Az európai uniós tagállamok közül ismét Magyarországon csökkent a legnagyobb mértékben a munkanélküliség, azon belül az állástalan nők aránya - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-vel, reagálva az uniós statisztikai hivatal, az Eurostat friss adataira.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Az NGM szerint Magyarországon csökkent leginkább a nők munkanélkülisége" Na ezt is tegyük be a fityesz hazugságok nevű dossziéba! Ha kivesszük a közmunkát mert ugye azt mindenki elismeri hogy nem értékteremtő munka, akkor a kép nem túl rózsás a nők foglalkoztatás terén! De kell a közmunka mert szükség van rá, csak ne hencegjenek vele hogy mennyi nő dolgozik, a közmunkások kétharmada nő! Ahol én lakom most van a közmunka bumm sok embert vettek és vesznek fel közmunkára, mert ugye jönnek a választások!
esdi
@joopapa: Meg a nők azok, akik lényegesen kevesebb fizetésért is hajlandók robotolni!
pbalage
mindig olyan statisztikát kell bejelenteni, ami jó irányt mutat.
Például a kávéjukat guggolva fél lábon fogyasztók arányának megduplázódása is megfelelő lesz, mehet is a plakátra.
Desischado
Én nem mondanám ezt! Ordas hazugság ez is, mint a többi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.