Idén is megtartják a tavaly hagyományteremtő céllal elindított Itthon vagy – Magyarország szeretlek! című köztévés műsorfolyamot, ami akkor Rákay Philip ötletéből, 1 milliárd forintból készült el. Alig több mint egy éve derült ki, hogy Rákay Philip, az M1/M2 akkori intendánsa majdnem 1 milliárd forintot kap az államtól egy „Itthon vagy – Magyarország szeretlek” programsorozatért. Egy hónappal később az is kiderült, hogy mire megy el a pénz. Rákay akkor azt mondta, hogy szeretné, ha a közmédia és a Magyar Turizmus Zrt. programja "hagyományteremtő lenne" Lobogtak a nagy tüzek, szállt a birkaszőr

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A cikk címe helyesen: Rákay Kálmánt ( filiph) újra pénzbe borítja orbán!!!
pbalage
@joopapa: egyébként mi a túró ez a műsor? Én még egyet se láttam.
Senara
A páneurópai magán gyűlésen , pestiesen szólva csontig ér a nyelve . Itt a fizetség !
joopapa
@pbalage:Két éve pár részt láttam, akkor egy vetélkedő volt híres magyar sportolókkal, zenészekkel, színészekkel magyar országról voltak kérdések! A Jakupcsek , és a Csiszár volt a két csapat kapitány! Nem volt olyan rossz műsor! De ezeket a tavalyi részeket nem láttam, de nem valami jó kritikákat olvastam de attól még lehetett jó!
F_Viktor
Jobberek közül valaki nézi?
Én sem tudom milyen műsorról van szó, pedig 1 milliárdos produkciónak már európai hírnévnek kellene szert tennie.
Tehát kérdezném, kinek készül, kinek a kedvéért használunk fel 1 milliárd forintot közpénzből?
bretagne
@pbalage: Én csak egyet láttam, mert először mindig megnézem, hogy tudjam, miről szól. Na, most az egy bőven elég volt. Csupa nemzeti hülyeség, ahogy illik az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.