Szijjártó péter aligha fogja tudni belátható időn belül kifizetni tartózásait, még miniszteri fizetése ellenére sem – írja a Blikk.

A Blikk Szijjártó vagyonnyilatkozatát is alapul véve kiszámolta, hogy alig havi egymillió forintból gazdálkodhat. A politikus miniszteri és képviselői fizetése nettó 888 ezer forint, gyeden lévő pedagógus felesége legfeljebb 110 ezer forintot kaphat, és ehhez hozzáadtuk az alig 26 ezer forint családi pótlékot is.

A Bors információi szerint viszont miniszter havi félmilliós rezsit is fizethet, amit a Blikknek is megerősített egy névtelenséget kérő szakember.

És akkor még nem is számoltunk az amortizációval, ami a szakértők szerint egy ekkora háznál akár havi 300 ezer forint is lehet.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@szandokan: 09:53 Ezzel én is így vagyok. De igen, azt gondolom, hogy nem a felesége fogja takarítani ezt a villát - én se vállalnám -, másrészt pedig azt, hogy ez a vásárlás meggondolatlan tett volt. Az ember, aki nem tudja, hogy mennyi a megtakarítása, aki nem tudja, hogy mennyit kapott kölcsön vagy ajándékba, aki nem tudja rendesen kitölteni a vagyonnyilatkozatát, nem tudja jól megfogatni a pénzét a tőzsdén.
Egyáltalán, mit tud? - költői kérdés, tudjuk a választ.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
laszlobihari
@m.macskosz: ez a kis sz.rházi nem érdemel ekkora áldozatot!
Meine Ehre heisst Treue
Az ilyen magas keresetű figuráknak nem lenne szabad csp.-ot vagy egyéb támogatást adni.
Az adósság miatt nem kell senkinek aggódni, hiszen fideszes...

Egyébként pedig nem kellene erről cikkezni, hiszen ebben a történetben (sincs) semmi meglepő, mulatságos pedig pláne nem.
Amikor egy éjszaka eltakarítja az a bizonyos fekete autó őt és hasonszőrű politikus cimboráit, nos onnantól válnak majd érdeklődésem tárgyává ezek az esetek és figurák...
volvós
Maximum (CSAK NÀLA ) lecsökkentik a rezsit 0-ra !!!
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Azért cikkeznek róla, hogy szándékosan gerjesszék az embereket. Egy ekkora háznak valóban ennyi a rezsije, aki ilyet vállal, majd megoldja, hogy fizesse. Felesleges állandóan erről cikkeznie a lapoknak. Nem ő az egyetlen ebben az országban, akinek ilyen háza van, róluk mégsem ír senki. Ha gondja lesz, majd ismét kisegíti az apja. A magas kereset pedig sok esetben egyenlő a magas szintű munkával, ez alapján nincs olyan, hogy te kapsz családit, te meg nem. Sokkal inkább a megélhetési szülést tiltanám be, azaz max. 3 gyerek után lenne támogatás. Hollandiában pl. munkához van kötve a gyes, szóval azt támogatják, aki dolgozik.
bretagne
Majd kap mindenféle munkákat különféle poziciókba! Nem félek, hogy éhen marad. A felesége nem dolgozik???
bundi
@szandokan: elnézést hogy beleköpök a lojalitásból főzött leveskédbe ...de ha tényleg 1 mulliós a havi bevételük akkor hogyan spóroltak pár év alatt 80-100 milliót?
bakegya
A családit a kiskorú gyermekek után fizeti munkaviszonyban álló szülőknek az állam.
IGEN IS ÍRJANAK,TUDÓSÍTSANAK NAPRAKÉSZEN A MINTAÉRTÉKKEL ÉLNI ÉS MAGYARORSZÁGON NEMZETI ÉRTÉKET GYARAPÍTANI KÉPES POLITIKUSSAINK HAGYOMÁNYTEREMTENI KÉPES MEGGAZDAGODÁSAINAK RÉSZLETEIRŐL.
