László édesanyja a ravatalon vette észre, hogy fia testét holtában meggyalázták, bokáját kitörték, hogy beférjen a koporsóba – írja a Blikk.

Az asszony a lapnak elmondta, a temetést megelőzően jelezte az azt végző céggel, hogy fia 192 cm magas volt. Ez azért fontos, hogy biztosan beférjen a koporsóba. 180 ezer forint előleget fizetett, azonban a temetés előtt nem sokkal felhívták, hogy mégsem elég nagy a koporsó. Nagyobba kell tenni, ez többe is kerül, deréktól lefelé azonban diszkréten letakarták László testét.

Az asszonyt nem hagyta nyugodni a dolog, ekkor vette észre, hogy fia bokáját kitörték. "A fiam kezét, lábát bokánál összekötözték, nadrágját a zoknijába gyűrték" – mutatta a képeket az asszony a Blikknek.

"Hatalmas lelki traumát, gyötrődést okoztak. Három hónap után sem tudom nyugodt lelkiismerettel elengedni a kisfiamat. Nem elég a halálát túlélnem, még a testét is megbecstelenítették" – fakadt ki a lapnak Júlia, aki a horror búcsúztató után reklamált, mire a költségből 43 ezer forint engedményt ajánlottak neki. Természetesen nem fogadta el a méltánytalan kárpótlást, és bírósághoz fordul, mivel a temetkezési cég a boncmester és a halottszállítók hanyag munkájára hivatkozva, csak részben ismeri el a felelősségét.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Én meg a kezét törném el annak aki ezt tette !
A legalja az ilyen hulladék !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kritikuss
@dömdödöm: Azért ezt én nem találom ilyen viccesnek..
gazdag dezső
Ez megy most mindenütt napjainkban !! Csak a pénz,a lenyúlások!!! Aljas világ ez aholalig akad rendes ember,cég !
kamazuka
@dömdödöm: sorry,de ma is megmondja már egy régész,hogy erőszakkal törték e el a bokáját annak aki leletként vizsgá.
Amúgy értem a célzást,és valóban poénos.Ám mélyen együttérzek a hozzátartozóval és magamnak sem kívánom!
hattorihanna
Én is azt tudom mondani,ennél már nincs lejjebb...Felháborító,és még gondolni sem merek arra hogy mit érezhetett az anya,aki elvesztette a gyermekét,azután meg eltördelik a halott fia végtagjait...
mariaberta
Magyarországon ma már semmin nem lehet csodálkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.