Szijjártó Pétert javasolja külgazdasági és külügyminiszternek kinevezni Orbán Viktor miniszterelnök az államfőnek – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője pénteken.

Navracsics Tibor, a tárca eddigi vezetője, akit az oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekkel foglalkozó uniós biztosnak jelöltek, pénteken értesítette Áder János köztársasági elnököt és Orbán Viktort arról, hogy lemond miniszteri megbízatásáról az október elsejei európai parlamenti meghallgatásra történő eredményes felkészülése érdekében.

A kormányfő a nap folyamán levélben tájékoztatta a köztársasági elnököt Navracsics Tibor lemondásáról, javasolva Áder Jánosnak, hogy a megbízatás megszűnésének napját szeptember 22-ében állapítsa meg.

Orbán Viktor tájékoztatta a köztársasági elnököt arról is, hogy Szijjártó Péter lemondott államtitkári megbízatásáról. A megbízatás megszűnésének napját az ő esetében is jövő hétfőben indítványozza megállapítani – derül ki azokból a dokumentumokból, amelyeket Havasi Bertalan bocsátott az MTI rendelkezésére.

A miniszterelnök levelet írt Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének is, tudatva, hogy javaslatot kíván tenni a köztársasági elnöknek Szijjártó Péter kinevezésére külgazdasági és külügyminiszterré, és kéri a házelnök intézkedését az ügyben, hogy az illetékes bizottságok meghallgassák jelöltjét.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hát vazzzze...A paripa arcú szopóautomata felért a csúcsra.Megérte ennyit térdepelni Nyomorbán cipőjén.Azt hittem,hogy már nincs lejjebb.Dehogynem..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Hát vazzzze...A paripa arcú szopóautomata felért a csúcsra.Megérte ennyit térdepelni Nyomorbán cipőjén.Azt hittem,hogy már nincs lejjebb.Dehogynem..
Dr. Felipe
Amerre én járok ámul a világ, tátott szájjal.
tivoli
@Clavigo: ma, 13:43
Nem feljebbet akartál mondani? :-))
volvós
Már csak ez hiányzik a magyar népnek...Igy is van elég rossz
hírünk a világban, ez a felnyirt haju skinhead még jobban
megkeveri...
bretagne
Ő a mi kis mindenesünk! Bizony! Mindenhez ért.
volvós
Havasibercike !! Eggyel több hátsó vár majd az alapos takaritásra !!
Lesz majd miröl tudósits...
tivoli
Piszkosul emlékeztet Draskovicsra. Az volt ilyen sokoldalú.
sentinel216
A három fő kollégiumi haver levélben egyezkedik, hogy kit vegyenek be a gittegyletbe. Szófosó megérdemli a miniszteri tárcát, könyökölt és pofázott (hazudozott) érte eleget.
Yoda69
Szinjatek az egesz. Minek ezt megkuldeni adernak, aki ugyis alair minden szart amit eletolnak. A sajat halalos itelet is alairna ha a don dugna az orra ala.
Tulipánfa
Hát ez nagyon elszomorító. Micsoda csapat: Orbán, Áder, Kövér, Semjén, Lázár, Rogán és most plusz Szíjjártó is az első vonalban. A zsák és a foltjai. Csupa hatalommániás. A jövőben még jobban fogják "tisztelni" a magyarokat.
Toby
"„Akkor még arra gondoltam, hogy ha ez az ember egyáltalán ismerne engem, már az is óriási dolog lenne" – meséli Szijjártó Péter.
Majd folytatta. "Teljesen átnedvesedett az alsógatyám, amikor végül nyújtotta becses jobb kezét, mert először nem tudtam, hogy mit akar, hova fog nyúlni..."
coyote3
Belegondolt abba ez a zselés k..öcsög, hogy fognak rá nézni az igazi külügyminiszterek???
Vasárnapiiskolás
Ma reggel 1/4 6-kor pont ilyet küldtem útjára a 110-csőbe...
Nil
Teljesen mindegy ki a külügyminiszter - valószínűleg ő tud a legjobban hazudni - jó esetben valamilyen idegen nyelven is
volvós
@Horizont: ma 16:47

