A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a parlagfű elleni védekezés olyan terület lehet, amiben minden párt egyetért.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A Magyarok közös ellensége a FIDESZKDNP!!!Ebben egyetértünk!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
A Magyarok közös ellensége a FIDESZKDNP!!!Ebben egyetértünk!!!
m.macskosz
Na, akkor a kdnp-sek menjenek és kaszálják le Mészáros Lőrinc nagybirtokáról a parlagfüvet!
coni
..meg a butaság. Ez ellen kellene szabadságharcot indítani, mert ez létező ellenség.
Cicamama55
Az evolúciós elmélet reformere majd megoldja ezt a pitiáner kérdést...Nekem tőlük van szabályosan allergiás rohamom már! Soha nem hittem volna, hogy az egykor általam támogatott párt vezetői el tudnak fordítani az állítólag keresztény embereket védő- támogató párttól...Az átlátszóan üres, hiteltelen kommunikáció legalább annyira ártalmas, mint a parlagfű!
jancsik68
A magyarok közös ellensége az isten,mert eltüri,hogy Magyarországon élhetnek ilyen KNDP-s féle bohocok,üres fejű senkik,mint Semjén és bandája.Ők mitől keresztények?Jól tudnak lopni és hazudni!!
joopapa
Most aztán annyi a parlagfűnek, most megindítják a szabadságharcot a gaz parlagfű ellen :-)))
m.macskosz
@joopapa: Nem rossz ötlet! Elindulnak a különbuszok az erdélyi testvérekért, a különvonatok a lengyel barátokért, csatlakozik savas bácsi, Rozika néni, bencsik munkásőr elvtárs a karabélyával, bajerzsóti az ordenáré stílusával, ufopataky a földönkívüli haverjaival, na meg a többi cöf-ös...oszt'huss: a parlagfű ijedtében kipusztul.
esdi
Nekem erről az jut eszembe, hogy annak idején, az átkosban ezer hektár földből /nem egy család!/ egy egész falu megélt. Rendben is volt tartva, árkok tisztítva, kaszálva. Talán, ha újra egy falué lenne, megoldódna. / a megélhetés is../
m.macskosz
@esdi: Nálunk gazdagabb országokban is működik ez, pl.Dániában. Na, de ők nem akarnak visszatérni a feudalizmusba...:(
esdi
@m.macskosz: Nem hiszek az örök titkokban, fixa ideám, hogy valahol, valakik megszervezték nekünk a két világháború kártételét kitevő rendszerváltást. Így. A nemzeti vagyon - ami mindnyájunké lett volna - eltűnt. A megélhetés pláne. Maradt a parlagfű meg a hűbérurak...
m.macskosz
@esdi: Értelek, de saját érdekünkben remélem, hogy tévedsz.
Senara
A csuti polgármester az élharcos lekaszáltatta azt is ami szerinte nem parlagfű .
Cicamama55
@jancsik68: Bármilyen dühös is, ilyet ne mondjon, Isten senkinek nem ellensége. Én is nagyon haragszom a KDNP-re, nekem ők a legnagyobb szálkák a szememben! Tudja, nem hiába vannak a szólások: Ember tervez, Isten végez...Isten nem ver bottal...Mindig működnek!
pbalage
ezek már kezdenek belekeveredni a hazugságokba.
(tenyérdörzsölős szmájli)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.