberálisokból és baloldaliakból azzal, hogy Oroszország és Kína példáját követendőnek tartja és illiberális államá teszi Magyarországot - írták.

Magyarország Mussolinijének nevezte Orbánt a Newsweek

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
" Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."

Milyen igaza volt !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@verőce21: Különben ez a latin nyelv nem is hülyeség! Így végre megtudhatnám, hogy a doki mit ír a papíromra, mert mondani nem mond semmit, csak hümmög. Én meg hümmögül nem tudok:))
Fradigege
Dehát ez nem digo, hanem roma. Különben a dúcse szétverte az olasz maffiát. Kitakarította Olaszországot, aztán őt is eltakarították. A maffia pedig visszajött. De ez a zsírmore, ez jelentéktelen a nemzetközi színpadon.
verőce21
@Szvetlana: (16:02) Magyarországon is a latin volt a hivatalos nyelv a ’48-as forradalomig. A 19. század első felében Széchenyi által megindított reformmozgalom és reformkorra tehető a nyelvújítás és a magyar nyelv irodalmi szintre emelése, melynek betetőzéseként az 1844-es országgyűlésen a magyar lett az ország hivatalos nyelve. "A magyar kamarában csak 1848 márc. 24-i államkonferencia votuma - Csernyus E. kamarai tanácsos - javaslatára tettleg bevezetett a magyar hivatalos nyelv.”
Szvetlana
@verőce21: aranyos vagy, de ezt én is tudtam. Ne terelj a témától:))
a cím ez volt:
Magyarország Mussolinijének nevezte Orbánt stb stb
verőce21
@Szvetlana: (12:17) Azért örülök, hogy tetszik amit írtam! :)
keresztapa
Ki kellene már gyógyulni a butaságokból. Mussulini nem olt diktátor, ugyanis 1943-ban leváltották. Diktátorokat meg ugyebár nem szoktak leváltani.Mussulini-t Viktorió Emánuele III. király váltotta le 1943 július 25. -én. Egy klasszikus diktátor összeszedte volna a kis különítményét, aztán vagy elzavarja vagy felkötteti azt, aki ezt megmeri tenni vele szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.