Szerdán a benzin ára 3-5 forinttal, míg a gázolajé 2 forint körüli mértékben csökkenhet - írja előrejelzésében a GKI Energiakutató Kft. A Reuters adatközlése alapján a szeptember 8-12-i héten a benzin...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
A benzin ára egyébként 2012. április elején érte el eddigi csúcsát, - Orbán Viktor Fidesz miniszterelnöksége alatt, - akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint...
verőce21
Az elmúlt héten fizetések voltak, mindenki tankolt, feljebb vitték az üzemanyagok árát. :)
pbalage
@lópicigáspár: ez jó, de én valami prognosis izét kerestem, mert ugye hogy a fenébe számoljak ezzel? Úgy, hogy megtekintem, megfigyelem és kidolgozok rá valami algoritmust 20 év alatt? heroikus küzdelem, nem fogok végezni vele a jövő héten, mert ez esetben valami időgépet előtte össze kell tákolnom.
Mondjuk ha összetákolom az időgépet holnap, akkor örök életem is lehet, de ezáltal lehet, hogy egy paradoxonba bonyolódnék, úgyhogy asszem inkább nincs egy másik oldal?
kamazuka
A lehet és a lesz,esetleg a lett között egy árnyalatnyi különbség azért van.
Ezt az üzemanyag hisztériát én biztosan nem engedném.Havonta egyszer változik és kész,mondjuk minden hónap 15.-én.
Remélem szarevő szabadkőműves plogártársaim elnézőek lesznek.
Értsétek meg a szar tényleg nem ehető.
Én őszintén elhiszem,hogy 20 fillérért a saját anyátokat is meg b...tok.De higyjétek el felesleges.10-20Ft ide vagy oda?
Én mindíg 5000-ért tankolok,mit nekem az áremelés!
kkalman
Boldog békeidők, amikor mindennek az ára évente egyszer változott, január elsején. Igaz, inkább csak felfelé, de az élet kiszámíthatóbb volt.
Ez a heti kétszeri üzemanyagár változás már a vonyító vadászkutyát se érdekli. Az emberek már oda se figyelnek rá. Akinek kell, az mindenhogyan tankol, aki meg sokallja, buszra száll, vagy gyalogol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.