S miért ne tette volna? Hiszen évek óta megsért mindent - szinte naponta és kéjelegve -, aminek pozitív köze van kultúrához, becsülethez, emberséghez. A törvény pedig az övék: bármelyik pénteken benyújthatnak újat, hétfőn vagy kedden meg is szavazhatják...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Miért kell köteles lancelot megnyilvánulásán kiakadni???Hiszen naponta megteszi a fütyi-sz banda!!!Ezek a mocskok naponta sértenek törvény mert türjük!!!De meddig???Nem volna már ideje ezt a szemét népnyomorító bandát a megfelelő helyre juttatni???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Van itt már demokratikusssssssss ellenzék-csakkk a MAGYAROK FÁZISKÉSÉSSEL VESZIK AZ ADÁST-a fijjuk éppen rajtuk dolgoznak "az aranybánya alján egyenlőre és minden céljuk ÉS VÁGYUK-HELYÉN MÁR ÁGYÚK,A KÉRDÉS AZ hogyan léphetnének ki kellő hadállások birtOkában KELLŐ IDEOLÓGIÁVAL a FÉNYRE.DDD.
joopapa
Az a sértő hogy ez a gusztustalan arrogáns, pökhendi, nagyképű, posztkommunista kövérkés elvtárs a harmadik közjogi méltóság lehet! Azon lehet vitatkozni hogy Gyurcsány milyen miniszterelnök volt, de egy normális országban így nem beszélünk egy volt miniszterelnökről!
Toby
Az lenne gyanús, ha nem sértene törvényt, egyébként is, Harrach Mszmp-s Pedró megmondta, a törvények nem vonatkoznak rájuk - Kövér ezt komolyan is veszi !
dr. prédikátor
Miért kell köteles lancelot megnyilvánulásán kiakadni???Hiszen naponta megteszi a fütyi-sz banda!!!Ezek a mocskok naponta sértenek törvény mert türjük!!!De meddig???Nem volna már ideje ezt a szemét népnyomorító bandát a megfelelő helyre juttatni???
tivoli
@joopapa: ma, 06:34
A jelenlegiről se, sőt egyáltalán senkiről.
kkalman
Nem először, és nem utoljára. Fitymaszék a saját törvényeik korlátait is áthágják, ha azzal az ellenzéken, szerintük, fogást találnak, vagy csak az aktuális egyéni érdekeik úgy kívánják.
volvós
Ahogy a cikkiró irta:
Ha pénteken törvényt sért bármelyik, azt héfön
kora reggel módositják, 2/3-os szavazógépekkel !!!
Nincs mit tenni ellene ( puszta kézzel...)
Gyuri Géderről
Nagy ügy! Mészáros Lőrinc is törvényt sértett, mégsem lett belőle semmi. Ugyan már, a nagyobb kutyát miért is sz...atnák meg.
bakegya
@volvós: ez így van.Még az almaszüret is hadszintér a fitymaszoknak,mert most hogy az orosz piac bedugult,20Ft a hulló,35Ft az étkezési alma felvásárlási ára-kérdezem én melyik az a gazda és napszámosa akinek megéri ezért a pénzért dolgozni.Ebből az következik,hogy lerázzák az összes almatermést . Minden munkára még képes családi gazdálkodók-mert illiberál vicctor a családi GAZDÁLKODÓK NYAKÁRA is ráült!
A "hófehér angyalka képében röpdöső fidessnyikkeknembeavatkozókutyafaxálkodásairól"
csakkk félretájékoztatják amerika elnökeit is zsinórba,igaz???
Ezt a kövért,már nem tudta akkora hatalommal megajándékozni,mint amekkora hatalmaskodásra ez vágyott,így aztán ezekkel a be és ránk köpködéseivel éli ki magát,mint valami orbántörökbasa."A demokrácia mi vagyunk..."-mondta a kommunista orbánbasa a minap...a magyarok tiszteletére-hát kösz..NÁLA KEVÉS KÖRNYEZETSZENNYEZŐ VAN AMINT KINYITJA A SZÁJÁT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.