Az édes élet -re befizetek és kényeztetni fogom magam ezekkel az infókkal-a bölcseleteimről pedig alapossággal itt véleményezni is fogok ígérem-az itt cenzúrázó kedveltek is örülni fognak a rezsiharcaik sikerén örömködve...
szandokan
@bretagne: Ahol a férj jól keres, ott nem feltétlen kell dolgozni egy nőnek, ha nem akar. Egyébként meg mi is a munka? Azok a nők, akik otthon vannak, a legfontosabb munkát végzik, mégpedig a gyerek nevelést. Persze, vannak kivételek ezen a téren is bőven...
bakegya
@bundi: @bretagne: a különféle szakmai bizottsági tagság ok hatalmas pénzeket jelentenek az oda delegáltaknak...és újólag külügyes orbánminiszterkénknek ilyen nagyon sokkkkkkkkk volt-hölgyeim és uraim...
szandokan
@bundi: Az apja kisegítette. Ez annyira elképzelhetetlen? Én sem teszek másként, ha a saját gyerekeimről van szó.
JAJMÁR
Siet ez a fiatalember megélni mindent, ami még belefér. Elindult lefelé.
magyarbakancs
Nem hiszem ,hogy aggódik .
Mivel többet tud megtakarítani mint amennyit keres.
JAJMÁR
@szandokan: 09:30 Elképzeltem, ahogy a Szijjartó felesége takarítja az 5 WC-t meg a hatalmas villát otthon, mert neki amúgy nem kell dolgoznia, eltartja a férje.
szandokan
@JAJMÁR: Miért, ez annyira elképzelhetetlen? Az én nejemnek sem degradál, ha takarítani kell otthon, és az óvónői munkát sem hagyná abba semmi pénzért. Nehogy azt hidd, hogy aki gazdag, az minden munkát másokkal végeztet el. Nekem például kifejezetten jólesik a fűnyírás, kertészkedés, mint mozgás, na meg én tudom, mit hogyan kell csinálni.
JAJMÁR
@szandokan: 09:53 Ezzel én is így vagyok. De igen, azt gondolom, hogy nem a felesége fogja takarítani ezt a villát - én se vállalnám -, másrészt pedig azt, hogy ez a vásárlás meggondolatlan tett volt. Az ember, aki nem tudja, hogy mennyi a megtakarítása, aki nem tudja, hogy mennyit kapott kölcsön vagy ajándékba, aki nem tudja rendesen kitölteni a vagyonnyilatkozatát, nem tudja jól megfogatni a pénzét a tőzsdén.
Egyáltalán, mit tud? - költői kérdés, tudjuk a választ.
JAJMÁR
@JAJMÁR: Azt hiszem egy kis magyarázatra szorul az előbbi: szóval, aki ennyire nem követi a saját gazdagodását, az a befektetéseit sem!
Pedig ugye ezzel (is) magyarázta? Még egy épkézláb magyarázatot sem tud kitalálni.
varrólány
@JAJMÁR: 09: 57 A sok pénz amnéziát okoz...legalábbis mintha nála ilyen tünetek lennének.!
JAJMÁR
@varrólány: 10:01 ...és negatív a tendencia :)
szandokan
@JAJMÁR: Annyiban igazad van, hogy vásárolni soha nem szabad úgy, hogy most éppen van rá ennyi pénzünk, a többit majd meglátjuk. Ismerősöm most járt így pár hónapja egy autóval, örökölt, és megvette álmai autóját, csak arra nem gondolt, hogy az átlag 12 liter körüli fogyasztást(600 LE) benzinnel kell majd honorálni...
JAJMÁR
@szandokan: 10:03 Ilyen szempontból nem kell aggódnunk ezért az emberért. Hamarosan álmai autói is ott állnak majd sorban a saját autómosóban.
Mert valamit tud.
JAJMÁR
@szandokan: 10:03 Na, már megint magyarázatra szorulok... (a gondolataim nem jelentek meg a hsz.-ban) a ház vásárlással politikailag padlóra küldte magát. Meztelen lett a "király" , ezért elhibázott.
