Kedden is meggyűlt Orbán Viktor sajtósának baja az újságírókkal, igaz, úgy tűnik, hogy most inkább a külföldi riporterektől kellett megvédenie a főnökét. A miniszterelnök a Páneurópai Piknik 25. évfordulóján Sopronpusztára látogatott, ahol a riporterek hadától nehezen tudott eljutni az autójáig. Havasi Bertalan kitartóan hárította a sajtót, a holland köztévé esti háttérműsorának magas növésű riportere azonban kitartónak tűnt – derül ki a 444.hu videójából.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ezt Márai írta 1944-ben, vagy 45-ben:
"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a "jobboldaliság" cimkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint "keresztény magyar ember" előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert "keresztény magyar úriember", joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem "keresztény magyar" vagy "úriember", tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság minden értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30 éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az új rend előtt, - értsd - de a szíve mélyén visszasírja a "jobboldali, keresztény, nemzeti" világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül.
Ez a fajta soha nem változik meg, de amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Les miserables: Nyugi!
Biztos vagyok benne, hogy ilyen antiszemita megnyilvánulás még Hollandiában is retorzióval jár!
@soljanka: Márai idézete nagyon is ráillik a mi kedves - nem is létező, támogatottság nélküli - KDNP-s politikusainkra!
volvós
@F_Viktor: ma 11:02
Hát már magyarul is csak dadog, hablatyol...egy kicsit elszállt
a kis csávó a hatalomvágytól-...Fog még ez bukni, de kurva nagyot !!!
F_Viktor
@volvós: Én azt látom rajta, hogy ő az a törtető igazi fityesznyik, aki elhiszi, ha kezét-lábát töri a Vezérért, akkor még lézeri, rogáni magasságokat elérhet. És süt róla, hogy nem meggyőződésből hülye, hanem csak a hatalomért (s ami a fityesznél vele jár, a pénzért) törtet.
jancsik68
Fejbe kellett volna egy jó nagydarab durunggal vágni ezt a durungot!Az ilyen senkiházik már istennek képzeli magát.Ilyen az igazi magyar keresztény!!
DR Eric CARTMEN
Egy 25 kilós "népszava kalapács" jobban tetszett volna!
Cukkini
Külföldiek már a magyar tudósok fejét akarják lekoppintani, hogy ők is ugyanolyan lángésszel legyenek megáldva, mint a magyar politikát szolgálók?
Én az ide írogató seggnyalók kötekedéseiből nem kérek.
Előre is köszönöm szíves megértésüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.