Magyarországon legkorábban 2018-ban szabadulhat Rezesova, míg Szlovákiában – amennyiben hazaengedik – akár 30 hónap múlva kiengedhetik.

Diplomáciai érdekek miatt elképzelhető, hogy Magyarország kiadja Rezesovát Szlovákiának, bár meg van a lehetőség rá, hogy ezt indoklás nélkül megtagadja. Mivel a szlovák konzul asszony jelenlétével támogatta Rezesovat, feltételezhető, hogy támogatni fogja a halálos közlekedési balesetet okozó nő áthelyezését Szlovákiába.  

A Hír24 információi szerint, ha Rezesova átkerül Szlovákiába, akkor bár le kell töltenie a büntetését, viszont az ottani végrehajtási törvények alkalmazásával. Rezesova számára kedvezően alakíthatja a fogságban töltendő időt a jó magaviselet, hogy két kiskorú gyermek édesanyja. A szlovák börtön-bíróság saját hatásköréből kifolyólag adhat kedvezményt a 9 évre ítélt Rezesovára. 

Korábban Novák Péter, Rezesova ügyvédje elmondta, hogy hazájában, Szlovákiában szeretné ügyfele letölteni a büntetését, hogy két kisgyermeke közelében lehessen és könnyebben tudják tartani a kapcsolatot.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
...én nem támogatom az áthelyezést...bár a baltásét sem támogattam...de a politikát ez nem érdekli...
asszem a szakszervezethez fordulok..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@pbalage: EU állampolgár ide vagy ez a rohadék megölt négy embert!
ezért ahol éppen leledzik kinyírni és ennyi!
tivoli
@csa-csa: ma, 14:43
Széklet, vizelet rendben?
csa-csa
@tivoli: rendben!
Sors ne adja hogy így veszítsd el (leginkább sehogy!!) a fél családod!
Fogadok Te is ilyeneket fogsz írni! Majd akkor én is visszakérdezem.
Desischado
Remélem, hogy majd otthon is így viselkedik, és szuper lenne, ha valaki olyannak ölné meg valakijét, akinek része van abban ó, hogy kiszabadul! Ez egyszerűen döbbenet, hogy Szlovákiában már 30 hónap múlva szabadulhat! Remélem, a sors neki is, és mindazoknak megfizet majd, akiknek részük van ebben a gyalázatos machinációban, hogy négy ember meggyilkolása ennyire nem számít!
karma1
Azzal egyutt, hogy melyen elitelem , amit tett, erre nincs mentseg, az ertheto, hogy haza akar menni meg ugy is, hogy otthon sem engedik szabadon egybol, hanem majdnem harom evet kellene leulnie. (Bar ezt erosen ketlem, mert papa-mama befolyasos es kurva gazdag, tehat tobb mint valoszinu, hogy minden kovet megmozgatnak a kiszabadulasaert, viszont mintha arrol lett volna szo meg jo koran, hogy a gyerekei idekoltoztek, es mar az iskolajuk is el van itt intezve...

Elottem nincs mentsege erre a buncselekmenyre...
Hellcat
Ha kiadja a fütyisz ezeket is mint a baltásokat azzal csak kiverik a biztosítékot egy jópár embernél megint...választások előtt nem fogják odaadni sehova...majd csak utána.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.