" Ma 36 éves..."
De nem biztos, hogy 37 lesz !!!
volvós
@Nil: ma 18:24
Hát az angol tudása annyi, mint a matelcsinak és az OV-nak se...:-)
Ha Brüsszelben felszólal, nehéz helyzetben vannak a tolmácsok:
Nézegetnek egymásra : - Mit mondott a skinhead ???
KERKA
Még mondja valaki, hogy Magyarországon nincs karrier lehetőség. Van, csak találni kell egy patronálót, nem a hozzáértés kell.

Ez olyan, mint a nyuszika diplomája. MIndegy, hogy mit ír bele, de a medve a konzulense:)
nyanya001
@Szimba: nem bizony !
Erre mondják nem mindegy hogy idd ki vagy vidd ki !
( a mondást nem személyeskedésnek szántam, remélem érted ! )
Szimba
@Horizont: Miért látsz alkamasabbat a fideszből? Egyik kutya, másik eb.
Hofipisti
Azért azt szívesen látnám, hogy a külügyminiszterek tanácsának ülésén ki fog vele egyáltalán szóba állni? Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Szép "zászlódíszt" találtatok!
Vadlaci
Lehet,hogy külügyér lesz, de ha lehet,inkább ne!
karma1
Az ex-em dolgozik egy nagyon klassz Kft-nek, akik rendkivul jo orvosi muszereket gyartanak kulfoldre. A cegrol a kiralyi Tv csinalt egy figyelemfelhivo musort, amiben resztvett egy ferdeszemu koreai, mint lehetseges befekteto, a magyar Kft tulajdonos-vezetoje, es ez a lokott szijjaspetike a hatterben, akinek az lett volna a feladata, hogy elmondja, hogy XY Kft -vel tarsasviszonyba lepett egy koreai ceg, es eves szinten milliardos euros bevetelt fognak produkalni. Kb. osszesen egy mondat lett volna, amit el kellett volna mondania, nem nagy ugy, egy 5 eves gyerek is megcsinalna, viszont az egyszeru, egyszavas nevu Kft nevet 3 nekifutasra sem tudta kimondani a riportban, mikor az ex-em nezte oket a Tv-ben (csak azert, mert a baratja, a kft tulajdonos szolt neki, hogy nezze meg a riportot), csak legyintett egyet, es mondta, hogy nem baj, ha ennyire sotet a peti, hogy meg egy nevet sem tud megjegyezni, szerinte a koreait is a Jozsefvarosi kinai piaci standokrol importaltak, az uzlethez halvany koze sem volt, tehat mindegy, mit makog ez a kis bajgunar.

Nekem meg elmeselte ezt az ex-em, es jot rohogtunk rajta, de valojaban sirnivalo lett volna, hogy egy ilyen sotet palira bizzak egy teljes orszag imidzset...:o(((
darwin
Caligula a lovát nevezte ki miniszternek.Orbán a papagáját.
Dr. Felipe
Ez a kis takony mindössze 36 éves és már három ingatlant és 85 millió forintot harácsolt össze úgy hogy még nem is volt munkahelye csak a parlament.
Most meg már külügyminiszter. Hát ez is csak itt gengszterisztánban fordulhat elő.
KERKA
Akkor most kapaszkodjatok, ne hogy hanyatt essetek!!!

444.hu/2014/09/22/ket-jellemzo-hir-magyarorszag-leendo-kulugyminisztererol/

Szijjártó vagyonosodásával az RTL Klub Híradója foglalkozott hétfő este. A 36 éves leendő miniszter három ingatlan mellett 82 millió forintos megtakarítást is összerakott. Úgy, hogy a versenyszférában egy másodpercet nem dolgozott, világéletében a Fidelitas és a Fidesz politikusa volt, és semmiféle gazdasági társaságnak nem tagja. A vagyona mégis évről évre exponenciálisan növekszik, szinte már az ésszerű vagyongyarapodás mértékeit súrolva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.