Az elmúlt négy év bizonyította, hogy a Fidesz nem csak a kormányban, hanem az önkormányzati szférában is jól dolgozott – mondta az Országgyűlés elnöke kedd esti hevesi lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatóján.

Kövér László rámutatott: a baloldali kormányok rossz politikájának köszönhetően 1200 milliárd forintnál nagyobb adósság halmozódott fel az önkormányzatok számláin. „Az önkormányzatokat kimentettük ebből a helyzetből, sokukat a csőd széléről” – tette hozzá. A politikus közölte: nagyon sok településen új fejlődési lehetőség nyílt az adósságrendezéssel, hiszen felszabadultak azok a források, amelyek addig a bankok számláira vándoroltak.

Kövér László Hevesen dícsérte a Fideszt

A hevesi városvezetés, amelyet Csáki Zsigmond független, korábban a Fideszből kizárt polgármester irányít, nem tudott élni ezzel a lehetőséggel. Hiába váltotta ki a kormány a város több mint 2,7 milliárd forintos adósságát, az új hírek ismét adósságokról szólnak – közölte. Az Országgyűlés elnöke hozzátette: a város vezetése nem tudott együttműködő partnere lenni a kormányzatnak sem, hogy minden lehetőséget kihasználjon a település felvirágoztatására.

A lakossági fórumon Kövér László rámutatott: az önkormányzati adósságrendezés során a kormány a polgármesterek pártállásától függetlenül mindenütt átvállalta a terheket.

Akkor jó az országos politika, ha lehetőséget teremt a boldogulásra az emberek és az önkormányzatok számára – mondta. A házelnök úgy fogalmazott: a Fidesz-KDNP jelöltjei akkor is vállalják pártállásukat, ha esik, ha fúj, míg a független jelöltek esetében „nem árt néha a plakát mögé is nézni”.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Nem lehet saját magukat anélkül dícsérni, hogy pofátlanul hazudnak, és az ellenzéket mocskolják? Ebből már az egyik is elég ahhoz, hogy ezt a kövért gerinctelen élőlénynek tartsuk, mér kell még tetézni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strong
Dehát Kövér Úr, nem az MSZMP a párt?

Régebben ott tetszett tapsolni nem?
eberti
Az fel sem merült,hogy "Hevesen " nem a Fideszt dicsérte...
tivoli
Kedves cikkíró, már megint az a hatásvadászat. Kövér HEVES-ben beszélt a fideszről és természetes, hogy nem a kisgazdákat vagy a munkáspártot dicséri.
Gemüs52
Nagyon szar a helyzet ! Ilyen emberek viszik országunkat !!! De hova ???
DAKOTAVERRRŐ
Hülye sötét cigány faszkalap,folyik a szájából a szar,na meg a cián!A BAJSZÁN MEG A TAVALYI BAJAI HALÁSZLÉ MEGKEMÉNYEDVE.Akkor volt szépfiú amikor válligérő haja volt,mert nem futotta borbéjra,és szolt neki orbán mitya,hogy te paraszt menny má a borbélyhon.Ezek vezetik az országot,inkább vezene áramot paksról,vagy kecskét a farkára,ha ugyan még szuperál,ami már nem biztos!Viagra vaginát használ a harcsabajszú proli paraszt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.