Másrészt pedig látszik, hogy nem tudja "kordában tartani" a vágyait! Nem fog itt megállni, mert nem tud...
Yoda69
Koztudott hogy hogy szargyarto a szarbol is penzt csinal, Mi mas magyarazna hogy tobbet tudott felretenni az adozott jovedelmenel, ugy hogy mellette luxus szinvonalon eltek is.
Ez ezutan sem lesz maskepp. Ha 1 milla a netto bere, akkor legalabb 3 milliot meg fog takaritani havonta, ugyhogy siman futja majd rezsire is.
Az adofizetok sok lehutonek alljak a szamlait.
szandokan
@JAJMÁR: Éppen hogy semmit nem tud, mert soha nem volt nagyon pénze, most meg örökölt. Sokan, akik hirtelen csöppenek némi gazdagságba, fogalmuk sincs, mit szabad, és mit nem tenni a pénzzel. Szijjártónak meg az a saját dolga, hogy hogyan tudja kezelni az éhségét.
volvós
@szandokan: ma 9:03

"... Sokkal inkább a megélhetési szülést tiltanám be, azaz max. 3 gyerek után lenne támogatás. ..."
Ugy tudom, hogy Neked 5 gyereked van...igy visszamenöleg tiltanád be, vagy csak
a most szülni akaró Nöknél ??? Csak jóindulatulag jegyzem meg :-)))))
Strong
.a igen - max. a látható, fehér bérét...

..de szerintem az a kisebb %, a ténylegeshez képest...
tivoli
Nem félek attól, hogy a Blahán fog sorban állni egy tál meleg ételért.
pbalage
@tivoli: mér? hazaviszi, megmelegíti, van mikrója, nem?
m.macskosz
@pbalage: Viszi a kis lábaskáját, otthon meg bedugja a csili-vili kandallójába.
(Persze, amíg a tűzifára nincs rizsacsökkentés, lehet, hogy el kell mennie
rőzsét gyűjteni.)
bundi
@szandokan: 92.52.253.143/rtlhirek/hirado/2014/09_szeptember/26/EH_140926_szijjarto_uj.mp4
látod őt is kisegítették pár hónapja...tudom az már régen volt ezért nem is vetem a szemére hogy nem emlékszik apuciék 34 vagy 45 milliót adtak a házra...és hogy ő 80-at vagy csak 68-at költött a sajátjából...tudom ez gazdagéknál így megy...nem kell elveszni a részletekben...
www.kormany.hu/download/3/0b/00000/Szijj%C3%A1rt%C3%B3%20P%C3%A9ter_vagyonnyilatkozat2014.pdf
és ez neked... @bakegya: ha lett volna más bevétele az előbbiben nem kellett volna feltüntetnie? vagy a riportban említenie hogy neki még ezen kívül volt máshonnan is pénze?
és valóban...
www.origo.hu/itthon/kepviseloi-vagyonnyilatkozatok/2013/index.html
tavaly óta kb 20 millás megtakarítása keletkezett úgy, hogy kb 1 milla a havi fizetése...míg a felesége a havi 110 + családi pótlékból 10 millát rakott félre...és ezek csak azok amiket nyilvánosságra hoztak...
tehát kedves @szandokan: nol.hu/belfold/szijjarto-maskent-emlekszik-1489047
ennek fényében is a lojalitás levesecskéjét kavargatod, vagy elismered, hogy valami azért nem kerek...
mekkelek
@szandokan: Ha a pubi létrehoz egy sikeres vállalkozást és negyed milliárdos házat vesz hát tegye, az adóhivatalon kívül senkinek sem kell elszámolnia vele. Ha egy fideszes megélhetési politikus teszi ezt, a különbség annyi, hogy ezt a Te és az én pénzembôl teszi, és sem nekünk, sem a NAV-nak nem kell elszámolnia, mert ezek megteremtették azt a rendszert, amiben ôk minden törvény fölött állnak.
