Az állam elsődleges feladata, hogy gondoskodjon a magyar nemzet fennmaradásáról és arról, hogy az állampolgárok életminősége javuljon – hangoztatta a nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes hétfőn Kőszegen, a Jurisics-vár lovagtermében tartott választási fórumon.

Semjén Zsolt mintegy háromszáz ember előtt kijelentette: eredményes nemzetpolitikát csak egy erős ország folytathat, a nemzet pedig úgy maradhat fenn, "ha minden nemzetrésze fennmarad".

Semjén elárulta, mi az állam feladata

Hozzátette: a magyar állampolgárság kiterjesztése tulajdonképpen nemzetegyesítés, amelynek köszönhetően már 500 ezer magyar állampolgárral gyarapodott az ország, és a ciklus végére egymillió lesz azoknak a külhoni magyaroknak a száma, akik állampolgársági esküt tesznek.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@kkalman: Ettől félek én is! Ha ezek megint nyernek ezzel a csalással, mi esz velünk?! És ez a fő-fő tömjén zsóti jobb lenne, ha a csalásokkal foglalkozna, és betartaná, amiről hazudik! Méghogy az állampolgárok jóléte... Röhögnöm kell, hiszen tőlük meg is dögölhetünk, csak nekik legyen jó!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vadlaci
A nemzet fennmaradása nem állami feladat, hanem állampolgári. Ergo: az állam ne baszogassa a népet.
tivoli
Ha ilyen jól tudja, mondja meg a kollégáinak is.
Tulipánfa
"ciklus végére egymillió lesz azoknak a külhoni magyaroknak a száma, akik állampolgársági esküt tesznek."mondja az nemzeti hablatyoló. Magyarország jobban teljesít. Kár hogy közben értelmes, dolgos százezrek hagyják el az országot.Nem számít, ő boldogan vadászgathat.
nemkati
@brutus: Sergej, és te is magyar állampolgár vagy? :)

Ennek a Semjénnek nem tűnt fel az a tény, ami kiderült az Index kutatásából, hogy "Tízezrek szerezhettek csalással magyar állampolgárságot"? Semjénnek nem fordul meg abban a tökkelütött vadász fejében, hogy hány magyar állampolgár lett hirtelen, és lesz még hirtelen, akik nem az általa vágyott és emlegetett magyar nemzetet, magyar hazafiakat gyarapítják, csak a magyar állampolgársággal rendelkezők népes tömegét? Hát Semjén úr, ha ezek az újmagyarok őszintén, érdek nélkül, így-úgy megtámogatott motivációk nélkül mondanának véleményt a hazánkról, akkor úgy lesújtanák magát, hogy nem bírna föltápászkodni!
kkalman
Vesztek magatoknak a ciklus végére egymillió szavazatot, hogy a húsosfazék mellett maradhassatok.
nemkati
@brutus: Jó, legyen, nevezzük, de mi az a HAZARULO? :)
Desischado
@kkalman: Ettől félek én is! Ha ezek megint nyernek ezzel a csalással, mi esz velünk?! És ez a fő-fő tömjén zsóti jobb lenne, ha a csalásokkal foglalkozna, és betartaná, amiről hazudik! Méghogy az állampolgárok jóléte... Röhögnöm kell, hiszen tőlük meg is dögölhetünk, csak nekik legyen jó!
bakegya
@brutus: simán kerítőknek-jópénzért-semjén kereszteslószar eladta magát és a reformátusegyházat egy tál lencséért a tál a mienk amibe naponta ő és az orbánmaffiózók szarnak,a magyarok meg közmunkába belügyesen takaríthatják.
gödörben
Mind hazudik mint a vízfolyás. Emberek nem láttok???
mate03
@nemkati: Az a hazaáruló aki ezt a marhát ,kőrvadászaton ,ha teheti,nem lövi homlokon!
bakegya
@mate03: a körvadászatot egyenlőre ez kereszteskutyafaxa rendezi és az aki a pápánál is pápábnak árzi magát,pedig csakk egy páva,idegen tollakkal az egyre nagyravágyóbb hátsójában!
-Már fegyverkezik-Putyin mintájára-"-a hadiipart a kurmány fejlesztené..."tette közzé...
-a ma reggel az ő kossuth-szófosólya éhgyomorra benyomta azt is hogy a skót mintára Erdély is beszavazhatná magát az ő királyságába-idézhetem kocsisévikét,az ő nagy szekértolóját aki naponta baxa föl az idegrendszerem-de minden jel arra hajaz,hogy csakkk nekem...
Mert az ellenzék csakkk finomkodik...!!!
-az oroszok-pedig,csakkk jönnek-és jönnek-kárpátaljai köntösben és ezt mind mind ez a magát szentéletűnek nevezett intézi...és mindezek ellenére nem lesz vita az EP-ben a magyar nemzet orbitális orbán-jogálomosításáról -nyaralgathatnak a csakkk fityiss csicskák a narancsligetre vágott Magyarországon,de mára már azon túl is ajróban fürödve.Mi akik elszigetelődünk a fideSS pártkatonaságtól-CIVILEK-ÉS ÖNKÉNTESEN SEGÍTŐK-húzhatjuk az igát-legtöbben minimálbéren-a felfegyverkező orbáncsaládi vállalkozásban üzemeltetett(ADÓ-VÁM HIVATAL,KINCSTÁR,MNB,IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS,ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG,FÖLD-HIVATALOK,KORMÁNY HIVATALOK,HOLNAPRA A BANKOK IS,OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK STB ...-A KÉTHARMADOS LÁZÁR-ORBÁN Nagy-magyarországi királyságáért-ÉS októbertől pedig az ÖNKURMÁNYZÓK IGAZODÁSÁÉRT IS. HAJRÁ KÜLHONBÓL BESZAVAZÓK DIKTATÚRÁJA,TAMÁS ILONKA NÉNIVEL AZ ÉLEN.DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.