Tegnap is sejteni lehetett már, hogy az igazán nagy bulik vidéken tombolnak, amikor is az MTI szerint "vastaps fogadta" Fazekas Sándor bejelentését Szerencsen. A földművelésügyi miniszter nem kisebb követ dobott a pocsolyába, mint hogy a szerencsi csokoládéval bővülhet a hungaricumok listája.

De történt ott más is, a hónaljszagú uram-bátyám kormányzás tiszteletére például ezt a táblát sikerült a frissen átadott üzemcsarnok falára biggyeszteni. Hogy a Megváltó, a teljes kormányzat, vagy a Fidesz-KDNP-logó miért nem fért már fel a műalkotásra, annak valószínűleg csak az az oka, hogy Siklóstól Szicíliáig nem találtak nagyobb márványtömböt.

Facebook / Mengyi Roland

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
A szakemberek nevét nem találom akik kétkezi munkával felépítették... ha már névsor legyen teljes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@DR Eric CARTMEN: Már túl vagyok rajta!
Bástya Elvtárs
Majd ha tényleg rendezik az összes devizahitel kérdését, akkor lesz nagy taps ezt megígérem! De nehogy ez is csak választási fogás legyen a helyhatósági megmérettetés előtt!!!
varrólány
A szakemberek nevét nem találom akik kétkezi munkával felépítették... ha már névsor legyen teljes.
nusika
Nem tudom, hogy kinek volt az vastaps, de a rádióban , amit hallottam, az nem az volt.Vagy ez is olyan mint a fideszgyülekezetek, ""több százezer ember" és voltak tizezren.
human
A drága vezetők felsorolása márványtáblán úgy rémlik, hogy 2010 óta szokás csak. Ilyen tömeges önfényezés nem volt korábban.
Emlékeztek még Herman Ottó síremlékét hogy használta reklámfelületnek egy fideszes képviselő? Az volt a legaljasabb eset:
propeller.hu/itthon/2812138-sirkovon-reklamozza-magat-egy-fideszes
herczeg0210
Éljen és virágozzék, az egy és megbonthatatlan, seggnyalás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.