Felsorolta a Medgyessy Pétert megbuktató politikusokat Karsai László. A volt MSZP-s képviselő szerint Gyurcsány Ferencet a szocialisták közül Lendvai Ildikó, Botka László, a szabaddemokraták részéről pedig Kuncze Gábor segítette a kormányfői székbe. Gyurcsány zsigeri áruló, a puccsot előre eltervezte - nyilatkozta Battonya egykori polgármestere, aki 2006-ban maga is megszavazta az új miniszterelnököt, de nem jókedvében.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Kérdésem , miért most miért várt eddig a véleményével ? Karsai is volt már minden kisgizda szoci , most fideszes szeretne lenni . Gyurcsány ellenesség újra töltve elmúlt nyolc év nem játszik már , öszödi duma sem , volt szocik végzik a nagy dolgukat oda , ahol addig ettek . Fogadok páran még megszólalnak a választásokig .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Kérdésem , miért most miért várt eddig a véleményével ? Karsai is volt már minden kisgizda szoci , most fideszes szeretne lenni . Gyurcsány ellenesség újra töltve elmúlt nyolc év nem játszik már , öszödi duma sem , volt szocik végzik a nagy dolgukat oda , ahol addig ettek . Fogadok páran még megszólalnak a választásokig .
mariaberta
Ahhoz képest, hogy már nem politizál, nem felejtette el, hogy még egy kicsit rúgjon bele az MSZP volt és jelen vezetőibe.
Jellemes férfiú. Méltó társa Medgyessynek akinek szintén 10 év után és választások előtt jutott eszébe, hogy Gyurcsány Ferenc "trójai faló" áruló és természetesen zsigerből
Én pedig ugyan ezt gondolom erről a félresikerült Karsai elvtársról. /Mert ugye az volt, amíg haszna volt belőle./ Rá még csak azt sem lehet mondani: Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. De hát ilyen a gerinces magyar gazda./
nyanya001
Ez is egy jellemtelen csira !
Oda piszkít ahonnan evett és eszik !
tivoli
Kedves kommentelő társaim. Nem tudtok ti semmit Karsairól, sem a tisztességről, csak beszéltek ki a fejetekből.
Kevés olyan emberszerető, emberekért tenni akaró ember van, volt, mint ő. S ha ő azt mondta amit mondott, biztos úgy is van!
tivoli
@mariaberta: ma, 19:43
Igenis tudom. Nevezett úr személyes ismerősöm, és a viselt dolgai is.
nemkati
@tivoli: Ezt látjuk! :))
Most éppen Gyurcsány az az ember, akit annyira szeret, és akiért annyira tenni akar. :))

Teszi ezt gyorsan még mielőtt elviszi az ördög, mert, mint ahogy mondja, már csak hálni jár belé a lélek, és még utolsó lehelletével is segíteni akar egyik embertársán. Nehéz lehetett ez is, önzetlenül segíteni, hiszen már nem érdekelt a politikai csatározásokban. :)
hetöndöe
És ez csak most jutott eszébe ennek a hernyónak?Ráadásul meg is szavazta ez a gumigerincű féreg.Talán akkor kellett volna felállni a székéből,hogy én erre nem vagyok hajlandó de zsebe fontosabb volt ennek a tahónak.
tivoli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nemkati
@tivoli: Igen? Szóval azt mondod, ilyen a politika, még a legtisztább embert is bemocskolja? Biztos így van. De hadd higgyem, hogy van, aki mindezek ellenére tiszta is tud maradni. Ne mondd már, hogy a battonyaiak jóléte egyedül Karsain múlott. Tudod, ha valaki igazán hű az elveihez, azt nem lehet semmivel arra kényszeríteni, ami azokkal ellenkezik. Karsai mostani interjújából kiderül, hogy a kezdetektől utálta Gyurcsányt.
lópicigáspár
@Horizont: 16.57 Nem vagyok benne biztos, hogy igazad van! Személyesen ismerem nagyon régóta, még abból az időből, amikor eszébe sem jutott a politika. Rendes ember és ő komolyan gondolta, hogy tesz valamit a vidékért és az emberekért. De sajnos csak annyit tehetett, amennyit engedtek neki és ez most is így van, csak sokkal drasztikusabban.
tivoli
@nemkati: ma, 20:43
S ha utálta Gyurcsányt, akkor már szar ember? Te szeretsz mindenkit?
tivoli
@Horizont: ma, 20:43
Szíved joga azt gondolni amit.
tivoli
@Horizont: ma, 20:56
Ha nem ismered, akkor milyen jogon írsz róla véleményt? meg miből gondolod, hogy úgy van ahogy te állítod? Ismered? Nem? Akkor miről beszélsz?
nemkati
@tivoli: Nem attól sz@r ember valaki, hogy másvalakit utál. Lehet nagyon jó ember az, akit te ismersz. Akit mi ismerünk Karsai néven, az most leszerepelt. Ennyi.
tivoli
@Horizont: ma, 21:26
És mit tudsz a politikai lépéseiről?
Azért volt pária, mert mindig minden körülmények között a magyar gazdák érdekeiért harcolt. Mivel ez már a Gyurcsány kormányban sem volt népszerű téma, próbálták minden formában lehetetlenné tenni. Miért kellett volna őket szeretnie?
tivoli
@nemkati: ma, 21:35
Leszerepelt? Mondj egy politikust bármelyik oldalról aki tisztességes volt és az is maradt.
nemkati
@tivoli: Mivan? Most az összes politikust elemezni akarod? Hát erre nekem nincs időm se kedvem.
hetöndöe
@tivoli: Tudod mi a tahóság?