Ha egy mezei állampolgár "túlköltekezik" - azaz a leadózott jövedelmével köszönôviszonyban sem álló ingatlant/autót vesz - akkor a NAV kopogtat az ajtaján, hogy ugyanmár mibôl futotta rá, mert ugye az ingatlan és jármünyilvántartás ezért van bekötve hozzájuk. Olyankor a kölcsönadókat is megvizsgálják, nem egy ilyen esetrôl lehetett olvasni, ehhez képest röhejes összegek esetében is.

Ezek annyira pofátlanná váltak, mint eddig senki más a rendszerváltás óta. Te mindig mosdatod ôket, pedig a helyzet igen egyszerû. A mi pénzünkön élôsködnek, számoljanak el minden egyes fillérjükel amire szert tettek "politikusi karrierjük" alatt. Egy normális orszárgban ehhez kérdés nem férne, banáninsztánban viszont fordítva vannak bekötve a dolgok... Itt a kürtôskalácsot áruló kényszervállalkozót b*szogatják, a 10 millás fizetésébôl 15-öt félrerakó közszolga pedig érinthetetlen.
bundi
@mekkelek: nem akarlak kijavítani, de 62-ről 82-re emelkedett a megtakarítása...az több mint 15 nem?
tudom az az 5 milla nem oszt nem szoroz...de akkor is...
bretagne
@szandokan: Igazad van. Ha nem akar nem dolgozik. Neveljen gyereket. Van egyáltalán gyerekük? Csak azért kérdem, mert játszótér is tartozik a házhoz.
bakegya
@bretagne: van,kettő,de a főnök mintájára lesz még belőlük pár biztos.Na majd azok rájuk borítják ezt a pucc-paszta házat.
bakegya
@bundi:még hogy vagyonbevallás-ez egy vicc kategória! A cég tulajdonlást évtizedekig tiltotta a közalkalmazotti jogviszony - ezt nem véletlenül tartottam szem előtt-de mint ahogy ezek "nincs" szócskával és nem a nem tagadószóval jelölik,ez azoknak a fogalomtára akik a hazugságaikat se vállalják fel(ez mélylélektan,még a jogban is,a bűnözők kódexében mindenképp-és a strómanjaikat használják erre,ez nyilvánvaló-feleségek,stb.-és hát a pereputty a haverok és részvényesek-ezen ügyködtek az emútnyócéves megvonási tüneteik orvoslására-orbán egy nagyon rafinált alak az én tapasztalataim szerint e tekintetben is.(A teló eltüntetője sokat tudhat)
Január
Miért téma napok óta a Szijjártó háza? Igaz egy átlag otthont most lecserélt egy palotára. Nyílván előtte számolt, hogy hogyan is alakulnak a létfenntartása költségei és addig nyújtózott míg a takarója ért. Miért is hír ez?
Az pedig, hogy ő nem tudja, hogy honnan mennyi pénzt kapott, s hogyan alakulnak a pénzügyei, jobb, ha nem dicsekszik vele.
Már csak azért is, mert ha a saját ügyeit eképpen intézi, hogyan intézi az ország sorsát?
Sőt nagyon jól tennék a "nagyjaink", ha odafigyelnének olyan csekélységre, mint a vagyon bevallásuk, mert a többszöri módosítgatásukkal az illetők hitelüket vesztik az állampolgárok előtt. Bizony csak a megbízhatatlanságukról állítanak ki bizonyítványt.
Vagy nekik teljesen mindegy?
bundi
@bakegya: tudod ha lenne neki vagy tisztelt nejének más legális jövedelme ehyszerűen azt mondhatták volna a pénz onnan jött. Ezzel kihúzva a kritikusok méregfogát...
De ezt a kutya nem érti miért nem tették...vagy tesznek az egészre magasról...ami ugye külügyminiszternél azért elég durva mert ugye ezzel külföldön is elég kétes hírnevet szerezhet magának...vagy másik lehetőség hogy ennyire hülye...ami azért megint nem túl szerencsés egy külügyminiszternél...mert hogy is fogja képviselni az országot...?
