Bár a kötelező magánnyugdíjpénztári rendszer eltörlését és a nyugdíjvagyon államosítását visszaélésekkel is indokolták, megszüntették a pénztárak ellen indított összes nyomozást – írja csütörtöki számában a Magyar Nemzet.

Részben bűncselekmény hiányában, részben pedig bizonyítottság hiányában szüntették meg a magánnyugdíjpénztárak gazdálkodásával összefüggésben indult összes nyomozást – számol be a Magyar Nemzet csütörtöki száma.

Az Erste Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár működésével összefüggésben jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt indult nyomozást az Nemzeti Nyomozó Iroda bűncselekmény hiányában szüntette meg.

Az Axa Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár működésével kapcsolatban indult nyomozást a hatóság szintén megszüntette, részben bűncselekmény, részben pedig bizonyítottság hiányában.

Az Aegon Magyarország Önkéntes Magánnyugdíjpénztár működésével kapcsolatban hűtlen kezelés bűntette miatt indított nyomozást a hatóság még februárban megszüntette részben bűncselekmény, részben bizonyítottság hiánya miatt – írja a lap.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@silber13: És, mi fog történni? Semmi. A kormányról ez is lepereg, az imádóik meg ilyenkor becsukják a szemüket, befogják a fülüket. Ahogy valaki írta itt valahol: ha ilyet a baloldali kormányok csináltak volna, már lángokban állna a főváros, mint Gyurcsány öszödi beszéde miatt 2006-ban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@szaboria1: Ó, tényleg szerencsétlen Molnár...
Ballibsi kormány idejében(!) a fityeszes Schneller feljelenti, 3(!) évvel később már a fityesz hatalomban az önkormányzati választások előtt a fityeszes ügyészség(!) a médiákban(!) meggyanúsítja.
2 év múlva a bíróság első fokon felmenti, 1 év múlva másodfokon 8 hónap börtönre ítélik, újabb 1,5 év múlva a Kúria jogerősen felmenti...

Lehet idézni a klasszikust: Eszem f@szom megáll /Ford Fairlane/
Cicamama55
Mindenki tudta ezt, csak a magánnyugdíjak törvényes elkobzása miatt kreálták az okot. Azóta is folytatják!
F_Viktor
@Cicamama55: 2 millió szavazó nem tudta, s a majd t 3 millió sem aki otthon maradt, nem ment el szavazni.
Cicamama55
@F_Viktor: Ha halványan is, de már nekik is kezd "derengeni" valami, hisz mostanában a nyugdíj témák körül is vastag felhők gyülekeznek! Majd választások után kiborul a bili.
F_Viktor
@Cicamama55: A választási eredményeknek kellene mutatniuk, hogy a kormánypárt nem a választók érdekeit képviselik, hogy csak saját mutyijuk érdekében törvénykeznek.
Ez még mindig nem látszik, s gyanítom jövő hónap 12-én este az összesített eredmények után sem változik meg véleményem. :-(
kukac50
Pedig a lopáscsoportosan és hűtlen kezelés bűntette fennáll.
A Fideszesek mindent megúsznak,korrupt az igazságszolgáltatás is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.