Nem foglalhatnak állás a magyar civil szervezetek elleni támadás ügyében, közölte az Európai Bizottság. - közölte Cezary Lewanowicz, az Európai Bizottság szóvivője a magyar civil szervezetek elleni kormányzati támadással kapcsolatban. A Bizottság azért nem léphet közbe, vagy kommentálhatja az ügyet, mert ebben Norvégia az érintett, áll az Euobserver tudósításában. Lázár János kedden azt mondta, Brüsszelhez fordulhat Magyarország az ügy rendezése érdekében. “Valószínűleg arra szorulunk, hogy az Európai Bizottsághoz forduljunk, és Brüsszel megoldását kérjük. Amikor a felek nem egyeznek, lehetőségük van arra, hogy Brüsszelhez forduljanak, és azt kérjék, szolgáltasson igazságot. Mi is valószínű, hogy erre fogunk ráfanyalodni” – mondta akkor. A Human Rights Watch emberi jogi szervezet az Ökotárs elleni akció után azt írta: Ha az EU nem képes arra, hogy megvédje értékeit a saját területén, hogyan tehené ezt meg hitelesen azon kívül?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Valójában a civil szervezeteket vagy a szakszervezeteket a lakosságnak kellene megvédeni, hiszen az ő érdeküket védik. De a magyarok teljesen tájékozatlanok minden kérdésben, ezért van ennyi devizahiteles is (fogalmuk sincs mi az az árfolyam, pláne árfolyamrés).
bencemacska
Mi lesz ezután? Mindenki mossa kezeit?
Milyen rendszer az, ahol 8 fő (rendőr+ nyomozó) jelenik meg egy idős hölgy lakásán házkutatást tartani, és nem hajlandók a házkutatási engedélyt felmutatni!
A hölgy csak akkor lett ideges, mikor a pénztárcájában matattak.
( Én biztos felkapok egy konyhakést és szembeszállok egy pisztollyal!! Ha szerencsém van valaki rajtam kívül is ott marad!!!)

És az EB szerint ez nem igényel vizsgálatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.