Te tudsz harmadik opciót?
szandokan
@volvós: Az én gyerekeimet nem az állam tartja el, ha erre céloztál, és nem is azért születtek, hogy majd a gyesből, a segélyekből, meg az ingyen étkeztetésből eléldegéljünk.
szandokan
@Január: Kell valamin csámcsogni minden nap, vagy nem? Az emútnyócév a szocik ekézéséről szólt, a mostani két ciklus meg a Fideszéről. Valamivel el kell foglalniuk magukat a nyugdíjasoknak...:-)
szandokan
@bretagne: Kettő. Jót tudnak majd bujócskázni...:-)
jancsipapa
A teljes jövedelme (a legális ) ,a különböző ajándék pénzek ,a kölcsönök együtt is kevés erre . De hát ki figyel oda ...
bretagne
@bakegya: Mert a Fidesz jól teljesít, ebben is!
bakegya
@Január: @bundi: Ezeket és az ilyen nyaloncokat teljesen hidegen hagyják azok az erkölcsi,de még választói vélemények is mint amiket felsoroltok és akár jogalapként is említetek.
A "Néppárttagság "bőven elég ennek a maffiának és a Magyar államiság legitim keretei amiket bőven jól behamisítottak a törvényes törvénytelenségeikkel-a többit nincs bátorságom ideírni...ezek a vagyonosodási ügyletek csakkk "tyúkperekre" adhatnak lehetőségt,mert a bizonyítási eljárásokat már eleve elkaszálják ...nem kell ide írnom kik...lásd a Smityi pali,de bármelyik korrupt csibész ügyletét is vizsgálhatnánk-akár utólag is???-a világ gazdagabbik fele sem igazán az egyéni vagyonszerző akciózásokon buktatja be az ellenérdekeltjeinek körét.Van itt olyan géniusz aki azt a trükköt csúcsra járatja,amivel tök egyszerű kikezdeni még egy vadidegen szembejövőt is nem hogy egy valódi ellenérdekeltet.
szandokan
@bakegya: "Ezeket és az ilyen nyaloncokat"
Miért nem írod ki név szerint, kikre gondolsz, nyuszika? :-)
szandokan
@bundi: Kicsit keveri a dolgokat Péter, ez tény. Lehet, rövidtávú memória kiesése volt, ilyen előfordul például a xanax szedésétől, vagy valamilyen trauma végett:-)) Az RTL Klub számomra meg nem mérvadó, elég egyértelmű, mi áll a háttérben náluk. Amióta nem akarják őket hagyni élősködni, azóta ők is ostromolják a Fideszt folyamatosan. Tudod, lassan ez egy vicc ország lesz már, talán nem is kellene 2018 - ban ellenzéki pártnak bejutni a parlamentbe. Most jön az, hogy akkor én a diktatúrára szavazok. Tévedés. A nép szavazná ezt meg.
bundi
@szandokan: sajna te sem vagy mérvadó a jelek szerint...ugyanis a kormány.hu ról vannak a vagyonnyilatkozatok...az rtl csak összegezte az adatokat...de neked legyen igazad...keveri a számokat cirka 10-20 milliókkal dobálódzik ide oda ...
és te mosdatod...
és csodálkozol, hogy "nyaloncnak" neveznek?
de mondom javíts ki... hogy lehet 62-ről 82-re növelni a vagyonát valakinek egy év alatt ha a vagyonbevallása szerint kb 1 milliós a havi bevétele a feleségével együtt...
és mondod gond hogy az emberek kint dolgoznak és kint adóznak?
csodálkozol miért?
gondolkozz el amit írtál azon...érdemes...
szandokan
@bundi: Lehet, elfelejtette, hogy nyert a lottón...:-) Nem gondolod, hogy túl sokat foglalkozol már ezzel? Most én is kezdjem firtatni Bajnai, Gyurcsány, Veres, Kóka, stb. vagyonát? Minek? Ezek mind politikusok, és a politika már csak ilyen. Nem tudom, mi lenne sok ember véleménye, ha mondjuk a hollandok családtámogatását vezetnék be. Ott csak akkor kapsz gyest, ha dolgozol, nincs ingyen óvoda, étkeztetés. Ki kellene próbálni ezt is Orbánnak, hiszen a nyugati országokban minden jobb.
bundi
@szandokan: ott sem jobb... És igen kezd firtatni...és tedd közzé ha van benne valami hiba... Vagy te támogatod a csalásokat?
