A tavaszi országgyűlési és európai parlamenti választások egyaránt megmutatták, hogy az ország három részre szakadt. A 20 ezer fő alatti településeken a baloldali pártok már csak a harmadik erőt jelentik, és a Fidesz-KDNP helyzete megkérdőjelezhetetlen. Az önkormányzati választások kapcsán a Policy Agenda megvizsgálta a legkisebb településeket, hogy hogyan teljesített a jelöltállítási szakaszban az MSZP, Együtt, PM és a DK. Az eredmény mélyülő válságot mutat.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@dr. prédikátor: Pont ez az a fasultsag ami a fideSS malmara hajtja a vizet. Nekik megvan a kozel 2 millios szavazo taboruk, az ellenzeknek meg hiaba lenne tobb, ha az emberek otthon maradnak. Igy valoban nem lesz fideSSvaltas, ami viszont hazank totalis lemaradasat es elszegenyedeset fogja hozni. A demokracia elveszteserol mar nem is irok, mert az mar nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@dr. prédikátor: Termeszetesen elnezesed kerem ha megsertettelek, nem allt szandekomban.
En csak a nagy altalanassagrol beszeltem, amit fenntartok hogy tovabbra is, videken a tobbseg a fideSS-t es a jobbikot tamogatja. Szerintem ez azert van mert ok konnyebben megvezethetok, es megfelemlithetok. Biztos hogy van kivetel, mint te is, es meg sokan masok, mint ahogy a varosban is sokan ellnek akik a fideSS-re szavaznak. Ez oda-vissza igaz.

@human: Ez valoban igy van es elszomorito. Ha ez igy marad akkor hosszu evtizedekig marad a taho a nyakunkon. En kulfoldon elek, es dolgozom, megis elmentem szavazni a fideSS ellen, mert tudom hogy Magyarorszag sirjat assak. De hat 1 fecske mint tudjhuk, nbem csinal nyarat. kevesen vagyunk, de egyre tobben leszunk.
human
@Yoda69: De rajtad legalább nem múlt.
dr. prédikátor
@Yoda69: Nem sértődtem meg, csak a véleményemet irtam le.A vidéken élő emberek sem butábbak mint a városiak.Csak itt az a baj hogy a "politikus" "urak" nem igen teszik a tiszteletüket hogy szóba álljanak velünk.Mi csak akkor kellünk ha szavazni kell.Na meg azért itt is van ám helyi kiskirály/természetesen fütyi- sz es/ aki un. munkát ad az embereknek,valóságban azonban kizsákmányolja őket!És ugye valamiből itt is élni kell,mert más munkalehetőség nincs.A vidéken élő emberek meg már beleuntak abba hogy hülyének nézik őket és inkább nem is mennek el szavazni.SAJNOS!!! pedig csak úgy lehetne változtatni ha a többség szavazna!!!
Yoda69
@dr. prédikátor: Pont ez az a fasultsag ami a fideSS malmara hajtja a vizet. Nekik megvan a kozel 2 millios szavazo taboruk, az ellenzeknek meg hiaba lenne tobb, ha az emberek otthon maradnak. Igy valoban nem lesz fideSSvaltas, ami viszont hazank totalis lemaradasat es elszegenyedeset fogja hozni. A demokracia elveszteserol mar nem is irok, mert az mar nincs.
darwin
@Yoda69: A baloldalnak lényegesen nagyobb a tábora,ám a baloldali pártok megítélése katasztrofális.A jelenlegi tizen-huszonévesekből lesznek majd a baloldal igazi képviselői,de a jelenlegi Fideszes garnitúra addigra lerabolja az országot.Kemény munka lesz visszavenni a hatalmat,nem is fog háború nélkül menni.Addig marad ez a garnitúra.
Kamcsatka
www.atv.hu/videok/video-20140917-friderikusz-2014-09-16
@Yoda69: @human: Amikor a magyar jobbágy évszázados szolgalelkű neveltetéséről írogatok, akkor ez is benne foglaltatik. Ezt /ezt is/ jól kihasználja a félázsiai maffia. Tudom, ez most nem fog tetszeni, de van egy komoly réteg, amelyik hosszú évek alatt az osztogatásra szocializálódott, és itt nem feltétlenül csak a szegényekre gondolok, akik ma már az ország több mint 1/3-dát alkotják. /Rezsicsökkentés?/ Nem tudom hogy mi kell ahhoz, hogy passzivitásukból, kiábrándultságukból, az egyik kutya, másik eb filozófiájukból kilépjenek. Még nagyobb szegénység? Jól van, megkapjátok. Egy normális ellenzéki politika? Jó lenne. Ebben a csúti maffiózó által diktált politikai helyzetben, tetszik nem tetszik,másképp úgysem megy. Ennek mondjuk egy lényeges lépése lenne ha ők is megnéznék Friderikusznak Magyar Bálinttal készült tegnapi interjúját az orbáni rendszer fogalmi meghatározásáról, ha kell, akkor ideológiájáról. /Magyar polip 2./
Addig is így az ocsmány november előtt: " A Nyár heves s a kaszaegyenes"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.