A tisztességet feláldozni az anyagi jólét oltárán.Az elég szomorú,hogy ebben az országban az előrejutás egyik záloga a gátlástalanság.Egyébként köszi,én nem is vágyom nagyobb babérokra,csupán arra,hogy végre fizessék meg becsülettel a tisztességgel elvégzett munkámat de ez ebben az országban egyelőre szinte lehetetlen és ezért nem én vagyok a hibás.Attól,hogy Karsai az ismerősöd,még nem biztos,hogy erkölcsösebb itt bárkinél.
JAJMÁR
Nem szimpatikus a Karsai Józsefnek ez a megnyilatkozása, főleg, hogy választások jönnek. Sőt, furcsa. Kicsinyes bosszú ! Olvasgattam az önéletrajzát, mert nem ismerem. Nem mindenki alkalmas politikusnak. A mai politika nem arról szól, hogy segítsünk másokon, - az a szociális munkás - és nem lehet folyton lelkizni, megsértődni. Bizony, bedarálja az ilyen embereket.
Dr. Felipe
Ebben a fideSS maffia uralta országban, ennek a köpködésnek semmi jelentősége és értelme.
tivoli
@nemkati: ma, 21:46
Nem én kezdtem az undorkodást, ha nem vetted volna észre.
tivoli
@hetöndöe: ma, 21:47
Pedig az.
A továbbiakban viszont tökéletesen igazad van.
tivoli
@Horizont: ma, 21:50
"Az akkori agrárvezetés elleni tiltakozásképp búzatáblákat égetett el."
Nem búzatáblákat, hanem selejt minőségű, csak állati takarmányozásra alkalmas gabonát, amit hozzá akartak keverni az első osztályúhoz, hogy több nyeresége legyen a viszonteladónak.

Más kifogás?
Pálinkafőző Rézüst
@tivoli: ma, 18:21-re: hány év múlva mondta ezt? És miért éppen most???
Az örök kérdés: "Kinek az érdeke?"
tivoli
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 22:35
Tudom én? Az viszont biztos, hogy nem egyedi eset, egyre inkább divat felhánytorgatni a régi sérelmeket.
Mért pont most? Tényleg. miért nem tavasszal? Akkor tudnánk.
hetöndöe
@tivoli: Még csak annyit,aki a pénzért és hatalomért meghasonul önmagával,vagyis olyanra voksol,ami a meggyőződésével ellentétes,az egy utolsó szar ember és ezen a véleményemen még a te kedvedért sem változtatok.
Csak érdekességként,például ezért nem lesz soha Magyarországon valós szakszervezeti érdekképviselet,mert a magyar emberek túlnyomó többsége megalkúvó,kicsinyes és önző,képtelen kiállni magáért és másokért,csupán a száját tépi állandóan.
tivoli
@hetöndöe: ma, 23:27
Egyetértek. Az ember minden körülmények között álljon ki a meggyőződése mellett. Ha van neki egyáltalán olyan.
Ha hiszed, ha nem, '89 előtt volt valós szakszervezet. Pedig állítólag akkor minden rossz és élhetetlen volt.
kkalman
Szép dolog az, ha valaki megvilágosul, és elkapja az igazmondó kényszer, mint Medgyesit, és most Karsait.
Az, hogy tíz évvel az események - Medgyesi leváltása - után, még nem okoz nagy fejtörést, senkinek. Nagyobb kérdés, miért pont az őszi, önkormányzati választások előtt lett őszinteségi rohamuk a fenti "uraknak"? Tavasszal még egyiket sem rángatta a görcs, hogy el kellene mondani, mi is történt, miért történt.
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, most is a pénz beszél. A Fideszesek félnek, elvesztik az őszi választásokat, és sok önkormányzatban kiszorulnának a hatalomból. Hogy ez ne történhessen meg találtak két, már nem aktív, illetve visszavonulni készülő politikust, akik jó pénzért, mert van az a pénz, mondjanak valami leleplezőt az MSZP-ről.
mariaberta
@kkalman: Medgyessy és Karsai két sértett, bosszúálló ember, akik most hogy már nincs semmi országos, de még alacsonyabb funkciójuk sem dörzsölődnek Orbánhoz.
Hátha leesik egy kis morzsa, természetesen egy kis díjazással is. Mindegy nekik mivel, de segítsék a fideszt.
Hogy ki az áruló? Akik 10 évig hallgattak, és most, amikor önkormányzati választás lesz, hozzá segítik azokat, akik a választási rendszert is a maguk javára változtatták meg.
Medgyessynek úgy látszik megtetszett Tarlós munkája, Karsay meg a kórházban bizonyára sok gyógyszert kapott, amiből néhány elgurult.
Cukkini
Jó napot. Mondok valamit, kicsit várjatok.
Gondolataimért felelősséget nem vállalok.
Mondataim gondolkodás nélkül születnek
túl lihegnek valóságot, keresve a keserves
mesevilágot?
mariaberta
@tivoli: Szerintem Zuschlag megadta az alaphangot, és ez megtetszett Medgyessynak is Karsainak is. Ez esetben a példa / és a példakép/ ragadós,illetve követendő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.