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: ,,A magas kereset pedig sok esetben egyenlő a magas szintű munkával,..."

Ühm, látjuk, tapasztaljuk a fidesz parádés munkáját...
coyote3
Majd folytatja a klassz befektetéseit és lesz lé a rezsire...:))))))))))))))
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Aki ebben az országban él, valamilyen módon megérinti a politika szele, hiszen orbáncosék senkit nem kímélve hagynak mindenkit az út szélén, stílszerűen fogalmazva, amolyan útszéli stílusban.
Ha félreteszem a politikai és ideológiai meggyőződésem, akkor sem tartom elfogadhatónak, hogy ilyen és ekkora jólétben élő figurák olyan állami támogatást tesznek fideszesen fogalmazva pofátlanul zsebre, amire nincsenek rászorulva. Ennél is szomorúbb, hogy ezt törvényesen tehetik meg és írom ezt annak ellenére, hogy ez csepp a háborgó magyar valóság tengerében...
miazavalami
Hogy is van? Aki a teljes jövedelmét rezsire , illetve megélhetésre költi az bérrabszolga.
Na most akkor mi van?
szandokan
@bundi: Nem támogatom, de tenni sem tudnék ellene.
Grafix69
Na ,utazási kedvezmény , benzin pénz, kiküldetési pénz ,telefon pénz, lakhatási támogatás, fizetése , élelmezési utalvány , cafetéria, a megbótólt üzletek törvényesítése, vállalkozásokban való részvétel fű alatt, tőzsde pl tudja ,hogy szarabb lesz a forint. Na Valahogyan szegény kifizeti.
bretagne
@szandokan: Vagy ipi-apcsot játszanak. Ahogy elnézem a kertet, még számháborúzni is alkalmas. Bár nem tudom, hány évesek a gyerkőcök.
Naki
Van egyáltalán valaki aki elhiszi, hogy adóságra vette?? Ugyan ne etessenek már ilyen hülyeséggel !!!
Gyuri Géderről
Sajnálom a szegény bérből és fizetésből élőt! De meg vagyok nyugodva, nem fog éhen halni, miután kicsengette az otthonának költségeit. Tudniillik, hogy hamarosan bankszámlát nyitnak, amelyre adakozni lehet, hogy nehogy éhen haljon szegény. Remélem a fidezskdmp szavazók bőkezűek lesznek az adakozásban, ahogy a 2/3 - hoz illik.
Desischado
Szerintem sem stimmel itt valami, mégpedig vastagon! A péterke vajon mennyit csór el a fentartási költségekre, és egyáltalán miből tudott ennyi pénzt összeszedni? Mert egyenes úton biztos nem! De végtére is fideszes, jól kitanulta a szakmát!
szandokan
@Gyuri Géderről: @Desischado: Az apja segített neki a vásárlásban, ez nem bűn. Minek folyton irigykedni? Neki ez volt a vágya, lehetősége is volt rá, ennyi. Majd meglátjuk, a fenntartása hogyan fog menni. Mindenesetre az autómosón már én is gondolkozom...:-)
bundi
@szandokan: mennyivel is segített? Ebből mennyi a kölcsön?...
Desischado
@szandokan: Drága jó istenem, mikor fogod fel, hogy nem irígylem?! Engem nem érdekel a luxus, én inkább egy szép kertes házat vettem volna. Arról nem beszélve, hogy a halál sem akar a bőrében lenni!
Én bele tudok reggelente a tükörbe nézni, anélkül, hogy szemen kéne köpnöm magam! Irígység? Mi a nyavaját irígyeljek ezen a szánalmas megélhetési hulladékon?
hetöndöe
@szandokan: "A reklámadóról szóló törvény pénteken lép hatályba. Az adó alanyainak augusztus 20-ig kell befizetniük az adó első részletét, november 20-ig pedig a másodikat. A legnagyobb befizető az RTL Klub lesz: tavalyi bevételei alapján idén 4,5 milliárd forint adót kell fizetnie, míg riválisának, a TV2-nek tavalyi veszteségei miatt nincs adófizetési kötelezettsége."

Akkor ki is az élősködő?
Nem olyan sok cég van ebben az országban,aki ennyit adózik.
Míly érdekes ,a fitymasz közeli TV2 veszteséges.Hogy mik vannak?:-)))
hetöndöe
@szandokan: Az azért lényeges különbség,hogy az általad felsoroltak már rég vagyonosak voltak,mikor politikusok lettek és nem a politikából gazdagodtak meg.
szandokan
@bundi: Oké, elismerem, 4,5 év alatt maximum 30 milliót takaríthatott volna meg, ha mondjuk 500 ezret félretesz havonta, többet nem igazán lehet, én már csak tudom, sőt van, hogy még annyit sem, legalábbis legálisan.
szandokan
@hetöndöe: Az RTL Klubnak azért ennyi a bevétele, mert az emberek jelentős része a szenny műsorokat jobban kedveli. Nézettségben egy való világ felülmúl mondjuk egy rangos zenei fesztivált. Én ezt azért elég szomorúnak tartom. Az RTL Klub a legnagyobb szennycsatorna ma az országban, de ha ez kell az embereknek, akkor nézzék.
bundi
@szandokan: mondjzk ezt sem értem hogy 54 hónap alatt max havi 500 ezer megtakarítással hogy jön ki a harminc de mindegy ő 1 év alatt tett félre 20-at
hetöndöe
@szandokan: Megint nem arra válaszoltál,amit írtam,az RTL klub nem élősködő,ahogy állítottad,inkább elmondható ez a TV2-ről,mely igencsak fidesz-közeli,ráadásul semmivel sem igényesebb műsorokkal,mint az RTL klub.
Arról nem is beszélve,hogy az adózási morálnak semmi köze a műsorstruktúrához.
Legközelebb ne írkálj valótlanságokat és akkor utána nem szükséges mellébeszélned.:-)))
szandokan
@bundi: 54x500 ezer az 27 millió. Ezért írtam, hogy durván 30. Most tényleg belekötsz 3 millió eltérésbe?
szandokan
@hetöndöe: Én nem írtam, hogy élősködőek lennének, csak annyit, hogy egy igénytelen semmitérő csatorna. A TV2 sem különb.
hetöndöe
@szandokan: "Az RTL Klub számomra meg nem mérvadó, elég egyértelmű, mi áll a háttérben náluk. Amióta nem akarják őket hagyni élősködni, azóta ők is ostromolják a Fideszt folyamatosan. "

Akkor ezt nem te írtad ugye.
szandokan
@hetöndöe: De én írtam, csak én ezt úgy értettem, hogy ezért támadták be a Fideszt ezerrel. Az élősködő lehet, nem volt jó kifejezés.
bundi
@szandokan: tudod az a három millió az egy átlagbéres emberke teljes éves keresete bruttóban... És nem csak a megtakarítása...
Ésmint látod azon rugózom hogy ő havi 1.2 millás legális családi jövedelemmel 20 milliót takarít meg éves szinten...tehát ennyire leszarja hogy mi mások véleménye mert ő érinthetatlen...
szandokan
@bundi: Tényleg nagy varázsló lehet akkor. Azt hiszem, tanácsot kellene tőle kérnem, mert én képtelen vagyok arra, hogy többet takarítsak meg, mint amennyit keresek.
bundi
@szandokan: ennyi és most ő lett a külügyminiszter...
De ha netán a gyurcsánybajnai vagy bárki a másik ildalról így besározódna akkor is ilyen elnéző lennél?
bundi
@szandokan: olvasd el ezt a heti válaszos cikket amit a borokai írt akkor megérted mire célzok...és erre adtatok felhatalmazást...és ők folytatják is ahogy megígérték...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.